Unii mai stiu masina de pe alte forumuri, pentru ceilalti here we go:
Matiz euro 4, recolta ianuarie 2008, actualmente 24k km;
Dotari fabrica:
- Airbag sofer
- AC
Imbunatatiri/modificari:
- alarma Hornet + inchidere centralizata Pilot (inclusiv actionare usi din interior)
- roti vara cu pneuri Uniroyal Rallye 680 de ploaie 155/65/13 montate pe jante aliaj CMS
- roti iarna cu pneuri Debica Frigo Directional 155/65/13 montate pe jante tabla
- difuzoare fata rotunde Helix Dark Blue B6x pe 16,5 cm
- difuzoare spate Alpine, dimensiuni conform locasului original
- HU Silvercrest cu citire mp3 + usb si suport de card, telecomanda si handsfree cu bluetooth.
- (mai demult) turometru
- portbagaj insonorizat cu aluband (stiu, nu e insonorizant, dar are efect)
- cotiera
- folie negru mat pe stalpii centrali
- folie autorizata pe geamuri: laterale spate si luneta cu transparenta 20%, laterale fata cu transparenta 73%.
- eliminat restrictor si rezonator + admisie marita
- filtru aer sport panel K&N
- traseu catback complet, finala silentioasa + ornament
- remapare
- arcuri sport Spax cu drop de 30/30 mm
- amortizoare Kayaba Excel-G pe gaz
Planuri de viitor (normale):
- inlocuit fetele de usi fata, ca astea le-am macelarit de tot la montarea difuzoarelor;
- inlocuit ornament interior stalp stanga fata
- volan imbracat in piele
- pneuri 175/60R13
Planuri de viitor (anormale, pitici de-ai mei):
- reconfigurat admisie: vreau cold air intake (ramane de vazut daca cu filtru conic sau incapsulat)
- reconfigurat evacuarea: galerie din inox, scos intermediara, finala tip 'burlan' cu silencer, in ideea de a elimina toate coturile de teava
- eventual suntit catalizatorul (mai complicat, sonda lambda, check engine etc);
- un soft mai agresiv;
- jante aliaj mai usoare decat cele de acum, care au 5.3 kg bucata (aici e mai greu, ca oricum sunt rare, iar cele de competitie sunt scumpe ca dracu); daca aveti ceva mai usor (pe cantar nu asa din ochi) sunt dispus la un schimb in functie de design-ul jantei;
Cam atat cu istoria masinii. O sa atasez si cateva poze, intr-o ordine oarecum aleatoare.