24-03-09, 03:45
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Re: Renault Megane Classic
Quote:
Originally Posted by gmv97
Mah pana la urma imi plac jantele astea pe masina ...chiar arata bine
|
diverse poze cu cociocul, dupa ce l-am spalat cu o zii inainte. Pareri?
|
|
|
24-03-09, 15:26
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [4Rally] [Toyota]
|
frumoasa,dar trebuie neaparat sa umbli la suspensie!!!!niste arcuri Eibach sau H&R pe fata,iar pe spate....bara de torsiune!!!!
|
|
|
24-03-09, 17:01
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by MIRCAT
frumoasa,dar trebuie neaparat sa umbli la suspensie!!!!niste arcuri Eibach sau H&R pe fata,iar pe spate....bara de torsiune!!!!
|
ma crezi, caut arcuri...problema e de bani sa fie cat mai ieftine ca nu vreau sa mai bag bani multi in ea!
|
|
|
29-03-09, 20:31
|
|
 Stage 4
|
Cat te-au costat mah pe tine anvelopele??
|
|
|
31-03-09, 02:38
|
|
 Stage 4
|
 ))am citit o mare parte a topicului....si am vazut si pozele cu meganul....dar in afara de jante si folie nu vad nimik schimbat....si totusi ai povestit 7 pagini  ) despre o masina stok...nu stiu sa atasez foto....am si eu un megane nu am muncit luni de zile la el si cred ca arata mai binior
|
|
|
01-04-09, 14:05
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by geaglesmerles
 ))am citit o mare parte a topicului....si am vazut si pozele cu meganul....dar in afara de jante si folie nu vad nimik schimbat....si totusi ai povestit 7 pagini  ) despre o masina stok...nu stiu sa atasez foto....am si eu un megane nu am muncit luni de zile la el si cred ca arata mai binior
|
din cate observ eu masina ta arata mai bine la tabla si pt ca e luata din afara presupun, apoi e varianta sport a meganului. plus masina mea e pt piata, dar e un pic personalizata, atata tot! bafta la modificat, eu incerc sa o fac sa arata cat de cat cu toate ca am numai probleme cu ea..
@ george gmv - bah eu am dat 160 su 180 e euro, nu imi mai amintesc exact, sti tu am discutat noi intre 4 ochi...
|
|
|
10-04-09, 22:54
|
|
Stage 2
|
sal.rotile pe spate sunt 195..??
|
|
|
23-04-09, 15:26
|
|
Stage 2
|
ce tot vb acolo bah burtosule?oricum nu mai pui nimic pe croissantu tau!nu mai mintzi lumea!d-arar scurtu'n proiectoarele tale!  ...si,ia zi,cand dai burta jos?
|
|
|
24-04-09, 15:59
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B 98 X M U
ce tot vb acolo bah burtosule?oricum nu mai pui nimic pe croissantu tau!nu mai mintzi lumea!d-arar scurtu'n proiectoarele tale!  ...si,ia zi,cand dai burta jos? 
|
salutari mai friend mai! ce faci? proiectoare, proiectoare, dar acum merg amandoua boss! burta? nu stiu! cand oi avea chef!
|
|
|
24-04-09, 16:01
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-88-TFB
sal.rotile pe spate sunt 195..??
|
Salut! rotile pe spate dupa cum am mai zis si mai demult sunt 205/50/ R16, latime 205mm iar cele pe fata 205/45/R16
|
|
|
25-04-09, 23:41
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
Quote:
Originally Posted by geaglesmerles
|
Sa ma scuzi da dupa parerea mea nu arata mai bine masina ta ca a lui reme. Cu ce ti se pare ca arata mai bine. Daca ar avea suspenisie sport masina lui reme cu siguranta ar fi mult, mult mai frumoasa ca a ta. Asta e plusul la masina ta ca e mai lasata mai jos.
Misto masina maestre. Imi plac jentile, dau bine pe ea. Ii trebuie o suspenise sport si teai scos.
|
|
|
03-05-09, 20:27
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alexcump
Sa ma scuzi da dupa parerea mea nu arata mai bine masina ta ca a lui reme. Cu ce ti se pare ca arata mai bine. Daca ar avea suspenisie sport masina lui reme cu siguranta ar fi mult, mult mai frumoasa ca a ta. Asta e plusul la masina ta ca e mai lasata mai jos.
Misto masina maestre. Imi plac jentile, dau bine pe ea. Ii trebuie o suspenise sport si teai scos.
|
Salut Alex! multumesc pt comentariu! anuntz si pe tine si pe baiat ca am suspenise sport acum...pe scurt masina e "pe burta"..intre pasajele spate si rotile spate nu ma exista loc sa bagi nici macar degetul mic, iar in fata sta undeva la 2 degete (dist pasaj roata), caut solutii sa o mai las pe fata sa fie asemanotoare cu distanta pe spate! voi revenii cu poze dupa ce spal masina, problema e ca am din nou belele cu cutia de viteze! zornaie pinianele la tr1, 2, 3 si 5. Voi vedea ce voi face sa o repar! mai am cutia veche si voi incerca sa fac din 2 -> 1. Multumesc!
|
|
|
05-05-09, 16:37
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Reme
Salut Alex! multumesc pt comentariu! anuntz si pe tine si pe baiat ca am suspenise sport acum...pe scurt masina e "pe burta"..intre pasajele spate si rotile spate nu ma exista loc sa bagi nici macar degetul mic, iar in fata sta undeva la 2 degete (dist pasaj roata), caut solutii sa o mai las pe fata sa fie asemanotoare cu distanta pe spate! voi revenii cu poze dupa ce spal masina, problema e ca am din nou belele cu cutia de viteze! zornaie pinianele la tr1, 2, 3 si 5. Voi vedea ce voi face sa o repar! mai am cutia veche si voi incerca sa fac din 2 -> 1. Multumesc!
|
daca poti sa imi spui si mie cum ai facut ca sunt curios si as vrea sa il cobor si eu pe al meu..
|
|
|
06-05-09, 01:18
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B-88-TFB
daca poti sa imi spui si mie cum ai facut ca sunt curios si as vrea sa il cobor si eu pe al meu..
|
in primul rand nu am facut singur, m-au ajutat trei baieti carora le multumesc haru boss, bobo si dani, si apoi e destul de greu sa iti zic pe forum...iti voi lasa un pm si am sa iti povestesc mai in detaliu... pe scurt ridici masina pe capre si umblii jos la punte ai doua bare de torsiune...ai o siguranta pe care o misti cand spre stanga cand spre dreapta si asa o lasi...e scurt spus acum si nu cred ca ai inteles mai nimic. salut! iti voi trimite mesaj privat!
|
|
|
06-05-09, 19:07
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Reme
in primul rand nu am facut singur, m-au ajutat trei baieti carora le multumesc haru boss, bobo si dani, si apoi e destul de greu sa iti zic pe forum...iti voi lasa un pm si am sa iti povestesc mai in detaliu... pe scurt ridici masina pe capre si umblii jos la punte ai doua bare de torsiune...ai o siguranta pe care o misti cand spre stanga cand spre dreapta si asa o lasi...e scurt spus acum si nu cred ca ai inteles mai nimic. salut! iti voi trimite mesaj privat!
|
k...astept ..ms mult
|
|
|
|
|