06-07-09, 14:25
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Nissan]
|
Re: Renault Megane Classic
ia zi cu lasatu din spate ai umblat si la amortizoare sau doar din bara? si cati dinti ai coborat ?
|
|
|
06-07-09, 23:05
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
si io as vrea sa mil las mai jos.. da mie frica sa nu am probleme cand il incarc putin de spate.. si nici nu stiu cum
|
|
|
07-07-09, 03:06
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by iLL One
au iesit misto  si inca mai mergea :P
mai facem...
|
merci bobo! facem facem...si la golf...schimba avataru!
|
|
|
07-07-09, 03:08
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
@ tuner si EDC Cip - cu lasatu...nu am umblat la amortizoare...e foarte rigida acu, desi sunt de fabrica amortizoarele...2 dinti am dat-o mai jos...nu se mai cam lasa de spate, eu am incarcat-o si e ok.
|
|
|
08-07-09, 01:33
|
|
 Stage 4
Member of: [DACIA]
|
te-am vazut la liniute duminica seara  in 23 ,smechera masina live  bafta cu ia si fordu ala portocaliu era jale cu el  app cand mai veniti?
bafta in continoare astept raspuns .multumesc
|
|
|
08-07-09, 09:40
|
|
 Stage 5
|
ciudat ca zici ca e rigida si e doar coborata fara vre-o modificare
daca la 2 dinti coboara atat un dinte e suficient la mine
si arcurile fata ? doar -30 ca alceva nu am gasit
|
|
|
09-07-09, 02:03
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by nikolas
te-am vazut la liniute duminica seara  in 23 ,smechera masina live  bafta cu ia si fordu ala portocaliu era jale cu el  app cand mai veniti?
bafta in continoare astept raspuns .multumesc
|
noi incercam seara de seara cand se mai iveste ceva, dar nu stiu nimic dinainte...totu e spontan...cand vrea cate unu sa se dea, se aude cand venim...astepta ca vom mai venii zilele astea la una intre ford si VR6 sper sa fiu si eu acolo...bafta!
|
|
|
09-07-09, 02:07
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tuner
ciudat ca zici ca e rigida si e doar coborata fara vre-o modificare
daca la 2 dinti coboara atat un dinte e suficient la mine
si arcurile fata ? doar -30 ca alceva nu am gasit 
|
la -30 cat iti ramane intre roata fata si aripa (pasajul aripii)??eu zic un -50 asa e bun si cred ca mai tre sa o cobor pe a mea de fata un pic...ca se veede un pic naspa zici ca am portbagajul incarcat cu ciment! si vreau sa ma apuc de bad boy look. sper ca saptamana asta sa fac respectivele bucatele de tabla care vor venii sudate pe capota pentru a o prelungii...fac sabloanele si dup-aia tai dintr-o capota de o am la garaj la un prieten  cand ma apuc o sa revin cu poze proaspete
|
|
|
09-07-09, 02:37
|
|
 Stage 4
|
ok sefule ms,  ti-am vazut iar azi masina la rond ,am trecut pe acolo 
bafta in continoare.
|
|
|
13-07-09, 14:50
|
|
Stage 2
|
Salut !!!!
Te apuci de bad boy look ,hmm interesant .... da parca ziceai ca vrei sa o vinzi si sa iti iei subaru , sau proiecutul asta e asa sa mai treaca timpu si bani ???
Parerea mea e sa o lasi asa si sa te apuci sa iti faci cutia , ca aia e mai importanta decat bad boy look,daca sau gripat pinioanele din cutie si esti cu ea in miscare la cum te stiu eu ca tu mai jos de 100 prin oras sa putea in momentul ala sa te urici pe un stalp sau mai multi , sau doamne fereste ceva mai nashpa ,
Asa ca ar fii mai bine sa te gandesti ce trebuie sa faci mai intai ,
|
13-07-09, 18:27
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by B 98 X M U
Salut !!!!
Te apuci de bad boy look ,hmm interesant .... da parca ziceai ca vrei sa o vinzi si sa iti iei subaru , sau proiecutul asta e asa sa mai treaca timpu si bani ???
Parerea mea e sa o lasi asa si sa te apuci sa iti faci cutia , ca aia e mai importanta decat bad boy look,daca sau gripat pinioanele din cutie si esti cu ea in miscare la cum te stiu eu ca tu mai jos de 100 prin oras sa putea in momentul ala sa te urici pe un stalp sau mai multi , sau doamne fereste ceva mai nashpa ,
Asa ca ar fii mai bine sa te gandesti ce trebuie sa faci mai intai ,
|
multumesc de vizita sergiule, cutia k cutia, k nu gasesc mai ieftina de 400EUR si nu am banii astia momentan si cu bad boy-ul nu ma costa nimic ca o fac din o bucata de tabla de la o capota de la un urs sau 5ul lu cristi. atata sa termine danutz cu sudatul sa fie si el mai liber  bad boy lookul mai e pana il fac, mom sa o mai cobor un pic...
|
|
|
15-07-09, 09:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Reme
la -30 cat iti ramane intre roata fata si aripa (pasajul aripii)??eu zic un -50 asa e bun si cred ca mai tre sa o cobor pe a mea de fata un pic...ca se veede un pic naspa zici ca am portbagajul incarcat cu ciment! si vreau sa ma apuc de bad boy look. sper ca saptamana asta sa fac respectivele bucatele de tabla care vor venii sudate pe capota pentru a o prelungii...fac sabloanele si dup-aia tai dintr-o capota de o am la garaj la un prieten  cand ma apuc o sa revin cu poze proaspete
|
ramane o gramada in fata dar -50 nu am vazut si pe spate nu poti sa imi dai mai multe detalii ce s-a demontat sa nu ma apuc sa demontez tot pe acolo
Last edited by tuner; 15-07-09 at 09:41.
|
|
|
22-07-09, 04:47
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by tuner
ramane o gramada in fata dar -50 nu am vazut si pe spate nu poti sa imi dai mai multe detalii ce s-a demontat sa nu ma apuc sa demontez tot pe acolo 
|
mai, eu cu prietenii mei cand am facut-o am dat puntea spate jos, si am inceput in a umbla la barele de torsiune, nici noi nu stiam, dar ne-am prins pe urma.
eu asa am facut:
1. punte spate jos (ai suruburi si in interiorul habitaclului, sub sezutul banchetei, dat tot conducte si cabluri pt frana de mana)
2. dat jos tamburii/ discuri
3. mutat cu ajutorul dalta/ranga & ciocan siguranta care tine cele doua bare pe pozitie
4. fixat la aproximativ 2dinti adica puntea e la linie cu bratul
5. montat pe masina
6. roluit aripi scos in afara daca ai jante pe 16", daca ai mai mici e ok si normale aripile
|
|
|
24-07-09, 02:33
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
masina e acum la un nivel...e dreapta si joasa
|
|
|
25-07-09, 00:04
|
|
 Stage 4
|