![]() |
Renault Megane Classic
DE vreo 10 luni merg cu un Renault Megane Classic.
Datele tehnice ale masinii sunt urmatoarele: Motor: 1.6 16V 107CP An: feb 2002 Culoare: gri inchis metalizat Km: cand am luat-o avea 5o.oookm, acum are vreo 65.000km. Masina se comporta bine, nu am avut incidente cu ea. Am fost nevoit sa ii schimb setul de proiectoare, mi s-a spart sticla din cauza zapezii de asta iarna, dar totul a fost realizat cu ajutorul casco. Reprezentanta Renault - Serus - a schimbat proiectoarele, unde s-a lucrat foarte bine. Pana acum masinii a fost nevoie sa ii schimb toate cele 4 bobine de inductie (are bobina pe fiecare cilindru) totul costandu-ma aproximativ 14milioane |
Re: Renault Megane Classic
masina nu e modificata. pe viitor sper sa o mai cosmetizez putin.
Modificari actuale: folie geamuri laterale spate filtru de aer sport sistem audio cauciucuri 195/45/R15 puse pe table :( |
Sistem audio:
|
in scurt timp o sa termin cu niste treaba pe care o mai am de facut si sper cand va fi si vremea buna sa ii pun si restul de geamuri cu folie ( luneta + laterale fata).
|
3 Attachment(s)
Poze cu croissantul
|
1 Attachment(s)
cum as vrea sa arate
|
Quote:
si ce mai stai spor la treaba ;) |
Antena, stergatoarele,sigla...
Fa ceva! |
Quote:
|
Fa ma o poza fara sigla si fara antena aia urata sa vedem cum ii sta.
Lenesule. |
Quote:
|
PS: Sony Xplod ...nu Expload,oricum cred ca stiai si tu ca asa se scrie.
PPS:as avea ceva de comentat in legatura cu poza modificata:cred ca i-ar sta mai bine,daca ai reusi sa o faci asa cum e acolo,dar fara sigla,cred ca aia ii strica toata fata masinii. Aporpo,pe cand o poza cu spatele masinii si eventual un lateral? Bafta! |
chiar ai nevoie de jante din aliaj. sau macar capace. si mai ai nevoie de cateva spire lipsa :)
|
daca nu vrei sa renunti la sigla macar vopsesteo in culoarea masini ;) spor la treaba
|
Salut,
Masina nu prea e una facuta pentru tuning cel putin din punct de vedere estetic.Motorul cred ca e super.eu am clio II cu 1.4 16v si urca f misto in turatie.Vroiam sa te intreb cum de ai dat 14mil pe 4 bobine?Mie inca nu mi s-au ars in 40.000km si din cate stiu una e cam 1 mil si un pic si de montat se monteaza imediat....de unde 14mil?nu e cam mult? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:15. |
- Copyright 2026 4Tuning