22-10-09, 22:26
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Re: Renault Megane Classic
azi: 21.10.2009 au fost schimbate:
-tampon motor superior
-ulei cutie viteze
-bucsi bara stabilizatoare
si astept sa imi vina din franta arcul de la timonerie.
|
|
|
22-10-09, 23:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Reme
azi: 21.10.2009 au fost schimbate:
-tampon motor superior
-ulei cutie viteze
-bucsi bara stabilizatoare
si astept sa imi vina din franta arcul de la timonerie.
|
sau turcia?
reparatiile se trec in cartea de service nu pe forum
sa ne spui ce consum mai are si nr de kilometri .
|
|
|
23-10-09, 00:44
|
|
Stage 2
|
word ! B-)
|
|
|
25-10-09, 03:28
|
|
Stage 2
Member of: [RENAULT] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
Cam cat mar costa sa imi pun si eu un cip pe masina megane clasic 1 2002 1.6 16v si dak sar merita
|
|
|
26-10-09, 00:36
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
sub 200EUR nu iti face nimeni si nu merita. cresti puterea cu f putin, chiar insesizabil. parerea mea!
|
|
|
26-10-09, 01:16
|
|
Stage 2
|
A ok ai dak e vb doar de atat nu se merita mai bine bag banii in ceva kre sa merite . Mersi mult.
|
|
|
26-10-09, 01:20
|
|
Stage 2
|
eu am schimbat la 58.000km chitul de distributie cu totul ( pompa de apa curele ) discuri frane ulei motor + cutie filtre ( ulei , aer , polen, benzina ) cu 21 mil sper k pretul e ok
|
|
|
26-10-09, 20:46
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by robertseatibiza96
eu am schimbat la 58.000km chitul de distributie cu totul ( pompa de apa curele ) discuri frane ulei motor + cutie filtre ( ulei , aer , polen, benzina ) cu 21 mil sper k pretul e ok
|
jumate le faceai singur si nu te murdareai pe maini si avea 10mil banii tai. kitul de distrib consta in:
- curele
- role
- pompa apa
si se schimba toate din cate stiu, pentru a nu intampina un eveniment neplacut. discurile si placute noi + uleiul hai sa zici ca nu ai un elevator, dar puteai sa le schimbi si pe alea. adunat sa zic ca e ok pretul, dar as fi facut doar o parte din ele in locul tau.
nu as mai fi pun filtrele de aer si polen la ei. le-as fi pus eu. depinde si de tine daca esti mai comod e treaba ta  ca pret pentru tot e ok!
|
|
|
26-10-09, 20:47
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
A ok ai dak e vb doar de atat nu se merita mai bine bag banii in ceva kre sa merite . Mersi mult.
|
sincer fa-i admisia, frumos cu teava si filtru sport bun si e un lucru bun facut.
|
|
|
26-10-09, 21:57
|
|
Stage 2
|
auzi am niste probleme cu turometrul imi joaca putin . Si km ce filtru sport sa iimi pun pe masina bun .
|
|
|
26-10-09, 21:59
|
|
Stage 2
|
Sincer si eu le-asi fii facut eu dar tata mia spus k sa ma duc la un service k sa mi-le treak si in carte . asta e data viitoare ma bag eu la ea k si mie imi place sa ma murdaresc  )
|
|
|
27-10-09, 00:01
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
auzi am niste probleme cu turometrul imi joaca putin . Si km ce filtru sport sa imi pun pe masina bun .
|
naah ca sa te murdaresti putin umbla la regularotul de relanti e o tulumba mica si neagra cu o mufa in ea si desfa-l si curata-l de depuneri. pentru a-l curata folosesti brake cleaner si ii scoti mufa si cu o surubelnita in stea il desfaci frumos de acolo. atentie!!! iti trebuie o surubelnita care sa incapa intre cheder si panoul fata, adica d-aia mica cu maner mic. regularotul este pus pe carcasa filtrului de aer acolo sus o sa il vezi e in spate undeva sus. vezi poza cu un motor 1.6 16V, dar fara capacul acela gri.
spor la desfacut!
LE: k filtru sport ia-ti ceva bun, gen K&N, pipercross, dar daca nu ai bani merge si unu normal de targ, dar vezi sa fie mai bun calitativ.
|
|
|
20-11-09, 01:01
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
stie cineva niste tipsuri de evacuare din inox dar asa mai misto. 2 as vrea cam la 50mm diametru fiecare  in afara de targ.
|
|
|
28-11-09, 22:12
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by Reme
naah ca sa te murdaresti putin umbla la regularotul de relanti e o tulumba mica si neagra cu o mufa in ea si desfa-l si curata-l de depuneri. pentru a-l curata folosesti brake cleaner si ii scoti mufa si cu o surubelnita in stea il desfaci frumos de acolo. atentie!!! iti trebuie o surubelnita care sa incapa intre cheder si panoul fata, adica d-aia mica cu maner mic. regularotul este pus pe carcasa filtrului de aer acolo sus o sa il vezi e in spate undeva sus. vezi poza cu un motor 1.6 16V, dar fara capacul acela gri.
spor la desfacut!
LE: k filtru sport ia-ti ceva bun, gen K&N, pipercross, dar daca nu ai bani merge si unu normal de targ, dar vezi sa fie mai bun calitativ.
|
acolo e poza cu motoru tau ? u nai traseu pana in fatza la filtru cu cutia aia etc ? si capacu ?
|
|
|
04-12-09, 16:53
|
|
Stage 1
|
super dragutza masina imi place  ...
|
|