26-09-08, 04:04
|
|
 Stage 5
|
Re: Renault Megane Classic
salut,
imi poti spune si mie cum ai legat statia si subwoofwrul, ma intereseaza de unde ai tras firele pt semnalul audio si firele de alimentare pt statie, sau sum as putea eu sa fac asta folosindu-ma de cd playerul masini
26-09-08, 11:56
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Sunt 3 fire pt alimentarea statiei:
-> + baterie
-> - bateri (sau de unde vrei tu, dar sa fie pe -) ex: de caroserie
-> la cd-player (curent alternativ)
Pt semnal audio
- daca cd-player'ul este prevazut cu iesire pt subwoofer te legi de acolo.
- daca cd-plyer'ul nu are iesire speciala pt subwoofer va trebui sa te legi de iesirile cd-player'ului (dar nu vei avea o calitate destul de buna). Exista un modulator (nu stiu exact cum ii zice) special conceput pt astfel de cd-playere.
Spor la treaba!!!
Last edited by kapa_krs88; 26-09-08 at 11:59.
|
|
|
26-09-08, 12:26
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Sau iti scoate cineva iesire de linie din player.
Mai simplu decat ai crede.
Si mai ieftin :P
|
|
|
26-09-08, 15:07
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by ajaccio
Salut,
Masina nu prea e una facuta pentru tuning cel putin din punct de vedere estetic.Motorul cred ca e super.eu am clio II cu 1.4 16v si urca f misto in turatie.Vroiam sa te intreb cum de ai dat 14mil pe 4 bobine?Mie inca nu mi s-au ars in 40.000km si din cate stiu una e cam 1 mil si un pic si de montat se monteaza imediat....de unde 14mil?nu e cam mult?
|
m-am interesat 1 bobina aftermarket e 800 de mii, una Renault e 3.5mil. nu stiu cum s-au stricat, dar le-am schimbat si asata e important
|
|
|
26-09-08, 15:07
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by TR_00_ANN
salut,
imi poti spune si mie cum ai legat statia si subwoofwrul, ma intereseaza de unde ai tras firele pt semnalul audio si firele de alimentare pt statie, sau sum as putea eu sa fac asta folosindu-ma de cd playerul masini
|
salut! ti-au zis baietii ce era de zis! bafta la montat!
|
|
|
26-09-08, 15:08
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
am faruri negre! la fel sunt si proiectoarele! revin in scurt timp cu pozele
|
|
|
26-09-08, 16:12
|
|
 Stage 5
|
asteptam pozele
|
|
|
26-09-08, 20:33
|
|
 Stage 5
|
multumest baieti pt informatii,am inteles cum sta treaba acum
Reme - imi cer scuza ca am intervenit pe topicul tau, dar am si eu o masina ca a ta si ma framanta unele nestiute, bafta in continuare si fara incidente
|
|
|
29-09-08, 20:05
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by TR_00_ANN
multumest baieti pt informatii,am inteles cum sta treaba acum
Reme - imi cer scuza ca am intervenit pe topicul tau, dar am si eu o masina ca a ta si ma framanta unele nestiute, bafta in continuare si fara incidente
|
merci mult! stai fara grija! Ma bucur ca a reusit cineva sq te ajute ca eu stau foarte prost cu netu
poza cu faru. asta e tot ce am reusit sa fac! dupa ce o spal ii voi face poze noi! nu prea imi convine ca a unnul din faruri a iesit cam mat fata de celalalt care e lucios. Voi incerca sa il refac.
|
|
|
01-10-08, 09:45
|
|
 Stage 5
|
nu prea se vede bine...poate faci niste poze ziua
|
|
|
01-10-08, 17:46
|
|
 Stage 5
|
de unde ti-ai cumparat masca la cd player k sa stea la locul lui cum trebuie?shi cat te-a costat k desteptii astia d la renault in loc sa faca sa se potriveasca direct au mai inventat ceva shi cum ai adaptat volum controlul d la volan la cd player?
|
|
|
02-10-08, 22:20
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by junior07c
de unde ti-ai cumparat masca la cd player k sa stea la locul lui cum trebuie?shi cat te-a costat k desteptii astia d la renault in loc sa faca sa se potriveasca direct au mai inventat ceva shi cum ai adaptat volum controlul d la volan la cd player?
|
pai sa incep cu inceputu'
1. masca la cd player am luat-o de la tornado, dar o poti gasii si la be loud.
2. ma costat 500 sau 800demii nu mai stiu exact.
3. nu am adaptat cu telecomanda din spatele volanului ca ar fi costat vreo 4milioane adaptarea, mai mult decat mp3-playerul.
mici modificari aduse croissantului....folie pe geamuri
|
|
|
03-10-08, 08:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Reme
pai sa incep cu inceputu'
1. masca la cd player am luat-o de la tornado, dar o poti gasii si la be loud.
2. ma costat 500 sau 800demii nu mai stiu exact.
3. nu am adaptat cu telecomanda din spatele volanului ca ar fi costat vreo 4milioane adaptarea, mai mult decat mp3-playerul.
mici modificari aduse croissantului....folie pe geamuri
|
mersi o sa caut shi eu k tot imi iese mp3 playeru  )fain prioectu,sunt putine masini k shi a ta modificate in tara d asta o sa iasa in evidenta.bafta
|
|
|
03-10-08, 18:47
|
|
Colectionar Machete
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by junior07c
mersi o sa caut shi eu k tot imi iese mp3 playeru  )fain prioectu,sunt putine masini k shi a ta modificate in tara d asta o sa iasa in evidenta.bafta
|
mersi mult...sper sa iasa ce vreau din masina asta, nu ce a iesit din cealalta. salutari si tie si multa bafta...by the way vad ca esti posesor de urs, sau mi se pare?
|
|
|
03-10-08, 19:16
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Reme
mersi mult...sper sa iasa ce vreau din masina asta, nu ce a iesit din cealalta. salutari si tie si multa bafta...by the way vad ca esti posesor de urs, sau mi se pare?
|
urs shi megane hatchback :P pacat k meganu meu ii diesel k altfel eram pus pe treaba,dar o sa ma ocup de urs
|
|
|
|
|