nu ai avut probleme la bobina de incarcare de pe alternator?k eu am shi s-ar putea sa imi fi stricat shi bateria din cauza asta.mai tarziu aflu shi cat ma costa, probabil o sa trebuiasca sa iau alt alternator..
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
Re: Renault Megane Classic
Quote:
Originally Posted by junior07c
nu ai avut probleme la bobina de incarcare de pe alternator?k eu am shi s-ar putea sa imi fi stricat shi bateria din cauza asta.mai tarziu aflu shi cat ma costa, probabil o sa trebuiasca sa iau alt alternator..
ba da am avut e un releu de incarcare...vezi ca cica e si de la praf ca intra praf si poate de la apa
mie asa mi-au zis..curat-o un pic ca e sus acolo langa carcasa filtrului de aer si vezi dc nu schimb-o. nu ti-a belit alternatorul si bateria tre sa o schimbi
ba da am avut e un releu de incarcare...vezi ca cica e si de la praf ca intra praf si poate de la apa
mie asa mi-au zis..curat-o un pic ca e sus acolo langa carcasa filtrului de aer si vezi dc nu schimb-o. nu ti-a belit alternatorul si bateria tre sa o schimbi
releu e defect da nu il gasesc nicaieri. mi-a comandat unu shi nu se potriveste, am sunat la reprez la cluj shi la baia mare shi deocamdata nimik plus k s-a mai stricat la cutia de viteze intermediar planetara dreapta (
scz dak ii offtopic..
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete] [RENAULT]
Quote:
Originally Posted by junior07c
releu e defect da nu il gasesc nicaieri. mi-a comandat unu shi nu se potriveste, am sunat la reprez la cluj shi la baia mare shi deocamdata nimik plus k s-a mai stricat la cutia de viteze intermediar planetara dreapta (
scz dak ii offtopic..
ai putea gasii releu si la service-uri de baterii.eu de acolo l-am luat
salutari tuturor! tocmai mi-am cumparat una bucata set jante BORBET T buza 7J fata si 9J spate! momentan jantele sunt verzi, dar le voi face culoarea originala. Jantele sunt pe 16" si astept sa imi gasesc anvelope.
am montat jantele se vad criminal erau verzi! azi le-am facut gri momentan pana vine ninsoarea si dup-aia le trec la renovare maine sper sa spal masina si sa ii trag niste poze!
Quote:
Originally Posted by bluey
Masina plange dupa o suspensie clar
mai man plange ea si propietarul la fel, dar de unde ia? ca nu gaseste! tocmai de aceea voi fi prezent vineri la 4SS meeting to buy something. sper ca in cel mult 2 sapt sa fie jos!