13-04-11, 23:50
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
|
Re: Renault 5 GTTurb ( "o"-ul l-am pierdut pe drum)
parca trebuiau sa iasa roz sau verde aprins... ce-ai facut?
|
|
|
15-04-11, 19:41
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
|
pai m-am gandit ca traiesc intr-un cartier de cocalari si o sa zica lumea "uite alt cocalar, bine ca nu si-a facut jentile haurii" , am avut pentru cateva minute o janta rosu mat..roz nu am mai apucat sa fac, pana la urma am facut si o janta alba..si a ramas alb, probabil in viitor..la urmatorul set de jante daca o sa le schimb pe astea voi alege alta culoare, la noi nu cred ca se agreeaza asa tare chestiile astea mai ciudate, excentrice. astazi a fost montata o noua planetara, montate jantele si o spalare exterioara, mai am sa imi pun zaruri si sunt gata cu ea  . evolutia acestei masini a luat sfarsit . multumesc de aprecieri si va urez si voua succes cu masinile voastre  .
https://forum.4tuning.ro/83-car-styli...e-chimica.html
CONTACT 0763096148
|
|
|
15-04-11, 21:16
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Hornetul e al tatalui?  nu a renuntat la pasiunea ptr 2 roti?
|
|
|
16-04-11, 03:06
|
|
 Stage 5
|
Da, al tatalui este, asa cum o vezi in poze sta de un an de zile, nici nu stiu daca amers de 4 ori cu ea,Pentru mine este ceva prea periculos, m-am plimbat cu un rahat de cagiva mito de 125 cmc..si daca cu paraitoarea aia am prins aproximativ 120km/h, ceva este clar..adrenalina oferita de o motocicleta nu poate fi comparata cu cea oferita de o masina. Poate mai vi cu cbr-ul pe aici sa il mai aud si eu, mai ai toba aia nesimtita pe ea?
|
|
|
16-04-11, 13:59
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by B XX ADI
Da, al tatalui este, asa cum o vezi in poze sta de un an de zile, nici nu stiu daca amers de 4 ori cu ea,Pentru mine este ceva prea periculos, m-am plimbat cu un rahat de cagiva mito de 125 cmc..si daca cu paraitoarea aia am prins aproximativ 120km/h, ceva este clar..adrenalina oferita de o motocicleta nu poate fi comparata cu cea oferita de o masina. Poate mai vi cu cbr-ul pe aici sa il mai aud si eu, mai ai toba aia nesimtita pe ea? 
|
da am toba  sa se mai incalzeasca afara si poate trec pe acolo,..sa auzim de bine
|
|
|
16-04-11, 18:14
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
N-ai mai scos-o şi pe ea la o poză serioasă pe afară!
Diferenţă mare de culoare, la bară?
Ai un R5 adevărat! De fiecare dată mă uit cu mare plăcere la ea (în poze)!
Două mici sugestii:
1. semnalizări clare/mate pe faţă (făcute la comandă bineînţeles).
2. Folie pe toate geamurile.
Badboy-ul cred că iese din calcul pentru că este mult frecuşi cu vopseaua bănuiesc...
|
16-04-11, 19:43
|
|
 Stage 5
|
Fiecare r5 este adevarat in felul lui, fiecare este unic, fiecare atrage priviri, critici aprecieri  .
De scos afara, am scos-o, dar nu prea stau a ii fac poze, saptamana asta o sa primeasca niste poze adevarate de la o persoana speciala pt mine.
In privinta foliei nu stiu ce sa zic, nu zic ca nu ar da bine, dar imi este o scarba sa mai dau geamurile jos si sa o vad iar desfacuta, singura folie pe care as vrea sa o pun ar fi una albastra, cat mai deschisa.
Bad boy...hm...nu ar fi problema de vopsea sau de lucrarea in sine, ci de faptul ca nu imi place, prefer capota asa simpla, sau cum are adi o capota cu o priza de aer de pe un clio 16v, si in felul asta se raceste si mai bine motorul, si asa dupa 10 minute de mers poti face o omleta pe capota  ).
La semnale m-am gandit si eu, si sigur voi pune unele albe, dar nu acum, mie chiar imi plac cum dau astea rosii si o sa le mai las o vreme.
|
|
|
16-04-11, 20:35
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [PARTICIPANT CURSE]
|
pt ca masina este phase 1 ca a mea la bari tie iti lipsesc dungile alea rosii si ar da ff bine cu ele ca ai rosu la semnale si stopuri, niste proiectoare si sa prelungesti un pic teava de la toba (ce ti am scris eu aici sunt doar sugestii)nu ma injura massina este tzipla poate o vad si eu live ...dupa ce am invelit toata evacuarea nu mai prajesc oua pe capota.
Last edited by Ferny; 16-04-11 at 20:38.
|
|
|
16-04-11, 20:57
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by B XX ADI
pai m-am gandit ca traiesc intr-un cartier de cocalari si o sa zica lumea "uite alt cocalar, bine ca nu si-a facut jentile haurii" , am avut pentru cateva minute o janta rosu mat..roz nu am mai apucat sa fac, pana la urma am facut si o janta alba..si a ramas alb, probabil in viitor..la urmatorul set de jante daca o sa le schimb pe astea voi alege alta culoare, la noi nu cred ca se agreeaza asa tare chestiile astea mai ciudate, excentrice. astazi a fost montata o noua planetara, montate jantele si o spalare exterioara, mai am sa imi pun zaruri si sunt gata cu ea  . evolutia acestei masini a luat sfarsit . multumesc de aprecieri si va urez si voua succes cu masinile voastre  .
|
Arata excelent  , o sa ai dureri de cap cu albul acesta  , se murdareste repede....dar se merita  .
|
|
|
16-04-11, 21:32
|
|
 Stage 5
|
Alex, nu e problema cu spalatul  .
Ferny,mersi, banda rosie din bara fata o mai am, este pe undeva prin garaj, dar este putin decolorata, si nu m-am gandit unde as putea gasi ceva sa pun acolo, banda de pe spate din nefericire nu mai exista..cand am dus bara la vopsitor am dus-o cu tot cu banda aia si au aruncat-o...daca ai vreo sugestie ceva te ascult.
Proiectoarele sunt in casa, curatate, trebuie sa le asamblez, si sa le montez.
Cu toba asta e poveste lunga, este toba de pe o motocicleta a tatalui meu, pur si simplu mi-a placut cum suna pe motocicleta, cand am pus-o pe motorul vechi de 1.4 in ture masina suna exact ca o mototicleta, iar acum pe 1.8 am zis sa o pun tot pe asta, si e ok, nu mai am de gand sa o tai si sa ii prelungesc tipsul, chiar daca pare asa neterminata.
Acum ca e gata masina o sa particip si eu la intalnirile de r5 atat cat imi permite timpul...ca acum sunt si la sfarsit de clasa a 12, sunt cu bac-ul bla bla bla..stiti voi
|
|
|
27-04-11, 19:27
|
|
 Stage 5
|
si pozele muulllt asteptate  ..
|
|
|
27-04-11, 20:02
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [PARTICIPANT CURSE]
|
no comment...
|
|
|
27-04-11, 20:31
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Old School Cars]
|
Da Domne, alta viata acum  ai vazut ca se poate sa pui pozele
Cand am timp poate facem poze si cu amea, ca au aceeasi culoare
|
|
|
27-04-11, 20:41
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT] [Freehand Design Usergroup] [DACIA]
|
SUPER
|
|
|
27-04-11, 20:52
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Super Pozele  si ma gandesc nici in realitate nu este o masina de aruncat
|
|
|
|
|