Member of: [VW] [DACIA] [RENAULT] [DreamWorks Club]
Re: Renault 5 GTTurb ( "o"-ul l-am pierdut pe drum)
Mersi Chiper, succes si tie cu a ta, astazi am citit si eu topicul tau, sa te bucuri de bestie.
Snoopz...la turatii mici e usor de stapanit...) mersi.
Adi...crede-ma ca in toata discutia aia in care a latrat 10 minute, eu am scos decat 3 cuvinte)...
Arcada...e o senzatie si cu renaultul....dar cred ca mai senzatie era cu "bemveul" ZEE...avea turbo sau kompresor si acum mai tin minte ca dupa ce o spala proprietarul lustruia putin asfaltul in intersectia aia mare de la mine si vecini mei ii aruncau complimente " huaaa turbatuulee, nesanatosuuuule" si multe alte chestii frumoase ( ca nu stiu stiu cum se scrie, nu stiu d'astea) )
CONTACT 0763096148
Avea kompressor , in jur de 350 cai slabanogi ) . Intersectia aia , era vizitata in fiecare seara ) si nu obligat cu ZEE'u, si dupa ce a schimbat la masini, fiecare masina cred ca a luat pe putin de 2-3 ori intersectia aia ) . Pana si un ford puma 1.7 intr'o iarna ). Na , fiecare masina cu senzatia ei , orice masina ofera cate o senzatie.
Si ultimele poze, ultimele reglaje..si o ultima spalare( pozele sunt facute inainte sa o spal, deci imi pare rau de jegul de pe ea).
La multi ani de pe acum si un an nou plin de bucurii tuturor!
Quote:
Originally Posted by B XX ADI
Si ultimele poze, ultimele reglaje..si o ultima spalare( pozele sunt facute inainte sa o spal, deci imi pare rau de jegul de pe ea).
La multi ani de pe acum si un an nou plin de bucurii tuturor!
Ti-am zis pe mess..iti zic si aici..imi place masina..MULT , mai ales motorul asta
Bafta cu ea... !!!
Uite-le şi separate...
P.S.
Golf-ul ar fi ieşit mai bine, dar culoarea albă, este cam greu de pus pe o manga.
P.S 2 Ţi-am pus şi 5-ul la dimensiunea originală. În imaginea de grup, l-am micşorat un pic pentru a fi în conformitate cu T-ul, dar nu prea a ieşit bine...
Multumiri firmei " fauru asistenta" pentru ajutorul acordat la 12 noaptea si domnului sita jambon alex tvg andrei si restul prietenilor afumati din seara aia)