cam asa se face o treaba ca la carte in plus k totul e pe original
Intradevar totul este ca la carte, dar cand nu gasesti anumite piese esti fortat sa le faci singur singurel.... Eu personal nu am gasit suporti de cutie dupa lonjeroane si a trebuit sa-i fac... Nu o sa se rupa... nu e panica asta, e sudat bine, e placa groasa
Vad diferente intre tipul tampoanelor si intre cea a suportilor de cutie(cei care se prind pe cutie) fata de cele ale lui Cristi...de care sunt fiecare dintre acestea, ca sa stiu ce caut prin magazine sau dezmembrari
Astea sunt cele doua tipuri de suporti de cate iti ziceam cel ca al meu si cel postat mai sus acum ai doua exemple, sa sti ce sa cauti cel mai bine printeaza pozele si dute cu ele prin magazine...
e destul de simplu eu am fost la remat si tot la a doa dacie erau suporti deastia acu poate am avut eu noroc
cei de cauciuc sun noi se gasesc in magazine 10 ron parca bucata si se gasesc doar ca trebuie cautati
Ok, cu suportii/tampoanele am lamurit-o si se va rezolva luna viitoare.
Marea mea rugaminte este daca stie cineva ce numar de dinti are aceasta cutie la grup..sau mai exact care este raportul final al ei..pentru ca tind sa cred ca este prea lunga pentru motorul meu si mai bine renunt la ea si caut ceva mai potrivit
Daca zici ca este de R21 este posibil sa fie UN1 dar nu bag mana-n foc. Acest model are multe subcategorii, asa ca mai bine ai cauta un loc mai reprezentativ, totusi o sa caut dupa capacitatea motorului. O sa iti dau toate rapoartele de UN1 in caz ca este unul din modele.
Edit: Nu este UN1, deoarece aceasta a fost montata doar pe 21 Turbo, si pe alte modele. Mai cautam.
In postul 4448 in poza a 8-a se vede clar un cod..nu stiu exact daca ala este
am citit topicul masini tale pagina cu pagina la final pot spune k am ramas impresiont e una din cele mai frumose daci din tara o replica r12 gordini superba chiar superba felicitari tie in ultima vreme toti VOR sa faca dintr-o dacie ceva mai frum dar putini REUSESC tu esti unul din cei care chiar a reusit bv chiar bv frumos app ce diferenta e de la inceput cand avea acel eleron si acuma sunt curios cum va arata in continuare mult succes