Quote:
Originally Posted by CyPz
Nu e vorba ca ne luam de bubele ei dar am intrebat pentru ca tot o sa umble cu chit si vopsea si cat face sa dea si pe acolo...
|
Am sa-ti raspund la ambele intrebari f sincer, pentru ca am recunoscut demult ca nu e o masina perfect lucrata
pentru prima observatie: nu e ondulata tabla, daca te uiti pe toata lungimea masinii in acea poza apare acelasi aspect...in geamurile de la garaj am pusa perdea si impreuna cu un aspect de coaja de portocala a vopselei in acea zona apare imaginea distorsionata, care te duce cu gandul la onduleuri in tabla
pentru a doua observatie: cred ca este o gaurica care a scapat, sau o ciupitura mai adanca in terosonul aplicat in mai multe etape la baza aripii, teroson care s-a mai si rupt neuniform in zona aceea..nu are in nici-un caz rugina, masina este imbibata cu ulei, balteste de ulei pe la toate incheieturile...
..lafel am procedat si cu ursul
Cauciucurile vor ramane acestea, sunt ca noi si imi plac la nebunie ca sunt trase pe jante
Am sa inlocuiesc tipsul doar cu 2 tevi de inox rotunde, una langa cealalta..le am deja, doar trebuie sa lucrez o finala slim care sa intre bine acolo sub prag si sa nu mai fie asa de zgomotoasa ca ce este acum pe masina
Va multumesc pentru observatii, urari, aprecieri
..toate sunt binevenite.