ieri am fost putin pe la serviciu si s-a lasat cu o sedinta foto...
am mai lucrat putin pe la ea ca mi-a facut niste probleme releul de faza lunga si flashuri...care nu stiu ce treaba are cu faza scurta pentru ca am fost oprit de politie
politaiul:"baiatul cu dacia portocalie! Trage pe dreapta"
eu:"
ce oi fi facut? acte le am la zi totul e la zi"
politaiul:"buna ziua!"
eu:"buna ziua!" de ce m-ati tras pe dreapta? (eu in gandul meu:aaaa gata e R.A.R-ul imi ia talonul ca am toba sparta
)
politaiul:"stiati ca nu v-a merge un far?"
eu:"mie? din cate stiu eu imi mergeau"
politaiul:"aprinde-ti farurile si sa mergem in fata"
eu:"imediat! (aprind eu farurile,ma dau jos din masina si ma duc in fata masinii si cand ce sa vezi?? imi mergeau 2 faruri de pe stanga amandoua erau aprinse si pe dreapta nici macar pozitia nu mai era aprinsa =)) =)))
politaiul:"vedeti? nu v-a merg cum trebuie"
eu:"da imi cer scuze...se v-a remedia problema"
politaiul:"asa ziceam si eu"
eu:"bine eu ma grabesc asa ca o sa plec,hai la revedere si bafta multa"
politaiul:"mda...multumim"
eu:"pa-pa"(ma suisem in masina si deja plecasem)
politaiul:" BA BA BA BA actele ai acte???"
eu:"daaa totul e la zi"
politaiul:"bine pa"
ce idiot spun eu
) deja ma plictisit am ajuns eu acasa si am remediat problema acolo,erau niste fire vechi si rupte...am pus altele noi si au mers ca pe roate,am mai curatat si vasul pentru spalare parbriz ca avea 50 de culori pe el...pompa de benzina am schimbat carapacea aceea ca avea niste depuneri in interior si imi afecta pompa si carburantul,am schimbat niste coliere am schimbat acel filtru de la interiorul pompei ca era vai mama lui,am schimbat membrana de la pompa de spritz si cam atat o sa pun poze cu ce am restul o sa mai fac....
P.S: stiu ca compartimentul motor e groaznic nu trebuie sa imi spuneti
,inca mai am putina folie pe scaunele din fata
nu-i grozav?
multumiri lui Nastase Bogdan pentru butonasele trimise de el mi-au schimbat interiorul foarte mult