Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DACIA > Masina mea Dacia

Reply

Thread Tools
Old 16-04-10, 20:06   #91
bolidu'
Dacia Driver

Stage 5

bolidu''s Avatar

Member of:
[DACIA]
[Dacia Rally Team]
Default Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica

Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan View Post
Cosmine, luni iti pun pachetul la Posta ca am avut ceva probleme cu sotia si nu am mai avut timp de nimic saptamana asta...
Spor la treaba
Daca tot esti idolul lui mai da-i niste lectii de "de toate".....ca macar pe tine te asculta!
bolidu' is offline   Reply With Quote
Old 17-04-10, 01:52   #92
BlueAngel
Dacia Driver

Stage 5

BlueAngel's Avatar

Member of:
[DACIA]

Daca intradevar esti pusti atunci esti pe drumul cel bun..altii de varsta ta (daca ai 14 ani sau cati ani oi avea tu) se gandesc la "tiuning" cu bari de cielo semne cu nike si alte acareturi.Cei care comenteaza in plus sa isi tina ciocu va rog.Indiferent cati ani are macar face ceva.Cei care muncesc apreciaza.
Si pentru cel care a zis ca loganul nu prinde 180 se inseala amarnic..
Pustiulica fi scurt si la obiect nu te mai lauda la nimeni si fa-ti treaba linistit.Masina sa fie pe placul tau.
Multa bafta in continuare cati mai multi bani sa iasa un lucru calumea si minte cat mai multa SUCCESE !
BlueAngel is offline   Reply With Quote
Old 17-04-10, 10:21   #93
Cosmin-SNR

Stage 5

Cosmin-SNR's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by TzucuNY View Post
Bine ca ai dat jos stickerele alea, arata mai frumos clean Interiorul e frumos, eu zic sa nu schimbi culoarea si sa lasi albul ala ca ai sta bine. Eventual fa si cu alb la bancheta din spate. Plafonul ce culoare e, tot alb? Daca da chiar ca ar merge frumos.
eu as fii vrut sa fac alb totul,defapt e gri...dar cand am luat masina a avut niste huse portocalii pe scaune si banchete,iar eu nu am avut de unde sa stiu ce se afla dedesubt pana nu le-am dat jos...treaba e ca in spate sunt portocalii si in fata sunt gri-ul acela,daca voi gasii pe viitor banchete culoarea aceasta o sa le pun,plafonul este alb ca cel de DACIA 1300 original nedesfacut din anul 1980' nu stiu de unde sa fac rost de banchete gri,culoarea scaunelor din fata...dar pana o sa imi cumpar din acelea o sa ramana portocalii si pe fata si pe spate,pe fata am scaune model mai nou cu tetiera dar tot de DACIA,sunt de DACIA 1310 TX de pe fosta mea dacie alba R.I.P asa ca nu o sa dea urat,doar o sa dea putin mai bine ca inainte... ,multumesc mult pentru apreciere bafta si tie cu portocalia ta

P.S: ce se mai aude cu stikerul acela? lasa-mi un mesaj pe messenger ca sa te caut. SALUT SI BAFTA

Bmw e34 525 TDS - P 2885 BB
My First Car: Dacia 1310 L DB 07 VNF back in business !
New Project Dacia 1310 AG-83-WRC
Cosmin-SNR is offline   Reply With Quote
Old 17-04-10, 10:25   #94
Cosmin-SNR

Stage 5

Cosmin-SNR's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan View Post
Cosmine, luni iti pun pachetul la Posta ca am avut ceva probleme cu sotia si nu am mai avut timp de nimic saptamana asta...
Spor la treaba
Bogdan,eu ti-am spus si la telefon...nu-i nici o problema cand vei pune pachetul la Posta,eu nu ma grabesc stai linistit ai grija de sotia ta ca este mai importanta ca toate,pachetul poate astepta dar sotia ta nu ai grija ce faci Salut si MULTA BAFTA CU NIG
Old 17-04-10, 10:27   #95
Cosmin-SNR

Stage 5

Cosmin-SNR's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by bolidu' View Post
Daca tot esti idolul lui mai da-i niste lectii de "de toate".....ca macar pe tine te asculta!
hmm...ce vrea sa insemne? adica nu am inteles ce ai vrut sa spui?
Old 17-04-10, 10:35   #96
Cosmin-SNR

Stage 5

Cosmin-SNR's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]
Talking Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica

Quote:
Originally Posted by BlueAngel View Post
Daca intradevar esti pusti atunci esti pe drumul cel bun..altii de varsta ta (daca ai 14 ani sau cati ani oi avea tu) se gandesc la "tiuning" cu bari de cielo semne cu nike si alte acareturi.Cei care comenteaza in plus sa isi tina ciocu va rog.Indiferent cati ani are macar face ceva.Cei care muncesc apreciaza.
Si pentru cel care a zis ca loganul nu prinde 180 se insala amarnic..
Pustiulica fi scurt si la obiect nu te mai lauda la nimeni si fa-ti treaba linistit.Masina sa fie pe placul tau.
Multa bafta in continuare cati mai multi bani sa iasa un lucru calumea si minte cat mai multa SUCCESE !
Multumesc pentru sfaturi si aprecieri,daca vreau tuning mai am o masina dar tuning finut nu stikere cat tine norma si alte bari chestii...tuning frumos sa arate si bine,bari originale cu putine modificari,in legatura cu loganul..modelul 1.6 16v se duce 190-200 chiar 210 este filmare si pe youtube,eu nu ma iau la cearta cu toti desteptii pentru ca nu are rost,cum spune si semnatura mea...masina v-a fii cu siguranta pe placul meu si al celorlalti colegi de pe topic/forum,care imi vor spune unde am gresit si ce am facut,pentru ca ei au trecut prin chestii din astea si stiu ce inseamna... masina v-a fii cat mai originala cu piese atat frantuzesti cat si romanesti,nu prea ma intereseaza sa fie cat mai frantuzeasca daca UZINA a facut-o romaneasca,dar cateva piese de calitate acolo nu strica

P.S:masina(DACIA din 1998') este pe pagina 5-6 ea este printesa...si SNR-ica este seful...adica asa ii zic eu bafta si tie daca ai vreun proiect in desfasurare SALUT!!
Old 17-04-10, 15:58   #97
Ace MNE

Stage 5

Ace MNE's Avatar

Member of:
[DACIA]

pe viitor ii zice multi-quote.
Ace MNE is offline   Reply With Quote
Old 17-04-10, 20:09   #98
Cosmin-SNR

Stage 5

Cosmin-SNR's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

multumesc pentru atentionare
Old 19-04-10, 09:17   #99
al3x_leonard

Stage 4

al3x_leonard's Avatar

Member of:
[DACIA]

e prima oara cand scriu p topicul tau....
am vazut ca ai o batranica cu potential si un inceput promitator....
nu lua in seama "gurile rele" pt ca sunt destule!
bafta in continuare si cat mai multi Km fara probleme....
al3x_leonard is offline   Reply With Quote
Old 19-04-10, 09:58   #100
Cosmin-SNR

Stage 5

Cosmin-SNR's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

multumesc mult batranica mea are destul potential...sunt mandru de ea de cand am luat-o am avut o singura problema mai grea (garniturile de la pompa de frana,dar am reparat-o voi pune si poze) in rest schimburi de ulei regulate,placute de frana,benzina de la rompetrol (cea mai buna benzina RECOMAND) si cat mai multi km facuti...
Old 19-04-10, 10:35   #101
Cosmin-SNR

Stage 5

Cosmin-SNR's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]

ieri am fost putin pe la serviciu si s-a lasat cu o sedinta foto... am mai lucrat putin pe la ea ca mi-a facut niste probleme releul de faza lunga si flashuri...care nu stiu ce treaba are cu faza scurta pentru ca am fost oprit de politie

politaiul:"baiatul cu dacia portocalie! Trage pe dreapta"
eu:" ce oi fi facut? acte le am la zi totul e la zi"
politaiul:"buna ziua!"
eu:"buna ziua!" de ce m-ati tras pe dreapta? (eu in gandul meu:aaaa gata e R.A.R-ul imi ia talonul ca am toba sparta )
politaiul:"stiati ca nu v-a merge un far?"
eu:"mie? din cate stiu eu imi mergeau"
politaiul:"aprinde-ti farurile si sa mergem in fata"
eu:"imediat! (aprind eu farurile,ma dau jos din masina si ma duc in fata masinii si cand ce sa vezi?? imi mergeau 2 faruri de pe stanga amandoua erau aprinse si pe dreapta nici macar pozitia nu mai era aprinsa =)) =)))
politaiul:"vedeti? nu v-a merg cum trebuie"
eu:"da imi cer scuze...se v-a remedia problema"
politaiul:"asa ziceam si eu"
eu:"bine eu ma grabesc asa ca o sa plec,hai la revedere si bafta multa"
politaiul:"mda...multumim"
eu:"pa-pa"(ma suisem in masina si deja plecasem)
politaiul:" BA BA BA BA actele ai acte???"
eu:"daaa totul e la zi"
politaiul:"bine pa"

ce idiot spun eu ) deja ma plictisit am ajuns eu acasa si am remediat problema acolo,erau niste fire vechi si rupte...am pus altele noi si au mers ca pe roate,am mai curatat si vasul pentru spalare parbriz ca avea 50 de culori pe el...pompa de benzina am schimbat carapacea aceea ca avea niste depuneri in interior si imi afecta pompa si carburantul,am schimbat niste coliere am schimbat acel filtru de la interiorul pompei ca era vai mama lui,am schimbat membrana de la pompa de spritz si cam atat o sa pun poze cu ce am restul o sa mai fac....

P.S: stiu ca compartimentul motor e groaznic nu trebuie sa imi spuneti,inca mai am putina folie pe scaunele din fata nu-i grozav? multumiri lui Nastase Bogdan pentru butonasele trimise de el mi-au schimbat interiorul foarte mult
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Fotografii-0126.jpg
Views:	113
Size:	268.9 KB
ID:	1427963   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0128.jpg
Views:	94
Size:	360.9 KB
ID:	1427964   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0130.jpg
Views:	115
Size:	273.3 KB
ID:	1427965  

Name:	Fotografii-0132.jpg
Views:	74
Size:	294.3 KB
ID:	1427966   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0135.jpg
Views:	106
Size:	286.4 KB
ID:	1427967   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0137.jpg
Views:	123
Size:	333.5 KB
ID:	1427968  

Name:	Fotografii-0157.jpg
Views:	119
Size:	274.2 KB
ID:	1427969   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0161.jpg
Views:	128
Size:	375.3 KB
ID:	1427970   Click image for larger version

Name:	Fotografii-0163.jpg
Views:	105
Size:	281.4 KB
ID:	1427971  

Name:	Fotografii-0166.jpg
Views:	99
Size:	375.2 KB
ID:	1427972  
Old 19-04-10, 14:34   #102
rob3rt0
2 Roti

Stage 5

rob3rt0's Avatar

Member of:
[2 Roti]
[DACIA]

Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR View Post
ieri am fost putin pe la serviciu si s-a lasat cu o sedinta foto... am mai lucrat putin pe la ea ca mi-a facut niste probleme releul de faza lunga si flashuri...care nu stiu ce treaba are cu faza scurta pentru ca am fost oprit de politie

eu:"buna ziua!" de ce m-ati tras pe dreapta? (eu in gandul meu:aaaa gata e R.A.R-ul imi ia talonul ca am toba sparta )
eu:"imediat! (aprind eu farurile,ma dau jos din masina si ma duc in fata masinii si cand ce sa vezi?? imi mergeau 2 faruri de pe stanga amandoua erau aprinse si pe dreapta nici macar pozitia nu mai era aprinsa =)) =)))

ce idiot spun eu ) deja ma plictisit am ajuns eu acasa si am remediat problema acolo,erau niste fire vechi si rupte...am pus altele noi si au mers ca pe roate,am mai curatat si vasul pentru spalare parbriz ca avea 50 de culori pe el...pompa de benzina am schimbat carapacea aceea ca avea niste depuneri in interior si imi afecta pompa si carburantul,am schimbat niste coliere am schimbat acel filtru de la interiorul pompei ca era vai mama lui,am schimbat membrana de la pompa de spritz si cam atat o sa pun poze cu ce am restul o sa mai fac....

P.S: stiu ca compartimentul motor e groaznic nu trebuie sa imi spuneti,inca mai am putina folie pe scaunele din fata nu-i grozav? multumiri lui Nastase Bogdan pentru butonasele trimise de el mi-au schimbat interiorul foarte mult
parerea mea e ca nu i-ar strica o vopsea compartimentului motor si o spalatura zdravana
rob3rt0 is offline   Reply With Quote
Old 19-04-10, 15:19   #103
tuborg

Stage 2

tuborg's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR View Post
povesti pescaresti...
tuborg is offline   Reply With Quote
Old 19-04-10, 16:39   #104
Cosmin-SNR

Stage 5

Cosmin-SNR's Avatar

Member of:
[BMW]
[DACIA]
Wink Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica

Quote:
Originally Posted by rob3rt0 View Post
parerea mea e ca nu i-ar strica o vopsea compartimentului motor si o spalatura zdravana
iti dai seama ca daca reconditionez toata masina v-a primi tot ce i se cuvine dar iti multumesc pentru sfat...poate pana ma apuc de reconditionat o sa spal si motorul

Quote:
Originally Posted by tuborg View Post
povesti pescaresti...
nu inteleg ce vrei sa spui...daca nu iti place topicul meu,sau nu iti convine ce spun te rog sa nu mai postezi....apropo Salut si bine ai venit pe 4TUNING.RO fara suparare cu ce am spus mai sus,dar stiu ca colegii de pe forum au mai avut intamplari din acestea si au povestit si ei ce s-a intamplat si cum s-a intamplat...mult pozitiv
Old 19-04-10, 21:26   #105
RobertRFG
Dacia Driver

Stage 5

RobertRFG's Avatar

Member of:
[DACIA]

Faza este ca ceea ce ai povestit tu acolo este o minciuna gogonata....
RobertRFG is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -