20-04-10, 09:49
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Nu sunt moderator!
Eu ţi-am atras atenţia prieteneşte.
La cum reacţionezi şi răspunzi sunt 100% sigur că nu ai mai mult de 14 ani.
|
Multumesc ca mi-ai atras atentia,si n-are nimic daca am eu 14 ani este vreo problema? altii la varsta mea nu stiu sa schimbe o bujie...daca nu esti moderator de ce ai la semnatura scrisurile unui moderator?
P.S: intamplarea aceea chiar a fost reala doar ca a fost fratele meu la volan,o sa v-a pun si poza cu mine pentru linistea voastra sufleteasca
poza:eu si SNR-ica
asta-s eu de acum sa intelegeti cine sunt si cum sunt,ce fac cum fac si cand fac...sper ca acum nu m-a luati peste picior.... ca-s copil ca nu stiu ce v-a rog!
MULTUMESC
Last edited by SirNenea; 20-04-10 at 19:14.
|
|
|
20-04-10, 18:24
|
|
Stage 5
|
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Arata bine daciuta,bafta cu ce iti propui!
|
|
|
20-04-10, 18:37
|
|
Stage 5
|
multumesc mult! Bafta si tie
|
|
|
20-04-10, 22:24
|
|
Stage 5
|
ms ms
|
|
|
21-04-10, 12:59
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
bafta cu daciuta...nu conteaza cati ani ai dar e o problema!...te-au intrebta baietii de ce ti 3 masini...tu te bateai in piept ca le conduci la ocazii ca iti permiti si etc(nu am mai dat quote)Vezi deci din cauza ta se intampla toate..din cauza ta esti luat peste picior...
Deci nu incerca sa fi adult cand esti copil(iti pierzi copilaria) sigur nu ai inteles nimic din astea...dar oricum spunei lu fractu ca are dacia frumoasa..si lu tacatu ca e dragutz loganu!BAFTA!
|
|
|
21-04-10, 13:00
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
bafta cu daciuta...nu conteaza cati ani ai dar e o problema!...te-au intrebta baietii de ce ti 3 masini...tu te bateai in piept ca le conduci la ocazii ca iti permiti si etc(nu am mai dat quote)Vezi deci din cauza ta se intampla toate..din cauza ta esti luat peste picior...
Deci nu incerca sa fi adult cand esti copil(iti pierzi copilaria) sigur nu ai inteles nimic din astea...dar oricum spunei lu fractu ca are dacia frumoasa..si lu tacatu ca e dragutz loganu!BAFTA!
|
|
|
21-04-10, 18:52
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Messerschmitt
Deci nu incerca sa fi adult cand esti copil(iti pierzi copilaria) sigur nu ai inteles nimic din astea...dar oricum spunei lu fractu ca are dacia frumoasa..si lu tactu ca e dragutz loganu!BAFTA!
|
Multumesc,in primul rand logoanul si dacia albastra sunt ale fratelui meu,in al doilea rand tu nu esti de o seama cu tata ca sa vorbesti cu "tactu",SNR-ul e al meu si al tatalui meu...si ca veni vorba de condus,eu conduc masinile cand imi pofteste inima multa bafta si tie !
|
|
|
21-04-10, 20:29
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
Multumesc,in primul rand logoanul si dacia albastra sunt ale fratelui meu,in al doilea rand tu nu esti de o seama cu tata ca sa vorbesti cu "tactu",SNR-ul e al meu si al tatalui meu...si ca veni vorba de condus,eu conduc masinile cand imi pofteste inima multa bafta si tie !
|
bai, cum vorbesti asa cu tactu?
|
|
|
21-04-10, 21:20
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Cosmin-SNR
|
INASEAMNA CA ESTI UN PERICOL PUBLIC! DECI CE-A MAI CORECTA DECIZIE ESTE SA NU TE MAI LAUDAM/AJUTAM/ETC SA MAI AI TREABA CU MASINILE!!
APROPO/`MAI SUS AM ZIS CEVA...TOATE LA TIMPU LOR!DAR VAD CA ITI STRICI COPILRIA DEGEABA(dak e adevarat ca poti conduce cand vrei,unde vrei..Da tactu te-a invatat sa conduci?)
|
|
|
21-04-10, 21:51
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Conduce unde vrea,cand vrea=IN VISELE LUI UMEDE.... )))
|
|
|
21-04-10, 22:36
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Este clar. Internetul dăunează grav sănătăţii, mai ales cānd eşti īncă un biet copil.
Īncercaţi şi voi să nu mai faceţi mişto de el, că parcă este trist ceea ce se īntāmplă cu puştii din ziua de astăzi...
|
21-04-10, 23:34
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [Old School Cars]
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Este clar. Internetul dăunează grav sănătăţii, mai ales cānd eşti īncă un biet copil.
Īncercaţi şi voi să nu mai faceţi mişto de el, că parcă este trist ceea ce se īntāmplă cu puştii din ziua de astăzi...
|
"Internetul dauneaza grav sanatatii" in plm ii prosteste de tot.... si dupa cele spuse mai sus, gen minciuni si prostii dastea e clar... coplilu are o copilarie nefericita
Stiam ca regulile forumului zic ca nu prea ai voie sa postezi masina altcuiva... am dreptate? pana la urma masina nu este a lui ci a parintilor, deci topicul teoretic ar trebui inchis pe motiv ca masina nu este proprietalea lui si mai ales ca este minor acum daca cumva gresesc va rog sa ma corectati
|
|
22-04-10, 09:24
|
|
Stage 5
|
Topicul se poate inchide! voi veni si eu la intalnire pe 8 mai 2010,daca macar acolo voi fi primit...
|
|
|
22-04-10, 09:36
|
|
Stage 5
|
tine-ti forumul asta pentru voi!!!
|