Salutare din nou! V-am promis ca povestesc despre ce am lucrat in ultimele zile la masina
in decursul zilei de sambata am facut foarte multe in folosul batranicii mele de 29 de ani
Lista incepe asa:
-am primit 2 ochelari impecabili cu exceptia celui de dreapta,care era si spart si ruginit
-am curatat/reconditionat/vopsit cu negru suportii farurilor
-am spalat farurile,si am dat cu vopsea alba pe margine unde este siliconul acela ca se ingalbenise
-am curatat ornamentele cromate, cu metoda clasica...cenusa din soba apa si un burete
-a facut si o baita,ca merita dupa atata timp de stat sub pomi si lucrat la ea
-am curatat masca cu smilghern, am vopsit-o cu negru mat,acum mi se pare ca da mai bine cu negru mat decat cu cel lucios
-am desfacut CU GREEEEU vechii suporti de la faruri ca au fost niste "SPURCACIUNI" de suruburi ca sa le spun asa,am consumat 1 spray intreg de degripant pe 8 suruburi ca pe dreapta erau decat 2 si pe stanga 6
cand o voi reconditiona voi cumpara ori ochelari noi ori toata masca fata,adica ma refer la tabla aceea care se prinde pe lonjeroane cu contra aripile...intelege-ti voi
si pot spune ca farurile bat mai bine decat cele 4 pe faza lunga nu pot sta in fata masinii mai ales ca am halogene...
in poze se mai vede ce am facut si ce mai trebuie facut,se exclude ca apare tata prin poze...dar a venit si el sa ma ajute cu cateceva
am schimbat si volanul cum am spus in posturile mai vechi si sincer sa fiu e grozav...e subtire finut si foarte lejer la condus
iti vine sa nu te mai dai jos din masina
bordul e facut ca am avut si cu el cateva probleme
trebuie sa imi iau niste leduri albe sa pun in socluri ca am socluri din acelea model nou cum sunt acum pozitiile la logan cu bec din acela "ciudat" si mai am o problema cu clemele de la capota, cu greu am reusit sa le faca sa stea
daca are cineva in stare buna si doreste sa ma ajute ii sunt recunoscator imi trebuiesc 6 cleme in stare cat mai buna cu piciorusele acelea micute....
Multumesc! Las pozele sa vorbeasca, astept sfaturile voastre fie bune fie rele
-TIN SA II MULTUMESC IN SPECIAL LUI NASTASE BOGDAN PENTRU AJUTORUL ACORDAT,CA FARA EL ACUM NU AVEAM MASCA DE 1300 PE BATRANICA MEA
MULTUMESC BOGDAN !!!!!