22-04-10, 12:18
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [2 Roti] [Old School Cars] [DreamWorks Club] [Competitor CNCA] [BMW] [SKODA] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
nu mai fi rau cu el poate vine cu fratele lui, mai bine ca inchizi topicul nu o sa mai iasa atatea discutii..
|
|
|
22-04-10, 12:41
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
ce-a fost forumul asta 4t ..si ce a ajuns...am citit 9 pagini degeaba...observ ca te contrazici singur...ba ca a fost fractu ala mic..ba ca tu..ba ca ai condus tu si te-a oprit politia si ti-a zis da ai acte pa...ba ca nu erai tu serios acum....tu pe toti ne crezi prosti si tu esti ala destept??? tu conduci unde vrei ..?? hay serios acum...la 1 m cat ai nici nu te vezi de volan...am vazut useri care ti-au dat sfaturi corecte de care puteai tine cont...dar tu nu ai facut decat sa lipesti stiker cu DRT ....si sa te ratoiesti la fiecare in parte......si apropo..eu nu stiu ce zice-ti voi dar eu cu un logan 1.6 din 2006..eu mai mult de 168-170 n-am putut scoate...
.(O O)\_(||||)(||||)_/(O O).
|.....o //...............\\ o.....|
.\____/==========\____/.
|
|
|
22-04-10, 13:04
|
|
Stage 5
Member of: [BMW] [DACIA]
|
Eu zic sa-i iertam imperfectiunile, dat vedeti bine de varsta lui, si sa vedem de acum incolo cum vor sta treburile ca tot a avut curajul sa-si recunoasca varsta..
Haideti sa apreciem pasiunea lui la varsta asta si sa incercam in continuare sa-l ajutam cu sfaturi cand va fi nevoie si acolo unde are nevoie si sa ne gandim cati dintre noi aveau aceste ambitii si dorinte de a lucra/ face ceva dintr-o Dacie 1300 cand eram la 14 ani..
Sa ne axam mai mult pe masina, ca ea este in centrul discutiei si nu pe proprietar si sa filtram printre rele,lucrurile bune
Haideti sa-i ocordam o sansa, ca acum stim cu totii cum stau lucrurile si nu cred ca, Cosmin va mai veni cu povesti sau lucruiri pe care le-a spus ca sa fie si el in rand cu cei mari
|
|
|
22-04-10, 13:34
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [Opel] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Nastase Bogdan
Eu zic sa-i iertam imperfectiunile, dat vedeti bine de varsta lui, si sa vedem de acum incolo cum vor sta treburile ca tot a avut curajul sa-si recunoasca varsta..
Haideti sa apreciem pasiunea lui la varsta asta si sa incercam in continuare sa-l ajutam cu sfaturi cand va fi nevoie si acolo unde are nevoie si sa ne gandim cati dintre noi aveau aceste ambitii si dorinte de a lucra/ face ceva dintr-o Dacie 1300 cand eram la 14 ani..
Sa ne axam mai mult pe masina, ca ea este in centrul discutiei si nu pe proprietar si sa filtram printre rele,lucrurile bune
Haideti sa-i ocordam o sansa, ca acum stim cu totii cum stau lucrurile si nu cred ca, Cosmin va mai veni cu povesti sau lucruiri pe care le-a spus ca sa fie si el in rand cu cei mari
|
Sti si tu! ca nu de noi depinde...DE EL DEPINDE! Deci daca era sincer nu era problema... astept sa vad ce se va intampla pe viitor
|
|
|
22-04-10, 18:46
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Are dreptate Bogdan!
Noi poate nu am fost ca el, sau nu am avut ocazia să fim ca el, pentru că pentru noi Internetul a venit la vărsta la care trebuia (mai mult sau mai puţin).
Eu recunosc, l-am luat cam tare, până mi-am dat seama că este un puşti de 14 ani.
Cosmin, mai sunt câţiva puşti de aceeaşi vârstă cu tine şi juri că nu au vârsta aia care este trecută la profil.
Deci...urmează-le exemplu...
|
22-04-10, 20:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Messerschmitt
CONDUCI TU PANA IN BRASOV? )
|
nu prietene,imi iau un prieten care v-a conduce masina pana la Brasov
|
|
|
22-04-10, 20:20
|
|
Dacia Driver
Stage 5
|
Schimba varsta de la avatar.....
|
|
|
22-04-10, 20:26
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Sonny™
nu mai fi rau cu el poate vine cu fratele lui, mai bine ca inchizi topicul nu o sa mai iasa atatea discutii..
|
Topicul v-a ramane deschis,am spus ca se poate inchide deoarece unii baieti au recunoscut ca m-au luat cam tare...
Quote:
Originally Posted by Alex4u
ce-a fost forumul asta 4t ..si ce a ajuns...am citit 9 pagini degeaba...observ ca te contrazici singur...ba ca a fost fractu ala mic..ba ca tu..ba ca ai condus tu si te-a oprit politia si ti-a zis da ai acte pa...ba ca nu erai tu serios acum....tu pe toti ne crezi prosti si tu esti ala destept??? tu conduci unde vrei ..?? hay serios acum...la 1 m cat ai nici nu te vezi de volan...am vazut useri care ti-au dat sfaturi corecte de care puteai tine cont...dar tu nu ai facut decat sa lipesti stiker cu DRT ....si sa te ratoiesti la fiecare in parte......si apropo..eu nu stiu ce zice-ti voi dar eu cu un logan 1.6 din 2006..eu mai mult de 168-170 n-am putut scoate...
|
de unde stii ca am 1m? poate in poze par mic,dar in realitate sunt mai inalt...si ma vad de la volan..succes!
Quote:
|
Multumesc mult Bogdan,tu ai fost intotdeauna idolul meu care m-a ajutat si m-a sfatuit unde am gresit,tot ce ai spus tu este adevarat in randurile de mai sus
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Are dreptate Bogdan!
Noi poate nu am fost ca el, sau nu am avut ocazia să fim ca el, pentru că pentru noi Internetul a venit la vărsta la care trebuia (mai mult sau mai puţin).
Eu recunosc, l-am luat cam tare, până mi-am dat seama că este un puşti de 14 ani.
Cosmin, mai sunt câţiva puşti de aceeaşi vârstă cu tine şi juri că nu au vârsta aia care este trecută la profil.
Deci...urmează-le exemplu...
|
acum nu mai sunt suparat sunt mandru de voi,pentru ca ti-ai dat seama ca m-ai luat cam tare...si eu nu ma pot tine cot la cot cu tine...voi schimba varsta de la profil si incerc sa fiu cat mai cinstit posibil,dar V-A ROG nu ma mai luati la misto
|
|
|
22-04-10, 20:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by RobertRFG
Schimba varsta de la avatar.....
|
gata! nu mai afisaza varsta
|
|
|
22-04-10, 21:10
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators]
|
Trimite un PM lui aleks şi roagă-l să îţi schimbe vârsta.
Pe viitor fii mai cumpătat în afirmaţii. Toţi am fost la vârsta ta, dar nu am procedat la fel.
Numai bine!
|
|
|
24-04-10, 17:41
|
|
Stage 5
|
Ca aspect masina arata bine, dar are multe bube la tabla, acolo ar trebui sa investeti pt inceput.Succes.
offtopic: Prea multe pagini referitoare la "proprietar".
|
|
|
24-04-10, 19:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Trimite un PM lui aleks şi roagă-l să îţi schimbe vârsta.
Pe viitor fii mai cumpătat în afirmaţii. Toţi am fost la vârsta ta, dar nu am procedat la fel.
Numai bine!
|
Ii voi trimite un PM lui aleks,multumesc de pentru sfat
|
|
|
24-04-10, 19:56
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ingerasul99
Ca aspect masina arata bine, dar are multe bube la tabla, acolo ar trebui sa investeti pt inceput.Succes.
offtopic: Prea multe pagini referitoare la "proprietar".
|
masina v-a fii desfacuta la piele,nu v-a ramane decat caseta de directie,coloana volanului,rotile si se v-a face tabla cap-coada...
"Prea multe pagini referitoare la proprietar" da,stiu...acum s-au calmat spiritele a fost o mica cearta dar s-a rezolvat
|
|
|
03-05-10, 19:12
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [DACIA]
|
Quote:
|
Cate probleme pentru varsta unui baiat.
Deci,m-am gandit mai bine si am ajuns la o concluzie:un om,cand ajunge mare(nu ingamfat),celor mai mici nu le mai raspunde.
M-am gandit de 100de ori inainte de a comenta.
Adevarul e ca atunci cand eu am comentat pe topicul:"Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG",nimeni nu mi-a raspuns.De ce?Pentru ca s-a uitat si la avatarul meu si la varsta mea si ca sunt incepator.Si eu am facut o greseala ca m-am adresat cu"tu",in locul pronumelui de politete,ca acel om are o varsta si imi cer scuze pentru asta.Dar cand a comentat Cosmin,lui i-a raspuns.De ce?Ca la semnatura varsta era exagerata si nimeni nu stia asta.Domnul Bogdan,daca vedeai de la inceput ca varsta lui Cosmin era de 14 ani,ii mai raspundeai la comentariu?Poate ca mie n-o sa-mi raspundeti la acest post,dar ma simt cu inima impacata,ca am spus ce am pe suflet.
Si chiar imi plac masinile clasice!
Last edited by rob3rt0; 03-05-10 at 19:14.
|
|
|
03-05-10, 21:58
|
|
Stage 5
|
asa si? crezi ca ma afectezi pe mine cu ceva??eu am comunicat mai de mult cu Bogdan si i-am spus ca am 14 ani si el mi-a spus ca la varsta lui nu avea asa planuri,cum le am eu...si de aceea ma sustine in continuare...MULT POZITIV
|
|
|
|
|