nu? chiar ca este frumos daca poti te rog sa faci tu un VT si sa pui niste dacioare mai calumea te rog mult... si am si omul care sa mi le faca actipilde
Salutare !! astazi am colindat dezmembrarile in cautarea unor piese,si am dat peste un volan de 1100 in stare grozava ca noutati mi-am lipit pe parbriz frumosul stiker DACIA RALLY TEAM,care sper sa fiu si eu primit in acea echipa...si am mai atasat un stiker cu OZN FABRICA DE TUNING pe luneta multumiri lui OZN_YAKUZ ,dar stiu ca acum veti spune ca este un kitch dar aceste stikere stau pe masina doar pana cand intra in reconditionare...si ca sa nu spune-ti ca ocup degeaba timpul pe forum si ca nu fac nimic sa v-a arat DACIA mea din 98' in montaj...
Volanul e tare de tot!! Nu te supara, doar un sfat prietenesc, actibildul ala nu sta prea bine pe batranica ta. Tu ai o masina classica nu una de raliu...dar fiecare cu ale lui. Abia astept sa-ti vad masina in reconditionare
Salutare !! astazi am colindat dezmembrarile in cautarea unor piese,si am dat peste un volan de 1100 in stare grozava ca noutati mi-am lipit pe parbriz frumosul stiker DACIA RALLY TEAM,care sper sa fiu si eu primit in acea echipa...si am mai atasat un stiker cu OZN FABRICA DE TUNING pe luneta multumiri lui OZN_YAKUZ ,dar stiu ca acum veti spune ca este un kitch dar aceste stikere stau pe masina doar pana cand intra in reconditionare...si ca sa nu spune-ti ca ocup degeaba timpul pe forum si ca nu fac nimic sa v-a arat DACIA mea din 98' in montaj...
1310-le din '98 arata bine, dar ce rost are sa lipesti stickerul cu "Dacia Rally Team", daca nu faci parte din clubul respectiv?E total aiurea.Eu zic sa-l dai jos.
Member of: [Moderators] [Midnight Racers] [Oltcit] [DACIA] [Echipa de sprijin] [Dacia Rally Team] [VW]
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Quote:
Originally Posted by BH 59 FIF
Is dati dracu' baietii astia. Is fixisti. Cica prima data devii membru si dup-aia primesti "atipild".
Defapt cred ca e mai bine sa`l poarte asa.... lipit pe parbriz fara nicio semnificatie ... o sa stau de vorba cu "baietii astia dati dracu" in vederea schimbari regulilor ... ce nevoie ai sa fi membru ca sa porti un logo? ....
Member of: [4Rally] [DACIA] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Quote:
Originally Posted by _Cox_
AMICE TU NU AI CUM SA FII IN "DACIA RALLY TEAM" ATATA TIMP CAT AI 14 ANI .. HAI "SA NU MAI MINTIT POPORUL CU TELEVIZORUL" !!!!!!
vad ca te afecteaza ca are parasolar cu dacia rally team bravo lui da bine pe masina omu ia un extraveral si iti trece starea asta de suspans ,aaa alte persoane trebuia sa se lege de el nu tu ..mult pozitiv