13-02-09, 10:19
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
bengy, deci tipul ala e prieten bun cu mine,(eu l-am sfatuit ce si cum), da, gen 360-380 de cai va avea, masina a fost ridicata azi noapte, dar are inca soft de rodaj, va fi condusa chiar de el, asa cum a condus-o mereu.
hai sa scurtam povestile gen ..e prieten cu un var, al carei rude e nepot cu unchi..cu matusa...pentru ca se nasc vorbe aiurea.
barladi, erau 3 GTiuri negre ieri, inclusiv altul cu K04 si 350 de cai acolo, care arata stock stock la exterior. mai are si roti de iarna.
|
|
13-02-09, 12:54
|
|
 Stage 4
Member of: [Opel] [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Bengy_BLS
Omu cu GTIu e var cu un bun prieten de al meu si stiu ca zicea ala ceva de genu ca isi modifica motoru grav dar nu auzisem de 400cp ci de aprox 350cp.
Daca e GTI negru cu 4(2 cu 2) iesiri la evacuare , el e.
Later Edit : tocmai ce am vb cu var-su , masina o ridica azi si din cate am inteles v-a fi condusa de o femeie 
|
bai balosule dar in p... mea tu ii sti pe toti e ala e var ala e unchi ala e nepot aia e sora mai urmezi sa zici ca cine stie ce masina de 800 de cai o conduce mama ta. cred ca tu ii sti pe toti din tara cu masinii modificate
cred ca il stiu si eu pisoul lui e unchiul catelului meu jucau biliard odata pe saptamana la hipodrom ii duceam eu  ))
Last edited by andrei_hrz; 13-02-09 at 13:01.
|
|
|
13-02-09, 14:57
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
bah si ce pm sari asa p mine , io am vb cu varsu nu cu el si iti zic ce mi-a zis ala . nu mai are voie omu sa isi spuna o parere ca sare HRZ cu gura. De unde sa stiu io ca il cunoasteti . Mie mi-a facut var-su sau cine e ala capu calendar cu golfu 5 cu 2 iesiri , ca ii face soft , ca ii face tuning , ca ii drege . si am zis ca stiu in principiu masina . Moama frate nu am vazut asa ipocriti. Sariti toti cu gura. Schimbati-va frate atitudinea asta de cacao ca de aia nu va sufera nimeni. Foarte bine ,si am gresit , ce p..a sariti cu gura pe mine . Am impresia ca ne-am bagat cam mult in seama si ne permitem cam multe .
Am exprimat pur si simplu faptul ca stiu o masina care e la cardinal sau unde mm ei e si ca si aia are cai multi nu o fi asta sau poate o fi , dar modul vostru de abordare e de cacao.
13-02-09, 15:01
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
DACA NU PLANGI NU FACI nimica bengy
|
|
|
13-02-09, 15:01
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
bengy, deci tipul ala e prieten bun cu mine,(eu l-am sfatuit ce si cum), da, gen 360-380 de cai va avea, masina a fost ridicata azi noapte, dar are inca soft de rodaj, va fi condusa chiar de el, asa cum a condus-o mereu.
hai sa scurtam povestile gen ..e prieten cu un var, al carei rude e nepot cu unchi..cu matusa...pentru ca se nasc vorbe aiurea.
barladi, erau 3 GTiuri negre ieri, inclusiv altul cu K04 si 350 de cai acolo, care arata stock stock la exterior. mai are si roti de iarna.
|
Da , am inteles am vb cu romanu asta de e prieten cu omu cu golfu si a zis ca te stie decand a facut accident la floresti.
Deci in concluzie asta e masina .
Nu am zis ca e var nimeni cu mine , am crezut ca asta de imi face mie capu calendar cu golfu e var cu propietaru , asa intelesesem . Ma scuzi daca am gresit cu ceva sau te-am deranjat cu ceva ca m-am bagat in discutie
|
|
|
13-02-09, 15:02
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by riv_gms
DACA NU PLANGI NU FACI nimica bengy
|
=)) sa stii ca nu mai pot , ma dau cu capu de laptop de ciuda =))
|
|
|
13-02-09, 15:47
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
daca nu vorbesti din surse sigure, hai sa stam potoliti.
cred ca ma confunzi, vezi ca ala cu GTI are 2 prieteni cu S3, unu cu model nou, si altu cu model vechi. amandoi avem legatura cu nickul WRC.
si daca e vb de vreun acc, stiu la ce faci referire, dar nu sunt eu.
deci hai sa nu mai creem valuri, ca uite, deschizi discutia de un accindet, si iar se creeaza valuri. pune punct si gata.
|
|
|
13-02-09, 16:18
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA] [VW] [Unknown Racers]
|
Salut , eu am venit cu ideea de a infiinta Adrenalin Team shi impreuna cu un prieren am reusit! Ce pot sa zic am vazut destule comenturi rautacioase la adresa noastra dar in 2 saptamani noi am reusit sa strangem aproximativ 30 de masini, crezi k poti sa faci totul asa de odata? Nu avem masini foarte modificate dar cu timpul o sa ne ridicam shi noi....suntem la inceput ... shi multe din masinile noastre sunt peste 100CP "cum mai zicea cineva ca nici una nu are peste 100cp sau ca nici una nu e fabricata dupa 2000"! Asta e... shi noi nu am facut nimic la sala ca sa picati si voi .... am stat in banca noastra cum zicea cineva ca din cauza noastra "pica si el".....
Eu nu am nimic cu voi chiar va admir imi place inferno shi nsl pe unii chiar ii cunosc! Ce pot sa zic pana la urma fiecare cu parerea lui. Bafta
|
|
|
13-02-09, 16:35
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Zycu_tao
Salut , eu am venit cu ideea de a infiinta Adrenalin Team shi impreuna cu un prieren am reusit! Ce pot sa zic am vazut destule comenturi rautacioase la adresa noastra dar in 2 saptamani noi am reusit sa strangem aproximativ 30 de masini, crezi k poti sa faci totul asa de odata? Nu avem masini foarte modificate dar cu timpul o sa ne ridicam shi noi....suntem la inceput ... shi multe din masinile noastre sunt peste 100CP "cum mai zicea cineva ca nici una nu are peste 100cp sau ca nici una nu e fabricata dupa 2000"! Asta e... shi noi nu am facut nimic la sala ca sa picati si voi .... am stat in banca noastra cum zicea cineva ca din cauza noastra "pica si el".....
Eu nu am nimic cu voi chiar va admir imi place inferno shi nsl pe unii chiar ii cunosc! Ce pot sa zic pana la urma fiecare cu parerea lui. Bafta
|
adica esti membru fondator cu o singura filiala si ai reusit in 2 saptamani sa strangi 30 de masini
iti dai seama ca pana la sfarsitul anului tot ploiestiu inclusiv pe autobuze va fi stiker cu adrenalina pawa
lasand la o parte comentarile rautacioase mai bine faci tu o selectie de oameni nu te ajuta cu nimic daca sunteti multi
tinand cont ca sunteti la inceput incercati macar pe 2 3 masini care atrag priviri sa puneti stiker nu pe solenza sau pisika ca e plin orasu
si in felu asta lumea va vede va remarca va extindeti iei si o taxa de inscriere iti faci o vila etc etc
|
|
|
13-02-09, 17:02
|
|
 Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by Bengy_BLS
bah si ce pm sari asa p mine , io am vb cu varsu nu cu el si iti zic ce mi-a zis ala . nu mai are voie omu sa isi spuna o parere ca sare HRZ cu gura. De unde sa stiu io ca il cunoasteti . Mie mi-a facut var-su sau cine e ala capu calendar cu golfu 5 cu 2 iesiri , ca ii face soft , ca ii face tuning , ca ii drege . si am zis ca stiu in principiu masina . Moama frate nu am vazut asa ipocriti. Sariti toti cu gura. Schimbati-va frate atitudinea asta de cacao ca de aia nu va sufera nimeni. Foarte bine ,si am gresit , ce p..a sariti cu gura pe mine . Am impresia ca ne-am bagat cam mult in seama si ne permitem cam multe .
Am exprimat pur si simplu faptul ca stiu o masina care e la cardinal sau unde mm ei e si ca si aia are cai multi nu o fi asta sau poate o fi , dar modul vostru de abordare e de cacao.
|
te rog sa te folosesti de limba romana, 1 la mana(carti de clase primare ar fi indicat sa le citesti din nou) : var-su= varul sau; p= pe; io= eu; vb=vorbit ect.
si ''ne bagam cam mult in seama'' bai obositule te-ai incaltat si tu cu un fes si stai de un an printre baietii si vorbesti mult si prost de ce crezi ca iti zic toti Encarta, mai gandeste inainte sa minti si sa vorbesti fara rost(sau numai minti), bai foamea in glanda daca crezi ca eu nu mai ajung la sala ca sunt cinci din sapte plecat numai stiu de baieti sau ei de mine. Nu te atac doar daca faci ceva gresit si care ma deranjeaza adica imi imi impun pun punctu de vedere si vad ca te deranjeaza inseamna ca e adevarat. Asa ca stai parcat ca nu cred ca ti-ai gasit cu cine sa te certi prea bine ca daca nu te termini nu prea stiu multa carte restul cred ca il sti coite
|
|
|
13-02-09, 17:25
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Nu va mai luati de Bengy , ca va trimit in vacanta 
Asa e el , vorbeste mult , si pe mine ma enerveaza dar il suport pentru ca e de treaba fata de multi din "comunitate".
Gms-ule te bagi ca musca-n lapte , nu ai nici cea mai mica treaba cu noi, nu mai stim nici macar cum arati asa ca nu ai de unde sa stii ce fel de glume facem intre noi si ce fel de relatii de prietenie sunt intre anumiti membrii.
Andrei si la tine e cam aceeasi treaba ca la Gms, daor ca te vedem un pic mai des
Last edited by shantzu; 13-02-09 at 17:31.
|
|
|
13-02-09, 17:33
|
|
 Stage 4
|
Shantule nu zic ca nu este baiat de treaba si ca nu ajuta pe toata lumea indiferent de persoana dar sa numai ma atace pe mine cand se stie cu musca pe caciula, eu doar i-am zis sa numai vorbeasca aiurea sa gandeasca ce vorbeste.
Last edited by andrei_hrz; 13-02-09 at 17:35.
|
|
|
13-02-09, 17:38
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Stiu ca vorbeste aiurea dar asa e el. Eu m-am obisnuit, defapt majoritatea ne-am obisnuit cu el asa
|
|
|
13-02-09, 17:45
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
|
Am mai vazut un GTI, care era stock la exterior. Pe al 3 nu l-am vazut. Mecanicul imi zicea de cel negru, cu esapament Milltek, cu 4 iesiri, cu nr de leasing B 150xxx. De ala vroiam sa stiu daca e de 400cp sau peste, k omul il lauda destul de mult. Moamaaaa....dc e adevarat, nu vreau sa ma gandesc cum fuge...
|
|
|
13-02-09, 17:54
|
|
Opel Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by shantzu
Gms-ule te bagi ca musca-n lapte , nu ai nici cea mai mica treaba cu noi, nu mai stim nici macar cum arati asa ca nu ai de unde sa stii ce fel de glume facem intre noi si ce fel de relatii de prietenie sunt intre anumiti membrii.
|
Dragul meu shantzu` nu te arde pe tine cand vin eu la sala sau pe unde o ard si cum ajungi tu la concluzia ca numai am nici o treaba cu voi ,
Iti urez bafta din mers si te salut din papuci
O zi buna domnule santu`
|
|
|