Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 16-02-09, 14:02   #721
ven`u

Stage 5

ven`u's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

MDN`ule ..... duminca trecuta eram la intalnirea opel la sala .... si cand ai venit tu si cel cu logan alb crede`ma ca s`a simtit .... dadeai scartz la orice plecare de pe loc ...vb tuturor... nimeni nu are nimic cu voi,cu clubul vostru,cu masinile voastre....dar taz are perfecta dreptate,ganditi`va la consecinte,experienta pe care o aveti si porma puteti sa va alergati in oras toata ziua ! Nu prin astea iesiti in evidenta si va faceti cunoscut clubul,o sa`l faceti cunoscut prin ceea ce stiti sa faceti la masini,prin ceea ce investiti in ele si prin bunul simt!!! numai bine...bafta cu noul vostru club si succes in continuare !

Opel Vectra 1.6 16V X16XEL CD...
Under Construction
ven`u is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 14:25   #722
kast_ACAB

Stage 4

kast_ACAB's Avatar

Member of:
[2 Roti]

deci..din cate observ nu sunt eu singurul care are cate o observatie la adresa ADRENALIN..ma rog..greselile se repara...ce sa zic..vorbiti intre voi sfatuiti-va..vedeti care ce cum..a facut...si p viitor remediati problema...e doar un sfat.....fara interpretari si rautati
kast_ACAB is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 15:06   #723
Zycu_tao

Stage 3

Zycu_tao's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by Vladz View Post
o rugaminte si din partea mea , cu ceilalti de aseara nici o problema golf octavia si ce mai erau acolo , dar cel cu papucul nu vreau sa imi imaginez ce se intampla daca scapa volanu la vitezele alea , incercati sa il calmati si pe el
Nu stiu de ce papuc zici tu dar nu e de la noi , am vazut k vine mai mereu shi se da in spectacol acolo langa statuie ....
Zycu_tao is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 15:08   #724
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]
Smile Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

baiatu cu papucu nu e cu noi.....nu il cun...deci nu putem vorbi cu el...am si eu masina si sunt mai mereu prezent pe la sala...dar nu fac prostii....faza cu astra si cu golfu a fost o intamplare.....poate si o mica greseala si neatentie....toti gresim asta e clar...deci nu il acuza...ca sofer perfect nu exista

Last edited by ALEX_BZN; 16-02-09 at 15:12.
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 15:12   #725
Zycu_tao

Stage 3

Zycu_tao's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by kast_ACAB View Post
deci..din cate observ nu sunt eu singurul care are cate o observatie la adresa ADRENALIN..ma rog..greselile se repara...ce sa zic..vorbiti intre voi sfatuiti-va..vedeti care ce cum..a facut...si p viitor remediati problema...e doar un sfat.....fara interpretari si rautati
Ai perfecta dreptate greselile s-au repetat dar nus cum sa zic... suntem la inceput inca nu am reusit sa ii potolesc pe toti . Sper sa nu se mai repete
Old 16-02-09, 15:14   #726
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

Cu timpul totul va fi bine, e normal, asa e la inceput (cei drept, nu ptr toata lumea)
Multa bafta baieti
tng is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 15:15   #727
Zycu_tao

Stage 3

Zycu_tao's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by T@zMania View Post
a fost chiar naspa faza de aseara de la sala.....
au avut mare noroc ca nu s-au ciocnit cel cu astra cu cel cu golful...
nu are nimeni nimic cu voi,eu unul ma bucur ca a mai aparut o grupare auto in ploiesti,dar nu cadetzi in cealalta extrema!!!
donule si carbite...nu zice nimeni ca noi am fost cumintzi la sala,dar nici accidente nu am facut.intrebati-l pe laurentziu ce praf se faceau aseara cel cu golfi si cel cu astra...
daca avetzi specimene kamikaze nu mai mergeti cu ei in coloana.
si tu donule nu faci bine ca incurajezi asa ceva:te-ai gandit oare daca au experientza necesara sa faca bahaos?
ei stiu oare ca tot iureshul pe care il facem noi este sub control si nu facem nimic la limita norocului?
frumos exemplu le dam,pana doamne fereste se intampla ceva grav prin orash si nici o bashina nu mai putem da fara sa fie garda la C U R U nostru....
doamne fereste sa moara vreunul din noi sau vreun nevinovat si pe urma sa vedem ii mai incurajati la asa ceva?
faceti-va frate club,nu ne intereseaza masinile.....eu codnuc una de 65 de cai,asta imi place mie....conteaza si puterea dar mai mare e PASIUNEA!
dar cand pasiunea devine prostie si mai rau inconstienta,nu pot spune decat ''doamne fereste'' de ceva rau...
asa ca lasatzio mai chill, ca daca se mai repete treaba,promit ca or sa cada capete,si la propriu si la figurat
luatzi-o ca pe o promisiune sau daca vretzi voi amenintzare.
nu vreau sa imi fie frica sa ies pe strada seara ca nu cumva sa ma faca vreun adrenalin boys pardaf...
Ai perfecta dreptate!
Old 16-02-09, 15:19   #728
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

TAZMANIA chiar are dreptate......acu trebuie sa fim si noi intelesi.....pana ne organizam o sa fie mai greu...o sa vb...dar nu ii avem pe toti sub observatie...si mai fac si ei prostii...poate ei nu si-au dat seama ca putea sa iasa rau...sau au reusit foarte bine sa se sincronizeze sa treaca unu pe langa altu incat noi am avut impresia k a fost o intamplare si un noroc...deci ne cerem scuze ..umpci de intelegere...poate daca am sta cu voi la o lalta am invata ceva bun de la voi...si am stii regulile esentiale...dar daca suntem cristicati..nu o sa reusim..deci va rog umpic de intelegere si rabdare
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 15:20   #729
Zycu_tao

Stage 3

Zycu_tao's Avatar

Member of:
[DACIA]
[VW]
[Unknown Racers]

Quote:
Originally Posted by tng View Post
Cu timpul totul va fi bine, e normal, asa e la inceput (cei drept, nu ptr toata lumea)
Multa bafta baieti
Ms tng. Nici mie nu imi place situatia in care suntem acu din cauza la 2-3 suferim toti dar asta e asa se intampla intr-un grup toti pt unu shi unu pt toti . Shi cu timpul cine mai face asa o sa fie exclus . Am mai spus si o repet k incerc sa ii linistesc pe baieti
Old 16-02-09, 15:32   #730
GiGiCarbiT
BMW Driver

Stage 5

GiGiCarbiT's Avatar

Da bule....mia dat o lacrima pe nas =)) termina`ti ma ... eu vreau sa rupa unu statuia ..sa vezi atunci cacarea de pe lume =)) .. pana atunci..baieti...rupei jante..planetare..lovita intre voi...TOATE PENTRU AMUZAMENTUL NOSTRU =)) ...

Una peste alta 2 peste mine.... =)) Ma gandesc cu un pic de teama...ce fac asthia pe zapada =)) =)) sa moara aia mici...tre sa vb la fier vechi...sa duc statuia...aia..cand or sa o dea jos...Inox Power =))

Hai...Sanatate..!Si Bafta...La pasarele..!!=))
GiGiCarbiT is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 16:57   #731
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by GiGiCarbiT View Post
Da bule....mia dat o lacrima pe nas =)) termina`ti ma ... eu vreau sa rupa unu statuia ..sa vezi atunci cacarea de pe lume =)) .. pana atunci..baieti...rupei jante..planetare..lovita intre voi...TOATE PENTRU AMUZAMENTUL NOSTRU =)) ...

Una peste alta 2 peste mine.... =)) Ma gandesc cu un pic de teama...ce fac asthia pe zapada =)) =)) sa moara aia mici...tre sa vb la fier vechi...sa duc statuia...aia..cand or sa o dea jos...Inox Power =))

Hai...Sanatate..!Si Bafta...La pasarele..!!=))
total de acord.............
jakal is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 17:10   #732
MadalinMDN

Stage 1

MadalinMDN's Avatar

Quote:
Originally Posted by ven`u View Post
MDN`ule ..... duminca trecuta eram la intalnirea opel la sala .... si cand ai venit tu si cel cu logan alb crede`ma ca s`a simtit .... dadeai scartz la orice plecare de pe loc ...vb tuturor... nimeni nu are nimic cu voi,cu clubul vostru,cu masinile voastre....dar taz are perfecta dreptate,ganditi`va la consecinte,experienta pe care o aveti si porma puteti sa va alergati in oras toata ziua ! Nu prin astea iesiti in evidenta si va faceti cunoscut clubul,o sa`l faceti cunoscut prin ceea ce stiti sa faceti la masini,prin ceea ce investiti in ele si prin bunul simt!!! numai bine...bafta cu noul vostru club si succes in continuare !
Salut,intr-adevar aici ai dreptate si nu am ce spune,nu asa iesim in evidenta,e logic ba chiar de ras,caci cu astfel de masini gen a mea nu se face asa ceva ca nu e masina de curse si ma mai fac si de ras!Dar cateodata uitam asta si cred ca atunci eram prea entuziasmat ca-l facusem pe unu cu un bmw la semafor si am fost mandru de ce poate hardughia mea!
Iar in ce priveste incidentu de aseara de la sala,nu prea stiu despre ce este vorba dar daca golfu acela este de la noi din club nu o sa fie frumos pt ca am vb de atatea ori sa nu faca nimeni liniute la sala,pt ca stim cu totii cum vine militia acolo si doamne fereste,mai sunt copii pe acolo,sare vreunu in fata masini si pt ce asa ceva!?
Am sa vb cu golfu in seara asta sa vad daca stie ceva sau a fost el,promitem ca nu facem balamuc la sala si sa intram cu totii in belele,cat si voi din cauza noastra!Asa ceva nu se va intampla!In al doilea rand nu stiu de nimeni dar am sa ma interesez la fel diseara daca a fost cineva in OMV si a facut ce zice-ti ca a facut!Iar al 3-lea la mana si care ma deranjeaza f mult cum presupun ca si pe voi la fel este acea dacie papuc care face fel si fel de exchibitii pe la sala!Propun sa ne luam serios de ei data viitoare cand il mai vedem pt ca asa ceva nu se poate si nu este sg care face asa ceva sunt destui no name la sala care-si dau in pinteni!Multumim oricum
MadalinMDN is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 17:16   #733
MadalinMDN

Stage 1

MadalinMDN's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zycu_tao View Post
Ms tng. Nici mie nu imi place situatia in care suntem acu din cauza la 2-3 suferim toti dar asta e asa se intampla intr-un grup toti pt unu shi unu pt toti . Shi cu timpul cine mai face asa o sa fie exclus . Am mai spus si o repet k incerc sa ii linistesc pe baieti
zycu nu e vorba de linistit pe nimeni pt ca inca nu stim daca e de la noi sau nu acel astra si golfu,aflam in seara asta iar parerea mea de acum in colo cine din clubul nostru mai face vreo liniuta sau vreo prostie pe la sala si sa spuna cei din celalalte cluburi,il dam afara si din buzunarul meu ii dau banii pe stikerele pe care noi i le-am dat si ei au platit si tot cu mana ii jupoi stikerele dupa masina!Nu vreau sa ne facem de ras in fata celorlalte cluburi!Ca din cauza la acestia tot noi suferim ca poate pe unii din clubul asta ii doare in cur de adrenalin dar pe mine nu ma doare in cur,ci vreau sa fie ceva frumos si de durata,nu de o vara!
Ne intalnim diseara la sala si poate aflam daca a fost de la noi baietii!Nu vreau sa mai aud de la alte cluburi ce fac unii la sala si cum isi bat joc de noi toti!Te salut zycu cu tot respectu si capu sus fratioru ca ai sa vezi ca o sa ridicam clubu chiar daca altii "posibil" de la noi ni-l fac de ras!
Old 16-02-09, 17:18   #734
jakal
BMW Driver

Stage 5

jakal's Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]

treaba buna.....baietii de la adrenalin sint pe drumul cel bun....vad ca inteleg......sper sa se si tina de cuvant.......

nu ca eu as fi usa de biserica si stau potol la sala......))

cum vine garda la sala...pac...al cui e ursu galben ca avem reclamati ca o arde dubios.....)........si hap iar buletinu si ma scrie pe agenda aia...cred ca am 3 pagini pline cu datele mele....)

diseara ud pe jos deci sesiune de drifturi .........intrarea libera....))

contact 0766-671407
jakal is offline   Reply With Quote
Old 16-02-09, 17:21   #735
MadalinMDN

Stage 1

MadalinMDN's Avatar

Quote:
Originally Posted by ALEX_BZN View Post
TAZMANIA chiar are dreptate......acu trebuie sa fim si noi intelesi.....pana ne organizam o sa fie mai greu...o sa vb...dar nu ii avem pe toti sub observatie...si mai fac si ei prostii...poate ei nu si-au dat seama ca putea sa iasa rau...sau au reusit foarte bine sa se sincronizeze sa treaca unu pe langa altu incat noi am avut impresia k a fost o intamplare si un noroc...deci ne cerem scuze ..umpci de intelegere...poate daca am sta cu voi la o lalta am invata ceva bun de la voi...si am stii regulile esentiale...dar daca suntem cristicati..nu o sa reusim..deci va rog umpic de intelegere si rabdare
Aici iti dau dreptate BZN-ule ca nu-i putem tine pe toti in observatie ca nu ai cum pur si simplu dar se aude din vb in vb exact ca aici pe forum!M-a sunat zycu sa-mi spuna ca s-ar putea sa se fi dat unii de la noi din club pe la sala aseara si mai erau sa faca si accident!NU-mi pica deloc bine asta,inseamna ca noi am bagat in clubul asta retarzi mintal!!!!
Si nu e vorba de nici-o sincronizare aici e vorba ca nu faci asa ceva la sala!
Deci diseara vreau sa fie toata lumea prezenta!Vreau sa vb destul de serios!Anunta-i tu pe care ii ai prin telefon ca diseara la 19:30 vreau sa fie cam toata lumea la sala!Am sa contactez si eu!Trebuie discutate anumite chestii!!!
- Copyright 2025 4Tuning -