13-02-09, 19:24
|
|
 Stage 5
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
Originally Posted by DONU'
In prima faza ar fi un Audi S3.
Pe locul 2 ar fi Nissan Skyline R33 (ma enerveaza insa volanul pe dreapta si nu stiu ce sa fac...)
Locul 3 ar fi Subaru Impreza WRX STi din 2003 (dar am auzit ca ar avea consum extraurban undeva la 15L/100km si tre sa aflu daca este asa).
Locul 4 ar fi Mitsubishi Eclipse din '99 cu motor de 2.0 Turbo si 4x4
Am din ce sa aleg... Sa vina si banutzii acum si plecam la nemtzi. 
|
bune alegeri...skyline e nr 1 la tunat motorul...il duci si la o mie fara probleme...dar ma rog...totul costa..in sfarsit...ca tot ai pomenit de eclipse.....iti recomand mitsubishi 3000gt VR4....bi-turbo,4x4 permanent...se merita zic eu
|
|
|
13-02-09, 19:31
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
da, donule, pe la 12 noi suntem acolo
|
|
|
13-02-09, 19:56
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport
bune alegeri...skyline e nr 1 la tunat motorul...il duci si la o mie fara probleme...dar ma rog...totul costa..in sfarsit...ca tot ai pomenit de eclipse.....iti recomand mitsubishi 3000gt VR4....bi-turbo,4x4 permanent...se merita zic eu
|
E shmeker si 3000 GT-ul man, dar desi vreau putere multa, ma gandesc ca nu vreau sa bag bani in fundul statului platind un impozit si o asigurare extrem de mari.
Plateam destul la VR6-le meu 840 RON pe an impozitul (doar asa pentru ca aveam masina in fata curtii) si 550 RON RCA-ul care dupa parerea mea ar trebui sa fie unic pentru toate masinile.
Si pana la urma, decat sa iau 3000 GT, pot lua Nissan 300ZX twin turbo, sau daca vorbim de motoare mari pot lua AUDI RS2 sau RS4 care sunt chiar greu de batut, dar... e vorba de taxe aiurea la stat.
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
13-02-09, 20:21
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bogdan_wrc
bine, de la 380 se poate rotunji la 400  )) pentru cine nu intelege cat de greu se pot scoate 20 de cai....
oricum masina, de fapt masinile vor fugi grav, si de aia alaturi de mine (care sunt sub ele ) si de o ibiza(care este mai sus decat ele), asteptam sa se usuce pe jos si sa vedem ce stie o anumita vectra  sau...cine mai are chef de jucat.
PS: de aia nu ne e frica nici de cei din DB, care se laudau ca vin cu maserati.... :P :P
pentru cine citeste si cunoaste proprietarul vectrei....ca stiu ca e cunoscut.
|
Deja se vorbeste de peste 300 cp. Imi place. Ma bag si eu............la privit 
Eu ii mai fac la a mea ce vroiam sa-i fac si atat. Decat sa o fac de 400 cp mai bine imi iau una care are deja 400 cp si eventual e mai usoara
Ps. Cand plecam de acolo am vazut S3 alb, dar nu-l cunosteam pe proprietar, nu m-am bagat in seama
|
|
|
13-02-09, 20:24
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Si pana la urma, decat sa iau 3000 GT, pot lua Nissan 300ZX twin turbo, sau daca vorbim de motoare mari pot lua AUDI RS2 sau RS4 care sunt chiar greu de batut, dar... e vorba de taxe aiurea la stat. 
|
E smechera rau Nissan 300ZX. Si design si performanta si posibilitati mari de tuning
|
|
|
13-02-09, 20:27
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA] [VW] [Unknown Racers]
|
Ok o sa tin cont de ce ai zis, dar cred k toti au fost asa la inceput , abia peste 1 an asa putem sa vb de niste masini puternice shi modificate care sa atraga priviri. Pt inceput 150 cai sau 145 nu merg, chiar dak masina nu are nimic la exterior ? eu zic ca e bine.
|
|
|
13-02-09, 21:07
|
|
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SKODA]
|
Quote:
In prima faza ar fi un Audi S3.
Pe locul 2 ar fi Nissan Skyline R33 (ma enerveaza insa volanul pe dreapta si nu stiu ce sa fac...)
Locul 3 ar fi Subaru Impreza WRX STi din 2003 (dar am auzit ca ar avea consum extraurban undeva la 15L/100km si tre sa aflu daca este asa).
Locul 4 ar fi Mitsubishi Eclipse din '99 cu motor de 2.0 Turbo si 4x4
Am din ce sa aleg... Sa vina si banutzii acum si plecam la nemtzi. 
|
Ia Mitsubishi..am auzit ca sunt bune
sau japoneza ca e seceta de ele paici..le numaram pe degetele unui ciung  ) asa multe sunt. Ma gandesc ca vrei ceva mai deosebit ca na...asa te-ai obisnuit ca nici vr6 nu prea vedeai in fiecare zi.
Spor.
|
14-02-09, 03:41
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Zycu_tao
Ok o sa tin cont de ce ai zis, dar cred k toti au fost asa la inceput , abia peste 1 an asa putem sa vb de niste masini puternice shi modificate care sa atraga priviri. Pt inceput 150 cai sau 145 nu merg, chiar dak masina nu are nimic la exterior ? eu zic ca e bine.
|
Bineinteles ca merg si astea Zicule.
Asa e. Pana la urma conteaza sa-ti personalizezi masina asa cum vrei tu si cum e la moda. Cat despre cai... exista grupe de la 75 CP in sus, asa ca e loc si pentru voi.
|
|
|
14-02-09, 08:03
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA] [VW] [Unknown Racers]
|
Quote:
Bineinteles ca merg si astea Zicule.
Asa e. Pana la urma conteaza sa-ti personalizezi masina asa cum vrei tu si cum e la moda. Cat despre cai... exista grupe de la 75 CP in sus, asa ca e loc si pentru voi.
|
Ms mult Donu, vad ca tu intelegi cum e sa o iei de la inceput... ai facut-o de multe ori shi ai reusit
|
|
|
14-02-09, 10:01
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Zycu_tao
Ms mult Donu, vad ca tu intelegi cum e sa o iei de la inceput... ai facut-o de multe ori shi ai reusit
|
Intr-adevar,suntem la inceput si speram din toata inima sa fim si noi la inaltimea asteptarilor si ne-am dorii sa nu mai rada lumea,ca nu vad nimic in a rade ca am infiintat un nou club,Adrenalin team,ca nu am facut nimic rau nimanui si nu ne-am dat in spectacol aiurea pe la sala ca sa atragem noi privirea,pur si simplu noi stam in banca noastra si nu deranjam pe nimeni!Pt noi e destul de bine si am reusit zic eu in scurt timp sa atragem privirile,si nu vrem sa fim dusmani cu restul cluburilor din Ploiesti,ba chiar sa fim f buni prieteni ca suntem din aceeasi comunitate si acelasi oras,zic eu!Ar trebui sa ne respectam reciproc!Si multumim ziku pt acest club minunat!!!Va salut pe toti din aceasta comunitate pt toti pasionatii de tuning si masini!!!
|
|
|
14-02-09, 10:26
|
|
 Stage 5
|
Ma bag si eu, desi fac parte si din club-ul Adrenalin Team, cat si din Club Opel, pentru ca pana la urma, sunt un fan Opel.
Principala ideea la care toti ar trebui sa ne gandim, atat cei din grupul nostru cat si din celelalte ar fi ca toti avem ceva in comun, si anume : masinile, tuning-ul, sunetul puternic si restul de detalii care implica un club auto.
Ce atata dusmanie ? Ce atatea cuvinte de jignire si etc ? Nu putem fi toti prieteni, imparti pareri, ganduri, vise s.a.m.d. ?
Pana la urma toti formam un intreg, si anume, tuning-ul si pasiunea pt tuning din Ploiesti. Poate ca nu am cine stie ce masina, defapt chiar nu e cine stie ce masina, e doar un amarat de opel astra cu motor Y17DT de 75hp, dar pasiunea e mare si dorinta si mai mare, ca sa nu mai zic de vise. Poate ca nu vreau sa imi fac masina de curse si liniute, dar vreau doar sa fie a mea si sa fie facuta cu bun gust, ca pana la urma asta conteaza, sa iti placa tie si sa te simti diferit de restul masinilor ce sunt ca a ta de pe strada.
Daca am omis ceva sa spun, am sa revin mai tarziu cu un reply.
|
14-02-09, 10:27
|
|
Stage 3
|
MadalinMDN e bine ca nu va dati in spectacol si pacat ca nu aveti inca masinile chiar competitive dar sezonul abia se naste.Si inca ceva referitor la filmul ala de pe tube "in doar doua sapt 30 de membrii" eu zic ca mai bine 5 da buni decat 30 ffff slabi.It's your way.Pana una alta spor la fiare  sa le aduceti pe linia de plutire.
Quote:
Avand in vedere ca in ultima perioada am trecut prin diferite stari emotionale, incepand cu o raceala foarte puternica, accidentul si acum alte mici probleme, promit ca in saptamana care urmeaza voi rezolva si filmul intalnirii Inferno ("prea rapizi o sa se arda"). O sa cumpar cablul pentru transferul filmului pe pc si i-l voi inmana Poponetelui. 
Bafta la baieti!
|
Suna-l pe Dr. Andrei mah Donule si nu te mai da de ceasu mortii atat. 
Quote:
Merci Bogdan, sa vedem, o sa ne intalnim poate duminica la un suc ceva daca se mai tine intalnirea vw si discutam ca as vrea sa te intreb si pe tine cate ceva. 
|
Donule te rog ,te implor nu lua tractiune spate...it's much to dangerous for you hhihihihihihi.
Si vezi ca aia in jermania ie bajeti distepti asa ca inainte de toate ia dreaq una cu parbriz tunat la casa Mr.Magoo.    
Pana una alta eu zic sa facem o troitza la prisma acolo unde a decedat VR-u.Ma ocup eu de fonduri  )
Last edited by Gabi; 14-02-09 at 10:41.
|
|
|
14-02-09, 10:38
|
|
Stage 1
|
Quote:
Originally Posted by Pagani_honda
MadalinMDN e bine ca nu va dati in spectacol si pacat ca nu aveti inca masinile chiar competitive dar sezonul abia se naste.Si inca ceva referitor la filmul ala de pe tube "in doar doua sapt 30 de membrii" eu zic ca mai bine 5 da buni decat 30 ffff slabi.It's your way.Pana una alta spor la fiare  sa le aduceti pe linia de plutire.
|
Multumesc mult pt incurajare si sa stii caci chestia cu "mai bine 5 bune decat 30"Dar eu cred ca dupa ceva timp o sa vedem cine se implica mai mult si pune mai mult suflet in acest club iar cine nu ii prea mai vedem la fata si pe care ii doare undeva de noi or sa plece garantat asa cum au intrat!Pt ca intr-un club este foarte necesar increderea si prietenia intre noi membrii si binenteles respect si bun simt pe strazi si nu numai!Vreau sa fim uniti iar cine nu vrea din acest club sunt liberi sa plece pt ca nu un stiker face clubu ci oameni din el
|
|
|
14-02-09, 11:27
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Pagani_honda
.Suna-l pe Dr. Andrei mah Donule si nu te mai da de ceasu mortii atat. 
|
9595......   date draeq de nebun........
aseara am vazut si masina GIUSTO mah........ 
boss-u o ardea cu negru mat pe ea..............
|
|
|
14-02-09, 13:42
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Facea floicele cu negru mat...si canta melodia din Sandy Belle =))
eu zic,,,geamuri negre..*****iem bang bus pe ea... paga aduce o sunca... si sa vezi actiune pe noi cum bagam toate pizdele in bus....hii ma
|
|
|
|
|