16-02-09, 07:46
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Member of: [AUDI]
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
Originally Posted by MadalinMDN
ca nu am facut nimic rau nimanui si nu ne-am dat in spectacol aiurea pe la sala ca sa atragem noi privirea,pur si simplu noi stam in banca noastra si nu deranjam pe nimeni!
|
voi erati vineri la OMV cu scartait de roti, figuri, alea alea?
daca da, aia 100 de cai adunati in toate masinile fac mai multa galagie ca 100 intr-una singura. o ardeti cu galagie! mai low profile... ca faceti rau in jurul vostru...
nu interesa pe nimeni ca puteti pleca cu scartait de la OMV in drum si ca puteti scartz doar cu rotile bracate sau cand e ud...
la 5 min dupa voi se plimba deja loganu alb prin zona albert... si a oprit mai multe masini...
|
|
16-02-09, 10:33
|
|
 Stage 5
|
Daca se aseaza zapada.....diseara de-a latu' , nu?
|
|
|
16-02-09, 10:44
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Lasand la o parte faptul ca Politia trebuie sa se sesizeze si sa ia masuri atunci cand cineva reclama scartzaitul de rotzi din benzinarii si de pe strada, eu zic sa lasati baietii in pace si sa nu-i mai criticatzi aiurea.
Tuturor ne place sa facem galagie cu tobe, scartzait, cerculetze, burnout, demaraje in tromba (ce urat suna asta  ), ca sa nu mai zic de demaraje paralele (asta suna si mai urat  )
D-aia sunt club de masini. Si trabant-uri daca ar avea, ar fi masinile lor si fac ce vor cu ele. Din partea mea, tineti-le numai de-a latu pe drum si in burnout. Sa fie bahaus cand iesiti pe strazi. Sa stie lumea cine sunteti voi.
Si noi am facut bahaus de mii de ori in benzinarii, in spalatorii, la semafoare, treceri de pietoni, tot bulevardul in lung si-n lat, mistouri facute la tot pasul, coloane dupa garda, blocaje si batai in trafic, ceatza in intersectii de nu mai pleca nimeni la verde ca nu se vedea nimic de fum si cat se poate de multa galagie la ore tarzii. Asa ca lasati in pace baietii cu suta de cai. Chiar sunt la inceput de drum si se bucura si ei te grupul pe care l-au creat asa cum stiu.
Doar nu s-or intalni sa discute despre cum se deschide capota la masina sau cum se schimba becurile la pozitii.
Bahaus! Asa sta treaba la Ploiesti!
Rog sa confirme spusele mele si prietenii: Poponete, Jakalu', Skama, Cobra, Droopy si toti cei care stiu treaba asta!
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
16-02-09, 10:50
|
|
 Stage 5
|
Asa eeeee  .....si ca tot veni vorba...eu nu stiu sa schimb becurile de pozitii
|
|
|
16-02-09, 10:58
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
donule, sa faca ce vor..nu am nimic cu nimeni, dar cand ei pleaca si sunt oprite 5-10 masini care trec pe acolo pentru control de rutina...si 546477 de verificari, inclusiv folie, inspectie sau alte cacaturi, (stii bancul cu scufita rosie, da?  ) ) si se iau de orice...parca nu iti convine...
parca eram toti de aceeasi parte a baricadei...nu unii ii baga pe altii in gura lupului...
daca eu vin "in curtea ta" (acolo unde stati si voi) si fac galagie si haos, si vine loganul si chiar daca stati de vorba doar, va ia la bani marunti nu cred ca ti-ar conveni...
crede-ma in 90% din cazuri iti gasesc ei ceva sa se ia de tine.
asa cum nu deranjati , nu va place sa fiti deranjati...
PS: ce linistit stateai aseara la semafor la CEC acolo  ) am vazut ca nu ai vrut sa dai in opel dupa noi :P
|
|
|
16-02-09, 11:20
|
|
 Stage 4
Member of: [2 Roti]
|
 nu cred ca are nimeni ceva personal cu vre unu din membrii ADRENALIN sau cu masinile lor...mie o singura chestie nu mi-a placut..nu vreau sa fiu rautacios acuma..sau cine stie cum sa se interpreteze...acum ceva posturi..fondatorul spunea ca o sa incerce sa nu mai faca balamuc la sala..si alte prostii...fiind constient ca oricare dintre noi ca poate baga neintentionat ce e drept p altu in gura lupului...cu alte cuvinte..au spus ca ei nu fac..sau ca o sa incerce sa nu faca ....si chiar in seara respectiva dupa ce citisem postu ala...la sala..2 masini o ardeau la "drag"...de la statuie inspre iesire.....cam asta ar fi....  ..in rest numa bine de la fratele dintzos
|
|
|
16-02-09, 11:45
|
|
BMW Driver
 Stage 5
|
Kastore...Tu trebuie sa te te abtii....!=))
Una peste alta 2 peste mine...Frate nimeni nu are nimic...cu nimeni...Fiecare e liber sa Faca ce Vrea..eu am discutat si cu fondatorul lor..si i`am explicat cum sta treaba..si cu sala si cu garda si cu tot...
Boby are dreptate...noi am profitat de fiecare ocazie sa facem circ...Sa facem fum...sa blocam intersectii...sa mergem dea`l latu`prin oras...chiar daca era cazul sau nu era...chiar daca stateam toti seriosi la Semafor..Linistiti...
Si era mult sa dea unu cu fum...ca incepea circu..
Din partea mea...sunt liberi sa darame si statuia de la sala!!
si nu cred ca trebuiesc invinuiti pt ca au dat un scartz in peco boss...pt ca ala putea sa il dea si cineva care nu face parte dintr`un club..si..ce ii faceai..? il cautai acasa sa isi ceara scuze ca te`a oprit Cap de Creta..!
Eu nu am nimic cu ei..Pna la proba Contrarie...!Toti am facut tampenii..!!SPER SA MA INSEL..DAR ORICUM EUFORIA Adrenalin Team..Nu o sa tina..!Pt ca deja e bahaos pe strazi..!
|
|
|
16-02-09, 11:57
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [VW]
|
acum,aveti si voi dreptate,cu masinile,nici noi nu le avea in regula...o toba...o janta..o folie...dar simtim din cand in cand nevoia sa mai alergam,noi chiar va admiram si vrem sa evoluam si sa ne ridicam in timp...e de inteles...fiecare are placerea asta....si la sala nu prea ne dam in spectacol...mai ales ca vine politia destul de des...
|
|
|
16-02-09, 12:10
|
|
 Stage 4
Member of: [2 Roti]
|
|
|
|
16-02-09, 12:23
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
carbite...daca da unu nu e panica... fiecare mai scapa picioru gresit pe pedala din dreapta  )nu afla politia....dar cand dau 10 si umbla in "echipa"...e clar ca e altceva...
|
|
|
16-02-09, 12:29
|
|
Stage 3
Member of: [DACIA] [VW] [Unknown Racers]
|
O sa vorbesc cu toti baietii din club shi nu o sa mai faca nimeni asa cv la sala nus sigur daca de la noi e treaba cu golful 4 nu o stiu ! cat despre liniutza aia din seara aia ... dak nu ma insel a fost un logan cu un audi kre nu sunt de la noi din club.
Eu va asigur k nimeni de la noi din club nu o sa se mai dea in spectacol. Sal
|
|
|
16-02-09, 12:42
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
Lasand la o parte faptul ca Politia trebuie sa se sesizeze si sa ia masuri atunci cand cineva reclama scartzaitul de rotzi din benzinarii si de pe strada, eu zic sa lasati baietii in pace si sa nu-i mai criticatzi aiurea.
Tuturor ne place sa facem galagie cu tobe, scartzait, cerculetze, burnout, demaraje in tromba (ce urat suna asta  ), ca sa nu mai zic de demaraje paralele (asta suna si mai urat  )
D-aia sunt club de masini. Si trabant-uri daca ar avea, ar fi masinile lor si fac ce vor cu ele. Din partea mea, tineti-le numai de-a latu pe drum si in burnout. Sa fie bahaus cand iesiti pe strazi. Sa stie lumea cine sunteti voi.
Si noi am facut bahaus de mii de ori in benzinarii, in spalatorii, la semafoare, treceri de pietoni, tot bulevardul in lung si-n lat, mistouri facute la tot pasul, coloane dupa garda, blocaje si batai in trafic, ceatza in intersectii de nu mai pleca nimeni la verde ca nu se vedea nimic de fum si cat se poate de multa galagie la ore tarzii. Asa ca lasati in pace baietii cu suta de cai. Chiar sunt la inceput de drum si se bucura si ei te grupul pe care l-au creat asa cum stiu.
Doar nu s-or intalni sa discute despre cum se deschide capota la masina sau cum se schimba becurile la pozitii.
Bahaus! Asa sta treaba la Ploiesti!
Rog sa confirme spusele mele si prietenii: Poponete, Jakalu', Skama, Cobra, Droopy si toti cei care stiu treaba asta!
|
ce circ facea poponete cand avea vectra cu rotile de iarna cred ca si acum e gaura in asfalt la sala si chiar faceam circ in tandem BALERINI
|
|
|
16-02-09, 12:48
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
a fost chiar naspa faza de aseara de la sala.....
au avut mare noroc ca nu s-au ciocnit cel cu astra cu cel cu golful...
nu are nimeni nimic cu voi,eu unul ma bucur ca a mai aparut o grupare auto in ploiesti,dar nu cadetzi in cealalta extrema!!!
donule si carbite...nu zice nimeni ca noi am fost cumintzi la sala,dar nici accidente nu am facut.intrebati-l pe laurentziu ce praf se faceau aseara cel cu golfi si cel cu astra...
daca avetzi specimene kamikaze nu mai mergeti cu ei in coloana.
si tu donule nu faci bine ca incurajezi asa ceva:te-ai gandit oare daca au experientza necesara sa faca bahaos?
ei stiu oare ca tot iureshul pe care il facem noi este sub control si nu facem nimic la limita norocului?
frumos exemplu le dam,pana doamne fereste se intampla ceva grav prin orash si nici o bashina nu mai putem da fara sa fie garda la C U R U nostru....
doamne fereste sa moara vreunul din noi sau vreun nevinovat si pe urma sa vedem ii mai incurajati la asa ceva?
faceti-va frate club,nu ne intereseaza masinile.....eu codnuc una de 65 de cai,asta imi place mie....conteaza si puterea dar mai mare e PASIUNEA!
dar cand pasiunea devine prostie si mai rau inconstienta,nu pot spune decat ''doamne fereste'' de ceva rau...
asa ca lasatzio mai chill, ca daca se mai repete treaba,promit ca or sa cada capete,si la propriu si la figurat 
luatzi-o ca pe o promisiune sau daca vretzi voi amenintzare.
nu vreau sa imi fie frica sa ies pe strada seara ca nu cumva sa ma faca vreun adrenalin boys pardaf...
16-02-09, 12:56
|
|
Mitsubishi Driver
 Stage 5
Member of: [Mitsubishi]
|
Quote:
Originally Posted by T@zMania
...... dar cand pasiunea devine prostie si mai rau inconstienta,nu pot spune decat ''doamne fereste'' de ceva rau .......
|
Faceti-va un sticker cu vorba asta  Bine punctat Taz.
P.S. : Incercati sa dezinstalati NFS-ul de pe PC ( laptop ) si dupa ce va uitati la Fast and Furios nu va urcati la voaln
Last edited by Vibe; 16-02-09 at 13:01.
|
|
|
16-02-09, 12:57
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Zycu_tao
O sa vorbesc cu toti baietii din club shi nu o sa mai faca nimeni asa cv la sala nus sigur daca de la noi e treaba cu golful 4 nu o stiu ! cat despre liniutza aia din seara aia ... dak nu ma insel a fost un logan cu un audi kre nu sunt de la noi din club.
Eu va asigur k nimeni de la noi din club nu o sa se mai dea in spectacol. Sal
|
o rugaminte si din partea mea , cu ceilalti de aseara nici o problema golf octavia si ce mai erau acolo , dar cel cu papucul nu vreau sa imi imaginez ce se intampla daca scapa volanu la vitezele alea , incercati sa il calmati si pe el
|
|
|
|
|