Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Ploiesti

Reply

Thread Tools
Old 10-06-09, 17:50   #1621
Vladz

Stage 5

Vladz's Avatar

Default Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

nu cred ca e adevarat

https://www.220.ro/4tVz3l95Xp/Marian-...su-Se-Intoarce
Vladz is offline   Reply With Quote
Old 10-06-09, 18:18   #1622
ven`u

Stage 5

ven`u's Avatar

Member of:
[Opel]

Quote:
Originally Posted by Pagani_honda View Post
Stire de ultima ora:

Fotografii spion din satelit de la Aria 51+1 privind masina etalon Redzone
S-a instalat stage 9.(Bancuta capitonata pentru pilot,hamuri Recaro)
S-au inlocuit pneurile cu potcoave R666 pentru ca in sarcina nu punea puterea jos.
Si mai prezenta scurgeri de lichid galben la puntea spate cand i se trage frana de mana.
Instalare rollcage.
Fornaie cand intra in viteza a III-a.
Aceste informatii au fost smulse dintr-o copie a ordinului de reparatie.
Va aparea pe coperta revistei Cox si TopGear din Decembrie 2009
numai lu paga putea sa`i debiteze mintea asa ceva ... incredibil domne ... incredibil )) ....... pagaaa .... inca 1 ca tine si pe romica tociu si cornel palade ii scoti la pensie )))
ven`u is offline   Reply With Quote
Old 10-06-09, 18:51   #1623
Tibanu
VW Driver

Stage 4

Tibanu's Avatar

Member of:
[VW]

Quote:
Originally Posted by Vladz View Post

De unde papucii mei ii tot gaseste p-astia mhaa :O :O ....
...
Tibanu is offline   Reply With Quote
Old 11-06-09, 10:44   #1624
Pagani_honda

Stage 3

Pagani_honda's Avatar

Quote:
Originally Posted by T@zMania View Post
paganel itzi pun la dispozitie platforma ptr motor numai sa vii la satu mare ca e un audi rs acolo care cica mananca motoare pe paine.ce zici te bagi,asa ca intre astia mai varza care merg pe linie dreapta
vb serios cu platforma
"A superior pilot uses his superior judgment to avoid situations which require the use of his superior skill."
Frank Borman
Ti-am mai zis ca nu am pasiune pentru motoare cum ai tu pentru masini.
Sunt masini care bat motociclete si sunt motociclete care bat masini.
Eu am pasiune pentru conducere(pilotare) motociclete.RS2 ala sa intre pe un circuit si poate ii dau o sansa.
Tu poate ai pentru cai si zic poate pentru ca nu te-am vazut cum am mai zis pe o masina mai sus de 142 de cai.
Daca aveam pasiune pentru cai si atat nu urmaream decat sa cresc puterea motorului si punct.
Bagam 1k 2k 3k in ea si avea 200 si ceva de cai la roata.Dar dupa aia? dupa aia ce faceam cu ei?Oare inginerii aia de au facut-o nu ma injurau ca foloseam doar 10% din potentialul ei?
Intrebare:Oare de ce la cursele astea de maiestrie mecanica nu vezi un pilot din CNMV, RoSBK sau altceva.Aia au cam 200 220 de cai la roata.De ce oare nu vin la "linute"?
Imi plac masinile facute cu cap ...e o sectiune si "liniutza" sau drag racingu dar nu la noi.
Exceptand cateva masini din tara restu sunt niste copiii ieftine.
Tu vezi in asta decat un concurs de grupa mica la o gradinita cu program prelungit "Care are preputzu mai mare" si atat.
Daca eu am bani mai multi decat tine o sa am o masina cu cai mai multi si o sa te bat sigur.
Vezi ca e un batran de concureaza prin wtm sau alta competitie.Omu are masina de va bate orice masina ii aduceti din Romania.Omu de ce nu vine la Formula 10 asta?
Simplu....a trecut de etapa asta din care tu nu te mai trezesti.
Oricum esti patetic ca si clubu ala pe care tot latri p-aci sa-l infiintezi.

Grow Up or keep dreamin'
Sau aia cu pastila din matrix
Old 11-06-09, 10:53   #1625
Mache Fum

Stage 3

Subscriu la spusele tale, Paga. Si pe bunica, dumnezeu sa o ierte, daca o puneai intr-un bolid, veiron sau orice, si ii spuneai sa apese pe surcica din dreapta, "facea" multe M3 sau alte alea... Paga are dreptate si intareste ceea ce spuneam la o etapa de VTM, acum 2-3 ani, lui Donu' si Nebunului : Soferia nu e pe linis dreapta, acolo "stie toti"! soferia se demonstreaza pe drum sinuos, rampa, panta.... Acolo, Galbene Paganel, s-a vazut diferenta odata... si unu' de ii spune lumea Nebunu' striga la Donu' care era in Fum-ul meu : "e dement omu'" )
Asa ca... spor la invatat pilotaj!

Respect Paganel!
Mache Fum is offline   Reply With Quote
Old 11-06-09, 10:55   #1626
Pagani_honda

Stage 3

Pagani_honda's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mache Fum View Post
Subscriu la spusele tale, Paga. Si pe bunica, dumnezeu sa o ierte, daca o puneai intr-un bolid, veiron sau orice, si ii spuneai sa apese pe surcica din dreapta, "facea" multe M3 sau alte alea... Paga are dreptate si intareste ceea ce spuneam la o etapa de VTM, acum 2-3 ani, lui Donu' si Nebunului : Soferia nu e pe linis dreapta, acolo "stie toti"! soferia se demonstreaza pe drum sinuos, rampa, panta.... Acolo, Galbene Paganel, s-a vazut diferenta odata... si unu' de ii spune lumea Nebunu' striga la Donu' care era in Fum-ul meu : "e dement omu'" )

Respect Paganel!
Se pare ca varsta cat de cat apropiata e de vina la noi
Pagani_honda is offline   Reply With Quote
Old 11-06-09, 10:59   #1627
Mache Fum

Stage 3

Si experienta la volan/ghidon.... sa nu uitam ca sunt pe motor de la 16 ani...la profi.. e drept la cross si apoi pe strada, dar.. sa vezi ce urca Bulldog-ul pana la Babele! Aia cu motoare speciale le puneau jos... bulldogu' trecea si prin vaduri )
Mache Fum is offline   Reply With Quote
Old 11-06-09, 11:01   #1628
Pagani_honda

Stage 3

Pagani_honda's Avatar

Quote:
Si experienta la volan/ghidon.... sa nu uitam ca sunt pe motor de la 16 ani...la profi.. e drept la cross si apoi pe strada, dar.. sa vezi ce urca Bulldog-ul pana la Babele! Aia cu motoare speciale le puneau jos... bulldogu' trecea si prin vaduri )
Ehhhhh de-as fi castigat eu la loto....aveam moto in garaj pe sectiuni
Old 11-06-09, 11:15   #1629
windmaster

Stage 1

Smile Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Quote:
Originally Posted by Pagani_honda View Post
"A superior pilot uses his superior judgment to avoid situations which require the use of his superior skill."
Frank Borman
Ti-am mai zis ca nu am pasiune pentru motoare cum ai tu pentru masini.
Sunt masini care bat motociclete si sunt motociclete care bat masini.
Eu am pasiune pentru conducere(pilotare) motociclete.RS2 ala sa intre pe un circuit si poate ii dau o sansa.
Tu poate ai pentru cai si zic poate pentru ca nu te-am vazut cum am mai zis pe o masina mai sus de 142 de cai.
Daca aveam pasiune pentru cai si atat nu urmaream decat sa cresc puterea motorului si punct.
Bagam 1k 2k 3k in ea si avea 200 si ceva de cai la roata.Dar dupa aia? dupa aia ce faceam cu ei?Oare inginerii aia de au facut-o nu ma injurau ca foloseam doar 10% din potentialul ei?
Intrebare:Oare de ce la cursele astea de maiestrie mecanica nu vezi un pilot din CNMV, RoSBK sau altceva.Aia au cam 200 220 de cai la roata.De ce oare nu vin la "linute"?
Imi plac masinile facute cu cap ...e o sectiune si "liniutza" sau drag racingu dar nu la noi.
Exceptand cateva masini din tara restu sunt niste copiii ieftine.
Tu vezi in asta decat un concurs de grupa mica la o gradinita cu program prelungit "Care are preputzu mai mare" si atat.
Daca eu am bani mai multi decat tine o sa am o masina cu cai mai multi si o sa te bat sigur.
Vezi ca e un batran de concureaza prin wtm sau alta competitie.Omu are masina de va bate orice masina ii aduceti din Romania.Omu de ce nu vine la Formula 10 asta?
Simplu....a trecut de etapa asta din care tu nu te mai trezesti.
Oricum esti patetic ca si clubu ala pe care tot latri p-aci sa-l infiintezi.

Grow Up or keep dreamin'
Sau aia cu pastila din matrix
Patruane,a mai vrut unu sa-si dea foc la Audi cand l-a belit Tzuztzu.Pacat ca atunci am vrut sa-l fac eu cu Grasa dar am stat in banca mea.Also,potoleste-te dreaq cu RS2 pe circuit,vrei sa-l scoata astia din fabricatie?.Si apropos,a ramas ca incepem operatiunea aia Top Secret.
windmaster is offline   Reply With Quote
Old 11-06-09, 11:51   #1630
ALEX_BZN

Stage 5

ALEX_BZN's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Vladz View Post
zici ca e copilul porumbului ala si nici cu cantatu nu are treaba)))
ALEX_BZN is offline   Reply With Quote
Old 11-06-09, 22:09   #1631
DONU'
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

DONU''s Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[4Rally]

Quote:
Soferia nu e pe linis dreapta, acolo "stie toti"! soferia se demonstreaza pe drum sinuos, rampa, panta.... Acolo, Galbene Paganel, s-a vazut diferenta odata... si unu' de ii spune lumea Nebunu' striga la Donu' care era in Fum-ul meu : "e dement omu'" )
Forumul asta s-a facut mai demult pentru treaba asta pe linie dreapta.
Incetul cu incetul s-au facut tot mai multe curse de acest fel si sunt destul de multi impatimiti al acestui sport poate aberant pentru unii.
Sunt de acord! Calitatile de pilot se vad pe circuit, nu pe linie dreapta, unde calci pedala daca stam bine sa ne gandim, chiar prima oara cand te urci in masina de shcoala.
Si revin cu o intrebare.
In Romania nu exista nicio pista pe drag racing.
Voi aveti impresia ca o sa construiasca cineva cel putin un circuit unde sa te dai cu masina personala? Treziti-va oameni buni! La noi nu se asfalteaza nici macar strazi!
Mai sunt de murit destul de multzi pe motociclete si in colivii acolo, pe DN-uri, pe autostrazi si pe drumuri de munte neavand unde sa-si potoleasca setea aia de viteza si aratand celorlalti ce mari shoferi sunt ei.
Revenind, Make, Nebunu a zis ca "omu' e dement!" pentru ca pe un drum public si destul de circulat iti aratai veleitatile sportive intrand destul de tare in curbe, unele chiar fara vizibilitate si mai ales cu o barca de 2 tone si aproape 200 CP, dar gandindu-se ca ne puteam face praf in orice clipa si poate omorand si pe altii. Si de ce asta? Fiindca nu eram pe circuit, eram pe o sosea. Nu zice nimeni ca nu conduci bine, dar omul s-a gandit pur si simplu la vreo belea.
Asa... unde ziceati ca e circuitul ala la noi?

If I win, I take the cash and I take the respect!™
2006 - VAUXHALL CORSA B - 1.2 45CP - Prima masina de DRIFT din Romania cu tractiune fata!
2006 - OPEL VECTRA - C20NE
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
DONU' is offline   Reply With Quote
Old 11-06-09, 23:49   #1632
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

intrebare de 200 de puncte:bikerii nu au un forum al lor?
paganel imi pare rau ca am ajuns sa ne jignim....dar te inteleg,esti un fel de gica contra.motocicleta e zeul e bine asa?esti multumit?terminam cu injuriile?e pacat...
nu te-am jignit cu nimic personal si nici pe bikeri....daca placerea mea e asta si eu aici vreau sa ma opresc ai ceva cu mine?
eu nu tziam comentat stilul de condus si nici masinile sau motoarele cu care ai mers.dar in schimb te-am evitat la milimetru cand eram pe semnal stanga si tu ai venit ghiulea pe curba
totzi gresim.gresesc ca imi place 402 m?fac ce imi place...tu de ce mergi cu motorul?
nu uita ca pana acum ceva timp rupeai rechin-ursul la 402....dar cum spui tu ai evoluat.bv tzie,ma bucur ptr tine ca faci cea ce iti place,dar lasa-ma sa ma bucur si eu de ceea ce imi place si nu ma mai lua la misto,eu nu mi-am permis sa te jignesc sau cu atat mai mult sa te iau la misto.
problema e mult mai profunda si am discutat o parte din ea la sala.sper sa ne oprim cu jignirile aici ca nu isi au rostul.
poate in tine zace un pui de rossi si in mine unul de schumacher....cum facem sa dovedim?mergem in grecia?in germania?
ps.am o mare rugaminte te rog sa ma lasi pe mine si clubul asta patetic sa ne vedem de ale noaste,promit ca nu deranjam cu nimic,noi suntem mai limitati
cat despre bogdan no comment bro'.ai vazut ca treburile nu merg cum itzi doreai si ai trecut in extrema cealalta.e opinia ta si o respectam,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim de acord cu ea.
cat despre riscatul vietzii pe posada,nu e maiestrie asta[sa depasesti in curbe cu vizibilitate 0] e inconstientza[parerea mea si nu trebuie sa fii de acord cu ea],nu iti contesta nimeni abilitatile soferesti,dar astea nu se arata in trafic,avand in vedere ca ai facut performantza in domeniul asta ar trebui sa stii mai bine.
mii de scuze daca am ofensat pe cineva cu postul meu,dar imi place sa-i spun omului in fata,nu sa-l barfesc.haideti sa ne oprim aici ca deja o dam in penibil
respect
Old 11-06-09, 23:55   #1633
T@zMania

Stage 5

T@zMania's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[RENAULT]
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by windmaster View Post
Patruane,a mai vrut unu sa-si dea foc la Audi cand l-a belit Tzuztzu.Pacat ca atunci am vrut sa-l fac eu cu Grasa dar am stat in banca mea.Also,potoleste-te dreaq cu RS2 pe circuit,vrei sa-l scoata astia din fabricatie?.Si apropos,a ramas ca incepem operatiunea aia Top Secret.
rs 2 nu se mai fabrica demult....
T@zMania is offline   Reply With Quote
Old 12-06-09, 07:01   #1634
Brynk

Stage 5

Brynk's Avatar

Quote:
rs 2 nu se mai fabrica demult....
...si dak nu se mai fabrica ce?...nam inteles....fuge masinutza de ruuuupe https://www.youtube.com/watch?v=_3bdQ...elated....acum intrebare cat scoate cea mai buna masina din romania care a participat la 402m?
Brynk is offline   Reply With Quote
Old 12-06-09, 09:43   #1635
Pagani_honda

Stage 3

Pagani_honda's Avatar

Quote:
intrebare de 200 de puncte:bikerii nu au un forum al lor?
paganel imi pare rau ca am ajuns sa ne jignim....dar te inteleg,esti un fel de gica contra.motocicleta e zeul e bine asa?esti multumit?terminam cu injuriile?e pacat...
nu te-am jignit cu nimic personal si nici pe bikeri....daca placerea mea e asta si eu aici vreau sa ma opresc ai ceva cu mine?
eu nu tziam comentat stilul de condus si nici masinile sau motoarele cu care ai mers.dar in schimb te-am evitat la milimetru cand eram pe semnal stanga si tu ai venit ghiulea pe curba
totzi gresim.gresesc ca imi place 402 m?fac ce imi place...tu de ce mergi cu motorul?
nu uita ca pana acum ceva timp rupeai rechin-ursul la 402....dar cum spui tu ai evoluat.bv tzie,ma bucur ptr tine ca faci cea ce iti place,dar lasa-ma sa ma bucur si eu de ceea ce imi place si nu ma mai lua la misto,eu nu mi-am permis sa te jignesc sau cu atat mai mult sa te iau la misto.
problema e mult mai profunda si am discutat o parte din ea la sala.sper sa ne oprim cu jignirile aici ca nu isi au rostul.
poate in tine zace un pui de rossi si in mine unul de schumacher....cum facem sa dovedim?mergem in grecia?in germania?
ps.am o mare rugaminte te rog sa ma lasi pe mine si clubul asta patetic sa ne vedem de ale noaste,promit ca nu deranjam cu nimic,noi suntem mai limitati
cat despre bogdan no comment bro'.ai vazut ca treburile nu merg cum itzi doreai si ai trecut in extrema cealalta.e opinia ta si o respectam,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim de acord cu ea.
cat despre riscatul vietzii pe posada,nu e maiestrie asta[sa depasesti in curbe cu vizibilitate 0] e inconstientza[parerea mea si nu trebuie sa fii de acord cu ea],nu iti contesta nimeni abilitatile soferesti,dar astea nu se arata in trafic,avand in vedere ca ai facut performantza in domeniul asta ar trebui sa stii mai bine.
mii de scuze daca am ofensat pe cineva cu postul meu,dar imi place sa-i spun omului in fata,nu sa-l barfesc.haideti sa ne oprim aici ca deja o dam in penibil
respect
Au mai multe frate da pe alea chiar se discuta orice.
Vrei sa vezi cum arata ? intra pe sbz
Tu insa ai o problema...cand lumea nu vrea ce vrei tu e nasol si in posturile tale se vede cum o dai in disperare.Pe un post la o alta sectiune mai aveai sa scri cu font de 32 ca sa se sesizeze lumea.
Care club mah ?
Tu si cu donu? LOL
Cat despre 402 ce sa zic vorbeste cu baietii de la timisoara sa vezi unde se dau ei si ce fac.Oamenii sunt constienti ca vor mai mult.Si au campionat judetean ,etc.
Acu o d-ati in lupi moralisti ca pe strada nu se face si bla bla.Numai eu cand am fost plecat toti in grup am fost martor la vreo 3 incidente.Cel putin mache are o baza si stie ce sa-i faca la o masina cand face o subvirare sau supravirare.Dar deh...la voi se cheama drift frate.
Oricum nu am nimic de impartit cu tine si cu adeptii tai ce ma mira e faptu ca tu esti singuru care latra precum cainele orb la luna.
Antway iti urez impliniri marete

P.S.
As putea sa fac ceva pentru organizare in Ploiesti(si crede-ma chiar s-ar face)...dar pentru 402 crede-ma chiar nu ma deranjez.Nu imi stimuleaza sistemul nervos in nici un fel.
- Copyright 2025 4Tuning -