13-06-09, 15:34
|
|
Stage 3
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
Originally Posted by T@zMania
intrebare de 200 de puncte:bikerii nu au un forum al lor?
paganel imi pare rau ca am ajuns sa ne jignim....dar te inteleg,esti un fel de gica contra.motocicleta e zeul e bine asa?esti multumit?terminam cu injuriile?e pacat...
nu te-am jignit cu nimic personal si nici pe bikeri....daca placerea mea e asta si eu aici vreau sa ma opresc ai ceva cu mine?
eu nu tziam comentat stilul de condus si nici masinile sau motoarele cu care ai mers.dar in schimb te-am evitat la milimetru cand eram pe semnal stanga si tu ai venit ghiulea pe curba 
totzi gresim.gresesc ca imi place 402 m?fac ce imi place...tu de ce mergi cu motorul?
nu uita ca pana acum ceva timp rupeai rechin-ursul la 402  ....dar cum spui tu ai evoluat.bv tzie,ma bucur ptr tine ca faci cea ce iti place,dar lasa-ma sa ma bucur si eu de ceea ce imi place si nu ma mai lua la misto,eu nu mi-am permis sa te jignesc sau cu atat mai mult sa te iau la misto.
problema e mult mai profunda si am discutat o parte din ea la sala.sper sa ne oprim cu jignirile aici ca nu isi au rostul.
poate in tine zace un pui de rossi si in mine unul de schumacher....cum facem sa dovedim?mergem in grecia?in germania?
ps.am o mare rugaminte te rog sa ma lasi pe mine si clubul asta patetic sa ne vedem de ale noaste,promit ca nu deranjam cu nimic  ,noi suntem mai limitati 
cat despre bogdan no comment bro'.ai vazut ca treburile nu merg cum itzi doreai si ai trecut in extrema cealalta.e opinia ta si o respectam  ,dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim de acord cu ea.
cat despre riscatul vietzii pe posada,nu e maiestrie asta[sa depasesti in curbe cu vizibilitate 0] e inconstientza[parerea mea si nu trebuie sa fii de acord cu ea],nu iti contesta nimeni abilitatile soferesti,dar astea nu se arata in trafic,avand in vedere ca ai facut performantza in domeniul asta ar trebui sa stii mai bine.
mii de scuze daca am ofensat pe cineva cu postul meu,dar imi place sa-i spun omului in fata,nu sa-l barfesc.haideti sa ne oprim aici ca deja o dam in penibil
respect
|
Taz, noi nu ne cunoastem deloc. Ne-am vazut de doua ori in viata. Asa ca te Invat parinteste - varsta mi-a adus un pic de experienta in plus - ca nu este politicos sa vorbesti despre ceea c nu cunosti! Cu atat mai mult sa faci niste acuzatii nefondate! Citeste ceea ce ai scris despre mine mai sus si spune-mi: ai fost tu cu mine in masina sa vezi pe ce traseu s-a intamplat "alergatura" ?? Iti sun eu : NU AI FOST! Nu ai fost nici macar ca si spectator! Respectiva "tura" s-a derulat de la Rasnov spre Poiana  Si iti mai spun ceva... asa.. consultativ: Cand vii - cu Donu' eventual - pe la mine, sa imi aduci aminte sa iti arat niste diplome... obtinute la VTM si coasta... pe vremurile in care tu...
Intre timp, am schimbat peste 100 masini si am parcurs peste 1.000.000km..
Daca in tot acest parcurs, NICIODATA nu am atins masina, ( e drept ca in dec 2004 m-a prins Pateanu' si mi-a tras-o grav)  ) dar iesisem deja de pe carosabil si el a vrut cu tot dinadinsu' sa imi paradeasca masina, nu ti se pare ca asta suna a un pic de EXPERIENTA ??
Despre partea cu trecutul in cealalta parte... m-ai dsconsiderat fara sa ma cunosti.. nu e frumos! Daca eu i-am propus lui Donu' sa il ajut - el poate confirma - nu am facut-o decat cu un singur scop: pentru ca EL imi este prieteni si pentru ca un alt prieten de-al meu - Adi - era implicat in acel proiect. TU crezi, asa, doar din ceea ce ai auzit despre mine, ca am vre-o nevoie de nu's cine ? Ia intreaba tu pe la Bucuresti, prima cusa organizata de Midnight, la Prisma, inainte ca ei sa se constituie ca si club, cine i-a ajutat sa o faca ? Nu cumva unu' Mache ? Cine a fost cu Micutu' la Sf Gheorghe si i-a aranjat sa vina Crono rally cu scule si logistica ? Nu cumva tot Mache ? Stii tu cine este clubul Crono Rally ? Un club care face intreceri auto - mai ales organizare VTM Balvanios - de aproape 15 ani! Daca eu ii cunosc atat de bine incat i-am putut convinge sa vina la bucuresti pentru Micutu' ce nevoie crezi ca asi avea de nu's ce alt club? Iti spun eu: niciuna! Am cerut eu ceva cuiva pentru ajutorul oferit ?? Dar se pare ca buna regula si corectitudinea nu sunt apreciate ... si asi putea, legitim, sa ma intreb de ce ?? Poate o fi ceva ce noi nu stim, nu ?  ) . Asta a fost ultimul meu post in sectiunea 4tuning Ploiesti. Mai mult nu vreau sa spun. MULTE "succesuri"  )
|
|
|
13-06-09, 15:40
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
paganel eu nu ma dau inapoi si nu o sa gasesc scuze.....wining is wining....daca ma batzi inseamna ca esti mai bun atata tot.
are dreptate cobra,hai sa nu mai punem paie pe focul facut de paganel.
chiar ma retrag din discutiile astea.
cum am spus si in postul trecut bogdan,nu itzi contest calitatzile soferesti,dar astea nu se arata pe un drum circulat si tu ar fi trebuit sa stii ma bine,exact asa m-am exprimat..nu cred ca te-am jignit cu ceva.imi cer scuze daca tu ai inteles asta,eu mi-am exprimat o opinie si la sfarsit chiar mi-am cerut scuze daca am mofensat pe cineva.
cat despre grabitul actelor eu nu vad un motiv pre care ar trebui sa bagam sula in coaste la lume.poate reusiti sa ma lamuriti si pe mine.
inca odata scuze,nu te cunosc,ai dreptate,nu t-am judecat doar am facut un coment la ceva postat pe forum.diferentza de varsta e mai mica decat crezi 
numai bine
Last edited by T@zMania; 13-06-09 at 15:46.
|
|
|
13-06-09, 16:25
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Baaa! 'ti-ai dreaq...
Cumpar Frontera de la Poponete! Care va dati cu mine... frontal?!
Alegeti voi locatia!
Posada, Cheia, Rashnov, Dealu Negru, Bicaz... linii drepte, aeropoarte, camp, ... ce vrea preputzu' vostru!
Nu conteaza catzi cai avetzi... Venitzi cu Veyroane...
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
15-06-09, 00:50
|
|
 Stage 5
|
paga!lasa-i in pace.
Last edited by ascona78; 16-06-09 at 07:46.
|
|
|
17-06-09, 17:17
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
17-06-09, 17:58
|
|
 Stage 5
Member of: [CITROEN] [PARTICIPANT CURSE]
|
|
|
|
17-06-09, 18:40
|
|
 Stage 5
|
nici cea mai mica asemanare nu este
|
|
|
17-06-09, 18:55
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
este,doar ca citroen merge pe fluid de lucru ,iar celalalt pe electroni 
p.s. citroenurile cu suspensie hidropneumatica pot merge pe 3 roti
https://www.youtube.com/watch?v=86tExyn0gzI 
evident ca asta pe electromagneti are alt randament,dar pentru vremea cand a fost facuta hidropneumatica de citroen era cu multe decenii in fata altor suspensii
|
|
|
18-06-09, 10:54
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by julaikos
este,doar ca citroen merge pe fluid de lucru ,iar celalalt pe electroni 
p.s. citroenurile cu suspensie hidropneumatica pot merge pe 3 roti
https://www.youtube.com/watch?v=86tExyn0gzI 
evident ca asta pe electromagneti are alt randament,dar pentru vremea cand a fost facuta hidropneumatica de citroen era cu multe decenii in fata altor suspensii 
|
Nu ai ce zice ai vazut diferenta intre ce a prezentat vladz si citroenurile acelea,dar unchiu meu cand eram eu mai mic avea un BX si se aseza pe drum f bine fata de restu masinilor din timpul acela...si mie mi se parea o smecherie cum se ridica si cum se lasa....oricum la vremea lor erau smechere
|
|
|
18-06-09, 12:16
|
|
Oltcit Driver
 Stage 5
Member of: [Oltcit] [4Rally]
|
ca si principiu e la fel,sa lucreze suspensia incat sa mentina masina cat mai orizontala posibil,si citroen a reusit asa mecanic,fara nici un fel de electronica pe modele mai vechi(vezi citroen DS) apoi pe modelele mai noi au introdus diode si tranzistori ca sa controleze mai bine acelasi sistem hidraulic
ce au facut astia cu amortizoare pe camp magnetic e la capatul opus fata de ce a facut citroen,dar in ambele cazuri masina sta pe drum mai bine ca una cu suspensie clasica
p.s. daca avea si frane electromagnetice ma dadea pe spate
p.s.2 cat curent oare consuma amortizoarele alea,ca sa tina masina la orizontala intr-o curba de 90grade la 100 la ora sa zicem?
|
|
|
18-06-09, 14:29
|
|
 Stage 5
Member of: [CITROEN] [PARTICIPANT CURSE]
|
da intradevar ce spui tu acolo.. este... se numeste suspensie hidractiva! insa pe ds s`au facut decat teste , la anii aceia nu exista tehnologie accesibila destul de avansata pentru cauciucuri sa reziste in curbe ! asa ca s`a renuntat! citroenu xm a avut prima oara suspensie hidractiva(insa era mult mai simpla la inceput) dupa aceea au avansat.. !cea mai avansata fiind xantia activa, care are pe bara de torsiune(fata ,spate) 2 cilindri hidraulici.. care ajuta masina sa stea pe curbe! chiar am condus o asemenea jucarie si este foarte fain ... insa nu ai feedback deloc.. si cel mai probabil cand treci limita.. nu mai ai ce sa redresezi
la c5`urile mai noi.. totul este simplificat si micsorat ! insa electronica multa...
de la primu ds... si pana la noul c5, sistemul este cam acelas!si`a dovedit fiabilitatea.. ! astea mai noi.. mai au un pic de lucru sa se dovedeasca la fel de fiabile!(sa nu vorbim de diferenta de costuri)
|
19-06-09, 12:02
|
|
 Stage 5
|
Pentru a treia oară în această lună, Rompetrol a mai operat încă oscumpire a carburanţilor.
De data aceasta este vorba despre un plus de şapte bani pe litru la preţul benzinei şi de cinci bani la motorină. Astfel, preţurile de referinţă sunt de astăzi următoarele:
Benzină Efix 95: 3,97 lei/litru
Benzină Alto 101: 4,58 lei/litru
|
|
|
19-06-09, 18:38
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
|
|
|
22-06-09, 18:57
|
|
Banned
 Stage 5
|
Last edited by kraven_4_all; 22-06-09 at 19:36.
|
|
|
|
|