28-04-09, 14:11
|
|
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [VW]
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
Originally Posted by barladi
Cred ca se referea de la Mos Craciun pana in intersectia cu Sos Vestului. Nu de la sos vestului pana la podul inalt
|
Dap..oricum e cam acelasi lucru..si nici nu am inteles prea bine la ce zona s-a referit...Donu a zis ca de la Mos Craciun la Podu Inalt si a mai zis ceva de o spalatorie daia am inclinat sa cred ca se refera mai repede la strada cu Kauflandu....la Harold mobil acolo...in fine...cand o sa mai posteze poate explica concret sa nu mai fie loc de interpretari
|
|
|
28-04-09, 14:11
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
eu propun sa se inchida discutia asta shantule fa curat!!
|
|
|
28-04-09, 14:12
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by ALEX_BZN
Dap..oricum e cam acelasi lucru..si nici nu am inteles prea bine la ce zona s-a referit...Donu a zis ca de la Mos Craciun la Podu Inalt si a mai zis ceva de o spalatorie daia am inclinat sa cred ca se refera mai repede la strada cu Kauflandu....la Harold mobil acolo...in fine...cand o sa mai posteze poate explica concret sa nu mai fie loc de interpretari
|
Era vorba de 400 metri incepand de la intersectie de la Mos Craciun.
|
|
|
28-04-09, 14:14
|
|
Stage 5
|
dap..acu inteleg unde e lantu de magazine zici tu...la eka trust acolo
|
|
|
28-04-09, 14:15
|
|
Banned
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by DRooPY
eu propun sa se inchida discutia asta shantule fa curat!!
|
Nu am stiut ca va deranjeaza, doar ca era frumos sa revina o cursa si la noi in judet, cum a fost cea din 2004 la Poiana Campina
|
|
|
28-04-09, 14:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by EaGle
Nu am stiut ca va deranjeaza, doar ca era frumos sa revina o cursa si la noi in judet, cum a fost cea din 2004 la Poiana Campina
|
Nu ne deranjeaza....oricum dasta e offtopic sa zica fiecare ce vrea si ce parere are...stai linistit..droopy nu cred ca a zis cu rea intentie,eu cred ca e satul de subiectu asta care a fost discutat de n ori si daia
|
|
|
28-04-09, 14:29
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [Opel]
|
Quote:
|
U ai fost la acea cursa:O:O/.........Sa dat cate o masina pe rand..(soseau nefiind destul de lata pentru a se da 2 masini in siguranta).au fost o gramda de Dacii...era un baiat cu un Mercedes care a dat mai tare si pe franare era plin de nisip....a fost o idiotenie cursa aia:O:O:O
|
|
|
28-04-09, 14:31
|
|
Banned
Stage 5
|
Stiu Cata, am dat doar un exemplu. Din 2004 nu a mai fost nimic, si de aceea era ceva misto o noua cursa mai bine organizata.
|
|
|
28-04-09, 14:45
|
|
Stage 5
|
Quote:
Stiu Cata, am dat doar un exemplu. Din 2004 nu a mai fost nimic, si de aceea era ceva misto o noua cursa mai bine organizata.
|
Faza mai naspa e ca organizatorii raspund de ceea ce se intampla si daia trebuie gasit un loc bun...nu ca ala cu nisip al finish de nu se mai opreste masina sau cine stie cum...e riscant..decat asa mai bine deloc
|
|
|
28-04-09, 14:50
|
|
Banned
Stage 5
|
Uite am vorbit acum cu Cata si ar fi o strada lunga peste 500m, asfalt nou si lata...la Provita..pe langa Campina, noi o sa ne interesam, peste o luna vin si eu in tara si am o gramada de timp liber. Eventual si un VTM s-ar putea organiza ... in fine ... este doar o idee...
|
|
|
28-04-09, 14:52
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Ganditi-va ca nu mai sunt masinile care erau in 2004. Au crescut caii ca la balamuc.
Trebuie asfalt bun, zona de franare lunga... Nu poti sa faci 400 m linie si frana 100 metri.
Ori ai siguranta % la % ori nu mai faci nimic.
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
28-04-09, 14:56
|
|
Stage 5
|
Si in afara de asta sa fie si loc pt spectatori nu sa stai pe santz ca la craiova sau prin pomi si loc unde sa parcheze concurentii care cred ca o sa fie destul de multi..nu e deajuns doar strada de dat si asfalt bun..sunt multe de luat in calcul
|
|
|
28-04-09, 15:00
|
|
Banned
Stage 5
|
Da fratilor, oricum daca este sa gasim ceva, o sa va tinem la curent sa spuneti eventualele probleme. Noi incercam, cum ati incercat si voi, poate o sa avem noroc de data asta
|
|
|
28-04-09, 15:01
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [2 Roti] [4Rally] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
Ganditi-va ca nu mai sunt masinile care erau in 2004. Au crescut caii ca la balamuc.
Trebuie asfalt bun, zona de franare lunga... Nu poti sa faci 400 m linie si frana 100 metri.
Ori ai siguranta % la % ori nu mai faci nimic.
|
Iti dai seama ca trebuie sa gandesti de 10ori si sa faci odata....ca apoi dai de alte necazuri.....poate gasim si noi ceva...
|
|
|
28-04-09, 16:36
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Ce imi plac discutiile astea Sa fie asfalt bun ,sa fie loc de franare , spatiu pentru oameni bun , eventual cu bancute asezate la 4 metrii de "traseu" , poate si un KFC sau mec in zona....
Negoita - ce masini vroiai sa fie in 2004 ? Daciile erau la putere
Din nou eu zic ca deocamdata nu e cazul sa organizam nimic la noi, din simplul fapt ca nu avem unde .....
Daca o sa faci la Provita , nu stiu cata lumea o sa mai vina dupa ce s-a intamplat la Craiova si poate chiar si Buzau (si acolo a fost ca problematic publicul)
Eagle - Daca e un traseu bun , eu zic ca VTM chiar ar merge
Last edited by shantzu; 28-04-09 at 16:39.
|
|
|
|
|