30-04-09, 09:39
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
Originally Posted by blondu316
In ce stare te-ar interesa rechinu ???sa stiu dak imi bat capu sa iti las numaru meu sau nu .. am eu unu ...dar nu te gandi ca e tipla
|
Vreau sa-l vad, uite nr meu, Vineri sunt in Ploieshti!
0727772623
|
|
|
30-04-09, 10:35
|
|
Stage 3
|
Pana sacum 2 saptamani a fost M6 grena a lui Gabi de la Lecarro. Pe asta a cumparat-o prietenul tau MOM-ule ?
Daca asta e, a facut o buna achizitie.
|
|
|
30-04-09, 10:54
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Mache Fum
Pana sacum 2 saptamani a fost M6 grena a lui Gabi de la Lecarro. Pe asta a cumparat-o prietenul tau MOM-ule ?
Daca asta e, a facut o buna achizitie.
|
Nush de unde a achizitzionat mashina. O sa-l intreb....asta dc o sa mai dau curand de el! E mai ocupat asa...
|
|
|
30-04-09, 11:31
|
|
Stage 3
|
Masina are capota "carbon" ? Daca da, si daca are in jur de 30.000km, aia e.
|
|
|
03-05-09, 18:17
|
|
Observator 4tuning
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [Virtual Tuning] [Opel]
|
Unde gasesc si eu un vopsitor bun, ptr niste maruntzisuri ?
|
|
|
03-05-09, 19:43
|
|
Stage 4
|
Salut!De curand am achizitionat un set de jante si am aobservat ca nu pot sa l-e montez din cauza ca imi trebuie alt set de piulite .Banuiesc ca si voi ati mai intalnit cu probleme de genul asta.Daca stiti pe cineva poate sa-mi faca asa ceva vreau si eu un nr de telefon sau modul cum pot lua legatura.........
|
|
|
03-05-09, 20:22
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [VW]
|
sal aceasi problema am avuto si eu incearca sa trimiti un pm lui COBRA iel ma ajutat si pe mine si sunt foarte multumit le am de un an de zile
|
|
|
04-05-09, 00:04
|
|
Stage 4
|
k!O sa incerc sa iau legatura cu el.
|
|
|
05-05-09, 16:00
|
|
Stage 5
|
Aviz comentatorilor RACERI:
Mi-a ajuns la urechi din greseala o vorba urata: `a fost ciuca batailor la Bucureshti`. Avetzi grija cu vorbele astea aruncate in vant si in necunostiintza de cauza....am rugamintea, si ma adresez tuturor celor care se simt cu musca pe caciula si care habar n-au de fenomenul mashinilor care chiar misca ceva, sa comenteze atunci cand reusesc cu mashinile lor grave de Raceri sa bata macar un 530D. Pana atunci MUCLES!!!!!!!
|
|
|
05-05-09, 19:00
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [Inferno Motorsport] [BMW] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by bobiMOM
Mi-a ajuns la urechi din greseala o vorba urata: `a fost ciuca batailor la Bucureshti`. Avetzi grija cu vorbele astea aruncate in vant si in necunostiintza de cauza....am rugamintea, si ma adresez tuturor celor care se simt cu musca pe caciula si care habar n-au de fenomenul mashinilor care chiar misca ceva, sa comenteze atunci cand reusesc cu mashinile lor grave de Raceri sa bata macar un 530D. Pana atunci MUCLES!!!!!!!
|
boss....te pui la mintea lor........stai potol....ce draq......ei vb in necunostinta de cauza.......eu am vb cu lafu ...si ceilalti...stiu si ei despre ce e vb...
lasa-i p-aistia mici de cartier care vb la coltul blocului....in timp ce fac posta o tigare....
te-am batut eu cu 530 d ai uitat.....?......
|
05-05-09, 19:43
|
|
BMW Driver
Stage 5
|
ambitii de raiceri...care se baga in seama aiurea in timp ce mananca seminte pe la sala...bobi...prea multa atentie boss prea multa atentie le acorzi...!!
|
|
|
06-05-09, 01:42
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by bobiMOM
|
in locul tau mergeam tirat si suparat ca mi-am luat 'bataie' si la prima legala sau "i" legala rupeam gura targului
lasa ca e buna o antireclama din asta ptr cursa de la tulcea cand ''bestia'' se va face cunoscuta in cadru legal
06-05-09, 08:43
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel]
|
deci pe cine batem!!!
|
|
|
06-05-09, 13:02
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [4Rally]
|
Nu stiu, dar dupa ce va fi un pic mai multa ventilatzie la melc cred ca o sa ne plimbam mult pe la Bucuresti si neaparat la multe I si Legale.
Iar pentru cei care vorbesc mult, prost si fara rost, luati-o sus dragii mei.
Cand o-ti baga si voi macar o data bani intr-o masina s-o faceti sa fuga si-o mai si fugi, atunci sa deschideti gura.
Tuning-ul nu se face cu folie, filtru de aer si toba sport! Aviz majoritatii celor care sparg seminte si casca gura in stanga si-n dreapta, special celor care atarna si care nu stiu cum sa faca sa se mai bage si ei putin in seama si apoi sa vorbeasca.
Mai auzisem acum ceva vreme cum ca Vectra aia cu WAY la numar din bariera are 1000 CP si ca ursul ala negru MMW are motor 3.5 de M
2007 - 2009 - VW VENTO VR6
2009 - BMW E30 TURBO
2012 - VW GOLF MK5 GTI
PIESE TUNING PE COMANDA:
TURBINE, INJECTOARE, POMPE BENZINA, WASTEGATE, BLOW-OFF, INTERCOOLERE, DISCURI FRANA PERFORATE/STRIATE, KIT-URI AMBREIAJ SPORT SAU ORIGINALE, SUSPENSII, ETC.
|
|
|
06-05-09, 13:45
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by DONU'
sa se mai bage si ei putin in seama si apoi sa vorbeasca.
Mai auzisem acum ceva vreme cum ca Vectra aia cu WAY la numar din bariera are 1000 CP
|
Pai si vrei sa zici ca nu avea 1000 de cai ? Daca vorbesti in necunostinta de cauza , mai bine taci....Il cunosc personal pe propietar si are chiar 1001 cai , e un fel de veyron
|
|
|
|
|