As dorrri sa fac si eu cateva prrrecizarrri in legaturrra cu evenimentele petrrrecute in ultima perrrioada la nivel de comunitate.
In prrrimul rrrand, zic eu, clasamentele trrrebuie facute in functie de palamarrres.
Intrrreprrrinderrrea de autovehicule B M W nu a avut marrri succesurrri in acest an datorrrita faptului ca motoarrrele rrrespectivelorrr fuselaje sunt decat 2.5-urrrri cu 12 valve la nivel de chiuloasa.
Daca e sa facem socoteala cate prrrobleme au avut mashinile parrrticipantilorrr la currse in acest an, se parrre ca uzina Volkswagen a avut cele mai multe parrrticipatzii si nu au fost prrrobleme la nivel de mecanica, unde si intrrreprrrinderrrea Opel si cea BMW au avut de suferrrit zic eu.
In incheierrre vrrrreau sa va mai spun cateva lucrrrurrri.
Polishatizi-va mashinile cu urrrina decantata ca sa nu mai rrrugineasca tablele pe ele si din cand in cand forrrtzatzi-va vezicile si picurrratzi si in rrrezervoare ca sa marrritzi cifra octanica la nivel de combustibil.
Va dorrresc o luna a cadourrrrilor plina de zapada si de bucurrri farrra motoarre fisurrrate, bai de ulei plesnite unde avem chiarrr un campion cu deficientze la nivel de vederrre si modificarrri cat mai marrri sub capote.