ce bine este acum domnilor nui asa!!!!!! eu am propus sa mergem sa ne dam cu karturile la amkart intr-o duminica ceva sa merem cu toti ar iesi super tare !!! ce zicetzi o comitem!!!
ce bine este acum domnilor nui asa!!!!!! eu am propus sa mergem sa ne dam cu karturile la amkart intr-o duminica ceva sa merem cu toti ar iesi super tare !!! ce zicetzi o comitem!!!
ar fi super smecherie sa ne dam toti cu karturile! eu sunt primul care merge...asa ca hai sa facem brigada si sa mergem!
Yotel pe boby ce se infoieste el la motorete,imi place de tine ca incerci sa tintesti cat mai sus
Pfff,nici nu ma gandesc daca scot jupanu ala negru si rau din garaj
in seara asta am avut ghinion mi a sarit o denivelare in fata nu am putut sa o ratez am spart din nou baia de ulei mistooo nuuu
dar de data asta scap ieftin trebuia sa fac schimbul de ulei
datele treecute am facut cu 2 3 zile inainte schimbul de ulei
bas am citit
pm de la tine
maine o ard pe la garaj bine ca a bagat donu cafea acolo ma mai incalzesc si eu ca sigur voi sta toata ziua pt nimic
Da prietene dar sa analizam:Motoristu(newbe) wheelie la start wtf greseala lui.
Sunt multe motorete care bat masini dar sunt si masini care bat motorete.
Ce nu-mi place mie e ca:
402 straight line(maimuta daca o dresezi trage si ea de gaz) la fel si cainele lui pavlov schimba cand se aprinde becu
Comperitia e mult mai misto intr-o pista.Acolo pe langa fieru care il ai sub tine trebuie sa ai si putin skill.
Si in plus de asta eu iti spun un lucru clar: e mult mai marpha in circuit decat in linie dreapta.Inchipuie-ti gasca pe circuit cu masinile si dupa cursa sa facem analiza etapei + circu care iese in functie de priceperea fiecaruia = caterinca la maxxxxxxxxx .Pana la urma asta e si ideea sa ne distram.
Eu cred ca ar iesi super caterinca si la AMCKART.
La primavara eu zic sa ne prezentam si noi in echipa. O sa iasa mare bahaus...
Yotel pe boby ce se infoieste el la motorete,imi place de tine ca incerci sa tintesti cat mai sus
Pfff,nici nu ma gandesc daca scot jupanu ala negru si rau din garaj
Hau hau hau bobi daca scoate ala dulau din garaj....bineinteles cand va fi vreme afara sa stea cu labutzele calde ..iese belea.Cat despre amk ofer mentorat moka cu privire la circuit va spun chiar si unde e crapat vibratoru