mmm, deci daca ai/avut tdi automat esti mai destept. sa-mi iau si eu unu' sa ma fac la fel de destept. si hai sa zic, treaba cu tdi-ul mai e cum mai e, dar orgasmul multiplu bate rocket science-ul.
__________________ "it's of bad taste not to mod your evo"
automat neautomat (tiptronic..e cam greu sa intelegi vad..adica avea si manual) te-a alergat grav pe tine cu autobzuul si pe DNU...si avea cuplu cat sa te inghita si cu chinezaria :P
__________________ Objects in the mirror tend to disappear
It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
pai d-aia ziceam de manuale ca tot ii dai cu cuplul atata. un motor genereaza cuplu pe baza caruia se calculeaza puterea nominala, aceasta din urma fiind marimea relevanta!
autobuzul e cea mai fiara dintre fiare. bate q7 3.0 tdi plin fiind!
m-am uitat pe acest threand https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=56762 si am impresia ca pe acea masina nu a fost pus aparatul de sudura..ci doar chit. uitativa la petecul din portbagaj si la aripa din spate.......vopseaua nu este arsa deloc
Un lucru este clar .... atunci cand dai chitul tinichigiului inainte sa termine de sudat sigur nu va mai suda decat gaurile mari ...... iar sa puna peticul peste tabla ruginita?! oameni fara simt de raspundere