oricum Tokio Drift e nasol! nu tu actori calumea, nu dialoguri bune, totul se tese pe o poveste cu mafioti care si asta sux... ce mai ... am adormit la film. aaa... masinile merita tot respectul. the best ramane The Fast and The Furious !
Mda sincer ma tot intreb dc se mai intituleaza filmu The Fast and The Furious: Tokyo Drift cand intre acest film shi cele 2 "episoade" anterioare exista o legatura de 1 minut 10 sec ....majoritatea celor care s-au uitat la acest film au cautat o anumita legatura intre cele trei partzi...si care este legatura propusa de realizatorii filmului?? domnu` Diesel ....magnific..
hmmm...in o ora vine jos de p net, nu mai astept. phoootoooi in gura sa ii phoooottt pe aia de la lotus cu multiplexu lor cu tot
plus ca daca e naspa,...
hmmm...in o ora vine jos de p net, nu mai astept. phoootoooi in gura sa ii phoooottt pe aia de la lotus cu multiplexu lor cu tot
plus ca daca e naspa,...
s-or facut d tot ***u`...or vazut ktzi ori fost la 2 Fast 2 Furious...fraieri...n-am cuvinte...
las k o sa apara candva si in multiplex...da orikum sa dai 100.000 si sa te si pliktiseshti la film...mai bine te uitzi akas...dak chiar eshti interesat.
las k o sa apara candva si in multiplex...da orikum sa dai 100.000 si sa te si pliktiseshti la film...mai bine te uitzi akas...dak chiar eshti interesat.
Potzi sa mergi luni sa dai 50.000 shi sa te plikti la juma de pretz...
In alte orase deja de 2 sau 3 sapt filmu merge si noi nici akum...pun pariu k nici vinerea care urmeaza nu o sa-l bage....daca is prosti...ei pierd oricum....deja cate lume o vazut filmu'...deci nu prea cred k o sa aiba prea multi clientzi!!!!
In alte orase deja de 2 sau 3 sapt filmu merge si noi nici akum...pun pariu k nici vinerea care urmeaza nu o sa-l bage....daca is prosti...ei pierd oricum....deja cate lume o vazut filmu'...deci nu prea cred k o sa aiba prea multi clientzi!!!!
o sa aibe o sa vezi...degeaba or fazut multzi filmu astia cu multzi bani si fitze orikum numa la lotus se poate uita...k mnoah ei is ei....
P.S. nu vreau sa supar pe nimeni dar asta ii parerea mea
o sa aibe o sa vezi...degeaba or fazut multzi filmu astia cu multzi bani si fitze orikum numa la lotus se poate uita...k mnoah ei is ei....
P.S. nu vreau sa supar pe nimeni dar asta ii parerea mea
Sincer eu nu sunt deacord...eu sunt de parere ca lumea s-a saturat sa ashtepte shi s-a uitat demult acasa....acuam deja nici nu mai e asha rentabil sa bage filmu pt ca nu vor avea incasari la fel de mari ca si cand ar fi bagat filmu in saptamana urmatoare dupa ce a aparut la Bucuresti....
am trecut si eu pe la multiplex si am intrebat cand o sa'l aduca si am ramas afis cand am auzit raspunsu'.... .... in OCTOMBRIE !!!!! cine vrea sa'l vada in calitate calumea are ce astepta
am trecut si eu pe la multiplex si am intrebat cand o sa'l aduca si am ramas afis cand am auzit raspunsu'.... .... in OCTOMBRIE !!!!! cine vrea sa'l vada in calitate calumea are ce astepta
in cazu asta imi retrag cuvintele...nici draq nu o sa mai mearga...