Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Oradea

Reply

Thread Tools
Old 01-07-06, 02:20   #46
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Member of:
[AirBrush]
Default Re: Tokyo Drift

am vazut filmul,dar nu prea ma incantat,sant f f multe treburi care sant imposibile de facut in reallitate,e prea inflorita treaba
prima parte fast&furios a fost cea mai reusita si va si ramane.
DR.ZOZO is offline   Reply With Quote
Old 01-07-06, 07:43   #47
DOMY_m3

Stage 5

DOMY_m3's Avatar

Quote:
Originally Posted by DR.ZOZO
am vazut filmul,dar nu prea ma incantat,sant f f multe treburi care sant imposibile de facut in reallitate,e prea inflorita treaba
prima parte fast&furios a fost cea mai reusita si va si ramane.
CORRECT...
DOMY_m3 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-06, 12:08   #48
BIG_mafia

Stage 5

BIG_mafia's Avatar

zozo total deakord cu tine...dar fazele de drift is reusite...dar unele...se vede k is imposibil de fakut...in rest...yo zik k mere filmu...a da si ink ceva mustang la drift cu motor de evo..sek rau
Old 01-07-06, 12:54   #49
Oxide

Stage 5

Member of:
[Moderators]

Quote:
Originally Posted by BIG_mafia
zozo total deakord cu tine...dar fazele de drift is reusite...dar unele...se vede k is imposibil de fakut...in rest...yo zik k mere filmu...a da si ink ceva mustang la drift cu motor de evo..sek rau
pardon...vrei sa spui mustang cu motor de silvia...n-ai fost atent la film!!!
Oxide is offline   Reply With Quote
Old 01-07-06, 17:30   #50
BIG_mafia

Stage 5

BIG_mafia's Avatar

sincer nu eram chiar f atent la film ca era cam booring da puneam jura k ala ii un evo 8...k dupa accident yo scos motoru si lo bagat in mustangu` lu tasau`....asta e...mai greseshte omu

Last edited by BIG_mafia; 01-07-06 at 17:32.
BIG_mafia is offline   Reply With Quote
Old 01-07-06, 17:44   #51
Oxide

Stage 5

Member of:
[Moderators]

deci man...fara rautate...ii bai dak incurci un evo cu o silvia...is 2 mashini complet diferite...mashina albastra cu care se da la inceput Lucas Black (contra DK=Nissan 350z) ii o Nissan Silvia tunata cu ajutoru` lu` Twinkie shi este a lui Han (Mazda Rx-7,fost proprietar Evo 8 dupa ce i lo dat lu` Lucas)...dupa c o distruge Lucas la primu` concurs ea ii abandonata...shi la sfarshit motoru` d p silvia ajunge in mustang nu motoru` d evo(evo-u` ii parasit in orash dupa urmarire shi Lucas cu gagik fuge cu metro-u`)...uitate ben la film shi dupaia critik!!!

Oxide is offline   Reply With Quote
Old 01-07-06, 18:32   #52
kupid0n

Stage 4

kupid0n's Avatar

deci dak n'as fi vazut filmu nu intelegeam absolut nici o iota din ceea ce ai redat....dap masina e o silvia.....foarte misto tunata.....pakat k cretinu' o distrus'o.....si parerea mea personala despre film:....masinile is super mishto(my personal fav. ii rx7'le lui han) da' povestea e putin trasa de par.....adik vine un tip nou in orash si han ii da cheile de la masina (in care a depus atata efort construind'o "from scratch", parca asa zice twinkie) asa pur si simplu k s'o distruga, k doar stia k tipu' nici n'o auzit de drift da' sa mai practice,....asta e k si cum i'ar da gaju bmw'u lu' nea' popika din pociovelishte sa mearga cu el la off'road sau dupa lemne in padure....si e culmea cum lucas invatza sa driftuiasca in cateva luni si sa'l bata pe dk-san pe traseul pe care doar el l'a facut cap-coada(presupunand k dk-san facea drift din tinereti) ....nah oricum overall filmu e mishto, cam boring si cam intunecos da' mishto non the less....
kupid0n is offline   Reply With Quote
Old 01-07-06, 22:47   #53
Mihaitza_tdi

Stage 5

Mihaitza_tdi's Avatar

Interesant cum invata el sa faca drift asa repede oricum ii un film si in filme cam totul ii posibilsincer la inceput mi se pare cam naspa dar dupa ce ajunge in garaju' ala....atunci poti sa zici k incepe filmu
Mihaitza_tdi is offline   Reply With Quote
Old 02-07-06, 09:31   #54
BIG_mafia

Stage 5

BIG_mafia's Avatar

Quote:
Originally Posted by Oxide
deci man...fara rautate...ii bai dak incurci un evo cu o silvia...is 2 mashini complet diferite...mashina albastra cu care se da la inceput Lucas Black (contra DK=Nissan 350z) ii o Nissan Silvia tunata cu ajutoru` lu` Twinkie shi este a lui Han (Mazda Rx-7,fost proprietar Evo 8 dupa ce i lo dat lu` Lucas)...dupa c o distruge Lucas la primu` concurs ea ii abandonata...shi la sfarshit motoru` d p silvia ajunge in mustang nu motoru` d evo(evo-u` ii parasit in orash dupa urmarire shi Lucas cu gagik fuge cu metro-u`)...uitate ben la film shi dupaia critik!!!
Atunci asta am incurcat...k a doua mashina care o distruge era un evo...si poate nam fo prea atent la faza aia....si am crezut k o bagat motoru din evo...si nu is singuru care credea asta...asta e
Old 02-07-06, 11:28   #55
HoricutzWSR
Virtual Tuner

Stage 5

HoricutzWSR's Avatar

Member of:
[Design Team]
[PARTICIPANT CURSE]
[Virtual Tuning]
[Freehand Design Usergroup]

Quote:
Originally Posted by kupid0n
...e k si cum i'ar da gaju bmw'u lu' nea' popika din pociovelishte sa mearga cu el la off'road sau dupa lemne in padure........

...extrem de mishto comparatie
HoricutzWSR is offline   Reply With Quote
Old 02-07-06, 17:11   #56
Mihaitza_tdi

Stage 5

Mihaitza_tdi's Avatar

Big maifia iti mai trebuie cd-ul cu film? zuky la fel eu l-am scris daca vreti ne putem intalni undeva si vi-l dau ok?
Old 02-07-06, 20:46   #57
BIG_mafia

Stage 5

BIG_mafia's Avatar

da mil mai tre...lam vazut in calitate cam nasoala...vineri is sotto in parkare ne intl akol ok?!
Old 02-07-06, 20:46   #58
Zuky

Stage 5

Zuky's Avatar

Am vazut deja filmul dar as avea nevoie de el pe cd pentru ca al meu nu s-a vazut bine si l-am sters....ne putem intalni zilele astea candva....tu unde stai?>
Zuky is offline   Reply With Quote
Old 02-07-06, 20:54   #59
Mihaitza_tdi

Stage 5

Mihaitza_tdi's Avatar

Ok big mafia ti-la aduc vineri! zuky eu stau in cantemir iti dau nr meu de tel dak vrei sa ne inatlnim da-mi un telefon: 0748 42 65 84
Old 02-07-06, 21:32   #60
joe_infect
Honda Driver

Stage 5

joe_infect's Avatar

Member of:
[Honda]

are cineva filmu pe DVD ?
joe_infect is offline   Reply With Quote
Reply