am vazut filmul,dar nu prea ma incantat,sant f f multe treburi care sant imposibile de facut in reallitate,e prea inflorita treaba
prima parte fast&furios a fost cea mai reusita si va si ramane.
am vazut filmul,dar nu prea ma incantat,sant f f multe treburi care sant imposibile de facut in reallitate,e prea inflorita treaba
prima parte fast&furios a fost cea mai reusita si va si ramane.
zozo total deakord cu tine...dar fazele de drift is reusite...dar unele...se vede k is imposibil de fakut...in rest...yo zik k mere filmu...a da si ink ceva mustang la drift cu motor de evo..sek rau
zozo total deakord cu tine...dar fazele de drift is reusite...dar unele...se vede k is imposibil de fakut...in rest...yo zik k mere filmu...a da si ink ceva mustang la drift cu motor de evo..sek rau
pardon...vrei sa spui mustang cu motor de silvia...n-ai fost atent la film!!!
sincer nu eram chiar f atent la film ca era cam booring da puneam jura k ala ii un evo 8...k dupa accident yo scos motoru si lo bagat in mustangu` lu tasau`....asta e...mai greseshte omu
deci man...fara rautate...ii bai dak incurci un evo cu o silvia...is 2 mashini complet diferite...mashina albastra cu care se da la inceput Lucas Black (contra DK=Nissan 350z) ii o Nissan Silvia tunata cu ajutoru` lu` Twinkie shi este a lui Han (Mazda Rx-7,fost proprietar Evo 8 dupa ce i lo dat lu` Lucas)...dupa c o distruge Lucas la primu` concurs ea ii abandonata...shi la sfarshit motoru` d p silvia ajunge in mustang nu motoru` d evo(evo-u` ii parasit in orash dupa urmarire shi Lucas cu gagik fuge cu metro-u`)...uitate ben la film shi dupaia critik!!!
deci dak n'as fi vazut filmu nu intelegeam absolut nici o iota din ceea ce ai redat....dap masina e o silvia.....foarte misto tunata.....pakat k cretinu' o distrus'o.....si parerea mea personala despre film:....masinile is super mishto(my personal fav. ii rx7'le lui han) da' povestea e putin trasa de par.....adik vine un tip nou in orash si han ii da cheile de la masina (in care a depus atata efort construind'o "from scratch", parca asa zice twinkie) asa pur si simplu k s'o distruga, k doar stia k tipu' nici n'o auzit de drift da' sa mai practice,....asta e k si cum i'ar da gaju bmw'u lu' nea' popika din pociovelishte sa mearga cu el la off'road sau dupa lemne in padure....si e culmea cum lucas invatza sa driftuiasca in cateva luni si sa'l bata pe dk-san pe traseul pe care doar el l'a facut cap-coada(presupunand k dk-san facea drift din tinereti) ....nah oricum overall filmu e mishto, cam boring si cam intunecos da' mishto non the less....
Interesant cum invata el sa faca drift asa repede oricum ii un film si in filme cam totul ii posibilsincer la inceput mi se pare cam naspa dar dupa ce ajunge in garaju' ala....atunci poti sa zici k incepe filmu
deci man...fara rautate...ii bai dak incurci un evo cu o silvia...is 2 mashini complet diferite...mashina albastra cu care se da la inceput Lucas Black (contra DK=Nissan 350z) ii o Nissan Silvia tunata cu ajutoru` lu` Twinkie shi este a lui Han (Mazda Rx-7,fost proprietar Evo 8 dupa ce i lo dat lu` Lucas)...dupa c o distruge Lucas la primu` concurs ea ii abandonata...shi la sfarshit motoru` d p silvia ajunge in mustang nu motoru` d evo(evo-u` ii parasit in orash dupa urmarire shi Lucas cu gagik fuge cu metro-u`)...uitate ben la film shi dupaia critik!!!
Atunci asta am incurcat...k a doua mashina care o distruge era un evo...si poate nam fo prea atent la faza aia....si am crezut k o bagat motoru din evo...si nu is singuru care credea asta...asta e
Am vazut deja filmul dar as avea nevoie de el pe cd pentru ca al meu nu s-a vazut bine si l-am sters....ne putem intalni zilele astea candva....tu unde stai?>