cum ii calitatea imaginii se vede ceva ? Ca m-ar intere si pe mine filmul ori CD ori DVD , eventual pot sa trec sa-ti las un DVD gol ca am berechet acum mi-am luat un bacs de la Metro !
Filmu se vede f bine. horguemtuning daca vrei poti sa imi dai un dvd sa-iti fac, eventual iti dau nr de tel eu stau in cantemir daca ai drum p-acolo si imi dai un telefon si ne intalnim ok? eu iti las nr de tel: 0748 42 65 84 Mihai!
am shi yo filmu...klitate buna...l-am downloadat acu 3 zile...cine vrea sa-mi dea mesaj sau apel pe 0788243188....
PS:sebi...shi am 14 ani nu 17...am greshit knd mam inscris...
Alex_Alfa dak te intereseaza am toate melodiile din film...da sincer is cam nasoale
imi potzi da mel aia inainte de cursa knd se da D.K. cu Lucas Black(D.K. in 350z shi Lucas in Silvia) shi mel aia care o asculta tipele alea 2 din Skyline-u` ala R32(shtii...at knd le incercuieshte Han cu Rx-7-ele de la Veilside)
am shi yo filmu...klitate buna...l-am downloadat acu 3 zile...cine vrea sa-mi dea mesaj sau apel pe 0788243188....
PS:sebi...shi am 14 ani nu 17...am greshit knd mam inscris...
practic nu yo ci un coleg dameu...da dak vrei tzi-l scriu yo pe un CD shi ne intl dak vrei sa tzi-l dau...ID-u` meu de mess ii dracusorultau...shtiu k ii super amuzant...l-o bagat varamea...da-mi add shi vb