"Big Brother, accidentat
Covlea Nicolae, alias Mumu, orădeanul care a participat la prima ediţie a concursului Big Brother, a fost implicat marti după-masă într-un nefericit accident rutier, în apropiere de Vamă. |
Mumu, aflat la volanul Passatului său, venea către oraş dinspre vamă împreună cu soţia când s-a produs incidentul. El a încercat să evite un Opel Omega, care încerca să vireze la stânga, intrând în şanţul de pe marginea şoselei.
„Veneam dinspre Vamă, când mi-a tăiat Opelul calea. A virat încoace (n.r. stânga), dar când a văzut că vin efectiv s-a oprit în mijlocul drumului, ocupând amândouă benzile. Ca să nu intru în el am tras de volan dreapta. Am considerat că tot mai bine să intru în şanţ decât să intru direct în el. Nu m-am gândit că-i aşa mare şanţu”, povesteşte Mumu, care estimează că rula cu 90 - 100 de km/h.
Înainte de a ajunge în şanţ maşina a acroşat unul din stâlpii de pe marginea drumului, ceea ce a determinat-o să se rotească în jurul axei sale, ajungând în şanţul plin cu apă cu botul către Vamă. În urma impactului roata din stânga faţă s-a desprins şi a căzut în apă.
„Din primele cercetări se pare că şoferul Opelului nu a acordat prioritate de trecere când a virat la stânga spre Hotelul Iris, iar conducătorul VW pentru a evita coliziunea a rulat pe acostament, sărind apoi în şanţ”, spune comisar Marcel Ghirosa, prezent la locul accidentului.
La testarea celor doi şoferi cu aparatul etilo-test a rezultat că nici unul dintre ei nu consumaseră băuturi alcoolice. Soţia lui Mumu a fost transportată de urgenţă la Spital, ea suferind fracturi la nivelul membrelor.
Ovidiu Morcan" - preluare
www.bihon.ro
Abia sapt trecuta venise la prima intalnire WSR. Sper sa se faca bina amandoi si de, ce nu sa vine dupa aia amandoi la intalnirile noastre. Insanatosire grabnika.