04-08-06, 09:21
|
|
 Stage 5
|
Re: Spl Team
|
|
|
04-08-06, 09:33
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
Quote:
|
Originally Posted by Andreea_V
Hai ca deja m-am enervat hai sa iti pun problema in fata,marele car audio :
1. Masina este facuta de GZ fiindca tu nu esti in stare, trebuie sa te duci la un instalator "adevarat" ca sa poti sa scoti 150 si ceva de decibeli
2. Masina e facuta prost, cum sa faci o incinta in asemenea hal, cu cateva mici erori.
3. La cate mii de watti sunt in masina trebuia sa scoti multi db
4. La 3 difuzoare de 18" numai 151db? cred ca este o rusine pentru SPL!!!!
5. Nu mai ma fa pe mine varza ,deoarece nu stii cate cunostiinte am in domeniu, nu te crede zeu ca nu esti . Iar pe viitor te rog sa iti masori cuvintele si ai grija pe cine faci mutant. Ma repet inca odata "ITI VORBESC FRUMOS, IMI VORBESTI FRUMOS" si asta pentru ultima oara...
6. Daca doresti sa sune acea masina te rog vino la mine sa iti arat ce inseamna lucratura adevarata,poate o sa inveti si tu ceva despre acustica si despre muzica in general!
7. Nu mai vorbiti toti asa aiurea fara sa fiti documentati . Punct!
Cu stima si respect Andreea_V
|
bun mai marele as instalatorprezintate si tu cine esti si niste lucrari sa ne lamurim cu cine stam de vorba ...e usor sa fii critic literar am fazut pe alte topicuri ca esti anti ground zero ok asta nu e o problema doar de politica...daca ai fii oradean tzi-as rupe urechile  dar asa habar nu am cu cine stau de vorba...fii coios si prezintane ceva uimitor sa picam pe spate...am vazut pe un topic ca ai 2 jbl 75.4 si un dls..poti sa il prezinti?asta numesti tu ceva monstruos?tastatura te tine bine practica sa vedem chiar sunt curios...iar cu insultele tu tot vii ca asa lucrare ca asa nu sunt in stare si tu doar vorbesti...de cine ai fost invitat pe oradea sa te legi de mecla mea?cine te sustine?sau te impinge?
|
|
04-08-06, 09:37
|
|
|
Banned
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by BIG_mafia
ce se mai impun femeile astea  
|
e barbat (cica)  ....da nu inteleg ce cauta cu nume de gagica...
si pe aceasta cale il rog frumos sa termine cu hartzuiala! Daca are ceva...sa zica frumos, si sa nu se lege de toata lumea. Sa ne arate ca el e mai bun, ca poate mai mult!
|
|
|
04-08-06, 10:14
|
|
|
Road Runners Member
 Stage 4
Member of: [RR]
|
Quote:
|
Originally Posted by SoundIdentity
|
Nah, te intereseaza ceva basi ?   
|
|
|
04-08-06, 12:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by valerutzz
|
da ma      ai ceva negri?hip hop?fa si tu vreo 2 mp3 cd ca ti le platesc  si asa maine ma duc la drum si am nevoie
|
|
|
04-08-06, 12:52
|
|
|
Road Runners Member
 Stage 4
|
Uitucule  ti-am zis ca n-am writer, am numa HDD cu care ma pot plimba.. Si pentru ce drac ma iei cu din-alea ca mi le platesti ? N-o facut pe nimeni 2 cd-uri.. asa ca daca ai comp la magazin, si 30 de minute libere.. ca si asa pana la 6 mai este oleaca de timp..
|
|
|
04-08-06, 13:04
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by valerutzz
Uitucule  ti-am zis ca n-am writer, am numa HDD cu care ma pot plimba.. Si pentru ce drac ma iei cu din-alea ca mi le platesti ? N-o facut pe nimeni 2 cd-uri.. asa ca daca ai comp la magazin, si 30 de minute libere.. ca si asa pana la 6 mai este oleaca de timp..
|
poti veni la mine la magazin?cu hardu ?si ceha hip-hop cool?haide te astept  dau o bere  
|
|
|
04-08-06, 13:06
|
|
|
Road Runners Member
 Stage 4
|
In maxim o ora asculti muzica de la mine, ca stau aproape, pe Enescu
|
|
|
04-08-06, 14:13
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by valib
e barbat (cica)  ....da nu inteleg ce cauta cu nume de gagica...
si pe aceasta cale il rog frumos sa termine cu hartzuiala! Daca are ceva...sa zica frumos, si sa nu se lege de toata lumea. Sa ne arate ca el e mai bun, ca poate mai mult!
|
nush...da numa gura ii de ea (el) din cate vad...nu tre bagat/a in seama
|
|
|
04-08-06, 16:18
|
|
Stage 1
|
sandule  daca mai ai nevoie de cd`uri cu bassi  / bass testere ...am eu cate ceva.....  miai mai tirat tu un cd din masina  ) ...daca mai ai nevoie  buzz =))
|
|
|
04-08-06, 16:32
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by Limp
sandule  daca mai ai nevoie de cd`uri cu bassi  / bass testere ...am eu cate ceva.....  miai mai tirat tu un cd din masina  ) ...daca mai ai nevoie  buzz =)) 
|
oaiii aduuuuuuuuuuuuuuuuu
|
|
|
04-08-06, 19:37
|
|
|
Road Runners Member
 Stage 4
|
Sandule.. drum bun.. bafta.. nush ce drec sa mai zic.. scuze ca am plecat brusc acu seara.. si ma revansez eu cumva cu muzica
|
|
|
07-08-06, 05:24
|
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
cum au fost masurarile ? pareri ? poze ? nu aveti ?
|
|
|
07-08-06, 07:56
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by joe_infect
|
uita-te pe topiku` mashinile din oradea or postat BIG Mafia shi Mihaitza_tdi nishte poze...bafta
|
|
|
07-08-06, 12:42
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Originally Posted by joe_infect
|
parerea mea e ca a iesit bine simplu si placut  daca ceva e drept recunosc  numai nu stiu ce se intampla in romania ca nu mai sunt showuri  
|
|
|
|
|