nu de alta da de ceva timp am tot avut probleme cu sistemu de racire, aveam presiune de aer in el si refula cu tot cu antigel pe la vasu de expansiune pierzand lichid de racire , iar eu completandul la interval de aprox 10-20 minute- in iarna asta am consumat cam 15L antigel dizolvat cu apa undeva la 30L.
am mers la auto power si mi-au spus ca trebuie verificate pe rand sa nu de aruncam direct la chiuloasa si sa nu fie aia problema.
1. am schimbat termostat 40lei+50 menopera
2. capac vas de expansinute 9lei
3. mi-au spus ca cica s-ar fi putut infunda radiatorul din cauza ca eu bagasem solutie de etansat "stopleak" (sau cv de genu), au verificat pompa de apa, s-au pus sa curete radiatorul dupa care mi-au spus ca-i spart, adevaru ca avea urma de rugina se vedea clar ca-i "PA" 220lei radiator nou + 180 lei manopera
5. acum masina e in sevice , normal azi ar trebui sa ma cheme sa merg dupa ea , problema era de le chiuloasa undeva la 100Ede euro manopera + piese pret "surpriza"
Am fost ieri sa vad cum merge treaba , si-mi spune sefu ca mi-au rupt bujiile si tre sa-mi cumpar altele, el fiind foarte foarte grabit ca era in pauza de masa
n-am pre apucat sa vb mai mult cu el
Pe drum spre casa m-am tot gandit, eu le-am lasat masina sa-mi repare chiloasa, si ei imi rup bujiile, ce vina am io , eu am desfacut o bujie in spatele blocului fara sa rup nimic (intradevar nu pe toate) cu o simpla cheie tubulara, si ei le rup in service specializat
asa ar pute sa-mi taie si niste furtune, sa-mi crape si turbina, sa rupa tevi de la popmpa de injectie etc etc si tot io sa le platesc?