26-02-11, 15:49
|
|
Stage 4
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Poze de la intilnire nu pune nimeni macar sa ne clatarim si noi ochii cei care am lipsit
|
|
|
26-02-11, 17:38
|
|
Stage 5
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
ce v-am spus eu despre difuzoare a fost vis-a-vis de cele doua alternative pe care cineva i le-a oferit baiatului care cauta 2 difuri de golf, alternative care au fost: Quark sau Dragster... omul a zis ca vrea doua difuri DE GOLF, de aceea am dedus ca el cauta OEM pe care le poate gasi la pret bun la schrott... atata tot.
Apoi chiar Norbi a invocat motivul ca cele OEM sunt foaaaaarte scumpe, lucru fals...
Norbi: incearca sa nu mai pui cuvinte in gura mea, eu nu am zis ca DIFURILE mai scumpe canta mai prost, daca te uiti atent o sa vezi ca am zis ca UNELE difuri mai scumpe canta mai prost... e o mica mare diferenta... iar despre derutat, ti-am aratat exact cat costa un dif nou OEM care tu ziceai ca imi trebuie curaj si calmante inainte sa intreb cat costa... oricum as fi curios ce alte difuri mi-as putea lua la 140 lei bucata sa le pot integra exact la fel ca cele OEM, deci sa includa inelele adaptoare si ce acareturi mai trebuiesc...
eu nu zic ca-s cele mai bune cele OEM, chiar n-am zis asta daca te uiti bine...
|
26-02-11, 19:34
|
|
Stage 2
|
2011 02 18 >>
|
|
|
26-02-11, 21:05
|
|
Stage 5
Member of: [Racing Syndicate] [Honda] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by calinpetco
ce v-am spus eu despre difuzoare a fost vis-a-vis de cele doua alternative pe care cineva i le-a oferit baiatului care cauta 2 difuri de golf, alternative care au fost: Quark sau Dragster... omul a zis ca vrea doua difuri DE GOLF, de aceea am dedus ca el cauta OEM pe care le poate gasi la pret bun la schrott... atata tot.
Apoi chiar Norbi a invocat motivul ca cele OEM sunt foaaaaarte scumpe, lucru fals...
Norbi: incearca sa nu mai pui cuvinte in gura mea, eu nu am zis ca DIFURILE mai scumpe canta mai prost, daca te uiti atent o sa vezi ca am zis ca UNELE difuri mai scumpe canta mai prost... e o mica mare diferenta... iar despre derutat, ti-am aratat exact cat costa un dif nou OEM care tu ziceai ca imi trebuie curaj si calmante inainte sa intreb cat costa... oricum as fi curios ce alte difuri mi-as putea lua la 140 lei bucata sa le pot integra exact la fel ca cele OEM, deci sa includa inelele adaptoare si ce acareturi mai trebuiesc...
eu nu zic ca-s cele mai bune cele OEM, chiar n-am zis asta daca te uiti bine...
|
Caline cred ca oricat de mult am discuta subiectul asta nu o sa imi dai dreptate, diferenta este ca eu lucrez cu aceste produse si fac si probe pt oricine trebuie si se poate demonstra, iar tu susti niste lucruri doar cu vorbe fara sa fi schimbat vreun difuzor. Si eu sustin treaba ca difurile OEM sant scumpe, pt ca stiu ce primesti de bani aia!! Discutia asta o sa continue din partea mea doar fata in fata si cu difurile in mana ca altfel nu prea vad o solutie!!
Imi cer scuze de off topic!
26-02-11, 21:27
|
|
Stage 5
|
time out boys!!!... )..cred ca ajunge cu subiectul asta...ce ziceti??.. ..peace!
|
|
|
28-02-11, 22:33
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dragster
Caline cred ca oricat de mult am discuta subiectul asta nu o sa imi dai dreptate, diferenta este ca eu lucrez cu aceste produse si fac si probe pt oricine trebuie si se poate demonstra, iar tu susti niste lucruri doar cu vorbe fara sa fi schimbat vreun difuzor. Si eu sustin treaba ca difurile OEM sant scumpe, pt ca stiu ce primesti de bani aia!! Discutia asta o sa continue din partea mea doar fata in fata si cu difurile in mana ca altfel nu prea vad o solutie!!
Imi cer scuze de off topic!
|
eu nici n-am zis ca ar fi foarte ieftine... dar nici scumpe de iti trebuiesc calmante...
si repet: ce difuri gasesc la 140 de lei bucata care sa aiba tot ce-mi trebuie(ma refer la potrivire fara "adaptari") ca sa le montez perfect la locul lor cu cele 3 suruburi?
intreb, nu dau cu parul...
eu nu zic ca nu exista difuri bune si la pret bun, dar inca o data, si gata, repet: DIFUZOARELE ORIGINALE NU AU CHIAR PRETUL ALA CARE INSINUEAZA MULTI.
|
|
|
28-02-11, 23:24
|
|
Stage 5
|
|
|
|
01-03-11, 05:36
|
|
Stage 5
|
ce tare sunteti....... si asa sunteti putini si va certati!!!!!!!!!hahhahahha
|
|
|
01-03-11, 14:25
|
|
Renault Driver
Stage 4
Member of: [RENAULT] [VW]
|
|
|
|
01-03-11, 23:57
|
|
Stage 5
Member of: [Honda] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by yht_flocriss
|
doamne ce specimene traiesc in ziua de azi si se mai si pun pe youtube
|
|
|
04-03-11, 18:27
|
|
Renault Driver
Stage 4
Member of: [RENAULT] [VW]
|
Mai dar ce liniste pe aci pe site, nimeni nu mai zice nimic ,naspa pre multa liniste......... hm.. suspicios nu??????
|
|
|
04-03-11, 18:44
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by yht_flocriss
|
Lol
|
|
|
04-03-11, 23:00
|
|
Stock
|
hey !!! super tare intalnirile astea ale voastre chiar daca a fost frig a meritat sa stau akl si sa va ascult sincer .. frumoase toate masinile pe care le-am vazut asa pe akl sunt sigura ca faceti spectacol toti pacat ca nu tine vremea cu voi akm ... eee si muzica lui Ralphieee care vrea ceva mai mult da e perfect asa da el vrea cand trece prin orash cu masina sa zboare tot din stanga si dreapta lui sa fie numai el pe sosea
))) oricum Ralphiee iti multumesc ca m-ai luat cu tine imi place extrem d mult si abia ast int viitoare ca mai vinnn .. mult succes la toti ..
|
|
|
06-03-11, 04:38
|
|
Stage 1
|
4tuning arad 2011.03.04
pozele de vineri
|
|
|
06-03-11, 23:10
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Competitor CNCA]
|
ma bucur ca ti-a placut siminutza > <. nu vreau sa zboare tot in stanga si dreapta pe strada ), doar ca e cam greu, sa nu zic imposibil sa te opresti de vreme ce ai inceput cu asta.
In alta ordine de idei am fost de m-am masurat, a iesit 139.8db, lada acordata la 33hz pt muzica.
simi si eu astept vinerea viitoare 8-> sper sa te iau si pe tine din nou :X:X shi peste cateva luni sa vi tuh cu mashina tah la intalniri.:*
CNCA 2012 @ Galleria Mall ARAD (Maxi 5000): 141.19db
https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...2-visiniu.html
|
|
|
|
|