Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Arad

Reply

Thread Tools
Old 23-02-11, 23:00   #5161
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]
Default Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:
Originally Posted by calinpetco View Post
exista boxe aftermarket mai scumpe si mai proaste decat cele OEM... deci nu chiar "orice"
Caline ai curaj sa intrebi la reprezentanta BMW cat costa boxele OEM pt masina ta??? Iti spun eu sa iti iei niste calmante inainte de a suna!!
Nu de alta dar am avut un client care si-a montat difuri originale pe spate la un passat si credema ca am ramas prost de pretul lor!! Dar de aceea exista mai multe variante "schrot, obor, magazine, reprezentante" fiecare decide cum isi cheltuie bani!! Doar de curiozitate intreb ce difuri ai ascultat mai proaste si mai scumpe decat originalele? Si aici te intreb ce difuri ai ascultat montate corect nu doar aruncate pe masina?? Astept raspunsul tau, nu de alta dar vreau sa stiu ce difuzoare sa nu recomand clientilor!!
Old 24-02-11, 13:52   #5162
wow-ar
VW Driver

Stage 3

wow-ar's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:
Originally Posted by Dragster View Post
Caline ai curaj sa intrebi la reprezentanta BMW cat costa boxele OEM pt masina ta??? Iti spun eu sa iti iei niste calmante inainte de a suna!!
Nu de alta dar am avut un client care si-a montat difuri originale pe spate la un passat si credema ca am ramas prost de pretul lor!! Dar de aceea exista mai multe variante "schrot, obor, magazine, reprezentante" fiecare decide cum isi cheltuie bani!! Doar de curiozitate intreb ce difuri ai ascultat mai proaste si mai scumpe decat originalele? Si aici te intreb ce difuri ai ascultat montate corect nu doar aruncate pe masina?? Astept raspunsul tau, nu de alta dar vreau sa stiu ce difuzoare sa nu recomand clientilor!!
domnu Norbi eu zic ca "SONY" sunt spuma lor ,vezi ca pun sony in locul HELIX-urilor) lasand gluma la oparte omu' decide singur ce difuzoare cumpara, iar mai apoi realizeaza daca a facut alegerea corecta (dar bugetul este factorul cheie, insa decat niste sh de la shrot de 50-100 lei mai bine niste coaxiale de o calitate si pret mediu, dupa parerea mea! )
Old 24-02-11, 23:23   #5163
calinpetco

Stage 5

calinpetco's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dragster View Post
n-am nevoie de calmante.

140 de lei(TVA inclus) bucata costa difuzorul OEM nou

cod original boxa usa fata 65138368233
cod original boxa spate 65138368233

nu va mai luati dupa "urban legends" d-astea cu preturile... preturile sunt umflate pentru cine nu beleste ochii, concluziile pripite si prejudecatile nu sunt chiar cinstite...

si ca sa-ti raspund la intrebare, de fapt cred ca-ti raspunzi chiar tu, pentru ca stii mai bine, sunt multe dif-uri aftermarket mai scumpe de 140 de lei care suna mai prost decat un dif OEM montat cel putin elegant la locul lui...

Last edited by calinpetco; 24-02-11 at 23:29.
calinpetco is offline   Reply With Quote
Old 24-02-11, 23:30   #5164
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
n-am nevoie de calmante.

140 de lei(TVA inclus) bucata costa difuzorul OEM nou

cod original boxa usa fata 65138368233
cod original boxa spate 65138368233

nu va mai luati dupa street legends d-astea cu preturile... preturile sunt umflate pentru cine nu beleste ochii...
Asa fa calcul-u ai nevoie in fata de 2 bucati midbasi si 2 bucati inalte! Pret?... Si sa vedem ce este in bugetul asta ce suna mai prost? Credema ca si eu am acces la produsele OEM la cateva masini deci stiu bine pretul. Toata treaba este ca daca ar fi mai bune originalele de ce nu cumpara oameni?? Eu nu cunosc om care sa fi schimbat difurile originale pe ceva aftermarket si sa se planga, doar in cazul in care au fost montate prost !! Dar asta e alt subiect!
Dragster is offline   Reply With Quote
Old 24-02-11, 23:33   #5165
calinpetco

Stage 5

calinpetco's Avatar

pai stii de ce nu cumpara multi? pentru ca s-a impamantenit(dintr-un motiv sau altul) ideea cu "alea originale au preturi de ramai prost"... asta e unul din motive... plus ca depinde si la ce clasa de end-useri ne referim, ca exista oameni care chiar pun lucruri OEM pe masina...

intr-o vreme aveam si eu idei sa le schimb dar m-am calmat... rame adaptoare si alte adaptari, nu ma prea incanta...

oricum, ideea e ca e mai mult decat falsa partea cu pretul nustiu cat de exagerat la boxele OEM... nici vorba de calmante )

Last edited by calinpetco; 24-02-11 at 23:40.
calinpetco is offline   Reply With Quote
Old 25-02-11, 08:53   #5166
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
pai stii de ce nu cumpara multi? pentru ca s-a impamantenit(dintr-un motiv sau altul) ideea cu "alea originale au preturi de ramai prost"... asta e unul din motive... plus ca depinde si la ce clasa de end-useri ne referim, ca exista oameni care chiar pun lucruri OEM pe masina...

intr-o vreme aveam si eu idei sa le schimb dar m-am calmat... rame adaptoare si alte adaptari, nu ma prea incanta...

oricum, ideea e ca e mai mult decat falsa partea cu pretul nustiu cat de exagerat la boxele OEM... nici vorba de calmante )
E acuma ca sant persoane care vor OEM asta este, eu nui descurajez dar nu spune deastea ca difurile mai scumpe decat originalele canta mai prost!, credema ca am avut ocazia sa ascult o gramada de masini si sa schimb sistemele lor chiar nu are rost sa spui deastea ca mai poti sa ii derutezi pe alti! Apropo cate sisteme aftermarket ai ascultat?, si aici nu intreb "Sony, Magnat, Pioneer", sau alta prosti deastea ca astia nu exceleaza in domeniul difuzoare !
Old 25-02-11, 12:02   #5167
ar75gti

Stage 5

ar75gti's Avatar

la fel ca si cu foliile pe geamurile fatza,cand am postat ceva aici,am facuto in cunostinta de cauza,nu doar sa ma bag in seama..la fel si acum,fara a sari in ajutorul cuiva,oricum nu ar avea nevoie de asa ceva,vreau sa va spun ca am avut muzica in masina pusa de norbi dragster si se auzea bestial.la fel a fost si calitatea lucrurilor montate in masina mea..eu zic ca daca vreti cu adevarat calitate la un pret nu f.mare,puteti merge la norbi si sigur veti fi multumiti de rezultat....bafta!
ar75gti is offline   Reply With Quote
Old 25-02-11, 12:54   #5168
ralphmandl

Stage 5

ralphmandl's Avatar

Member of:
[VW]
[Competitor CNCA]

sa o luam login cu difurile 140 de lei zici ca-i bucata, 140 de lei x4=560 de lei. Dupa asculti la norbi la magazin niste componente powerbass care valoreaza 340 de lei daca imi aduc bine aminte(2 tweetere + 2 midbasi) si crede-ma ca un sistem dinasta numa pe fata suna mult mai bine decat 4 difuri cu 140 de lei.
Acum depinde si de ce ai ascultat pana ajungi la norbi in magazin, daca nu ai ascultat nimic mai bun ca si niste difuri OEM clar ca zici ca-s "dumnezeiesti".
CNCA 2012 @ Galleria Mall ARAD (Maxi 5000): 141.19db

https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...2-visiniu.html
ralphmandl is offline   Reply With Quote
Old 25-02-11, 14:32   #5169
Dragster

Stage 5

Dragster's Avatar

Member of:
[Racing Syndicate]
[Honda]
[Competitor CNCA]

Quote:
Originally Posted by ar75gti View Post
la fel ca si cu foliile pe geamurile fatza,cand am postat ceva aici,am facuto in cunostinta de cauza,nu doar sa ma bag in seama..la fel si acum,fara a sari in ajutorul cuiva,oricum nu ar avea nevoie de asa ceva,vreau sa va spun ca am avut muzica in masina pusa de norbi dragster si se auzea bestial.la fel a fost si calitatea lucrurilor montate in masina mea..eu zic ca daca vreti cu adevarat calitate la un pret nu f.mare,puteti merge la norbi si sigur veti fi multumiti de rezultat....bafta!
Mai nu mai pomeniti de mine... nu e vorba de a cumpara ceva de la mine, sant multe difuzoare pe care eu nu le comercializez care sant peste difurile OEM! Sa nu intelegeti gresit ca doar ce am eu e mai bun!!! Sper ca nu te superi pe mine OVI ca iti cer sa nu ma dai exemplu dar nu vreau sa iasa treaba imi faci mie reclama!! Mersi de intelegere!!
Old 25-02-11, 15:13   #5170
ar75gti

Stage 5

ar75gti's Avatar

stai linistit norbi....nu e nicio suparare..oricum am precizat ca nu-ti sar in ajutor cu postul meu..vroiam doar sa se stie ca eu personal am fost multumit de lucrul facut de tine..atat!..te stiu destui,incat nu mai ai nevoie de reclama din partea nimanui..
Old 25-02-11, 16:47   #5171
ar06zdp

Stage 1

ar06zdp's Avatar

sal un radiator opel astra g 2.0 stiti unde pot gasi???am sunat peste tot si nimic(.ms

Last edited by ar06zdp; 25-02-11 at 16:50.
ar06zdp is offline   Reply With Quote
Old 25-02-11, 17:50   #5172
cipri-vkt

Stage 3

cipri-vkt's Avatar

parca era topicul

Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

macar certativa pe PRIVAT
cipri-vkt is offline   Reply With Quote
Old 25-02-11, 18:13   #5173
Felix_Arad

Stage 5

Felix_Arad's Avatar

Member of:
[VW]
[2 Roti]

Se tine azi?
Felix_Arad is offline   Reply With Quote
Old 25-02-11, 18:19   #5174
ar75gti

Stage 5

ar75gti's Avatar

cine se cearta??....
Old 25-02-11, 20:18   #5175
BOGDAN_UWW

Stage 5

BOGDAN_UWW's Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=bk8qL...layer_embedded

sorry
BOGDAN_UWW is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -