Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
daca il cunoaste cineva pe baiatul cu audi din poza, si are numarul lui de telefon, va rog dati-mi numarul si mie pe PM, are nevoie Alex de la Brad de el!
in final o sa trec la tractiune spate!!!!!dar problema este ca are 34cp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tare de tot ....drift rau de tot... intentia conteaza nu?! .........criza ce mai .........sanatosi sa fim ca boala vine,....
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
ce scadal am facut acolo..... ma incredibili sunt .......am stat la coada jumatate de ora pt un pui si un litru de lapte.........apoi sa stricat casa.....am inebunit.......am injurat......am depus plangere ca nu se poate asa sa stai jumatate de ora sa cumperi 3 lucruri!!!...fratele meu sa mai angajeze oameni la casa ......iam zis la sefi sau sa piarda clienti....si asa sunt multi care au nevoie de o slujba....nimic n se schimba pe aici ...prost sunt eu ca cred ca pot eu sa schimb ceva...... asta este am zis...
Stai linistit, Alex, ca mai sunt si altii care au vrut sa schimbe ceva, dar in falsa libertate si falsa democratie din Romania, nu putem face altceva decat sa ne mulam si sa ne adaptam societatii pentru a ne fi bine individual.
On-topic: azi vin si eu la patinoar, fara patine...