Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Tricourile sunt gata azi cei care vin la patinoar le vor vedea live iar pentru cei care nu vin pun 2 poze. Cei care vor tricouri sa faca o comanda ferma cu marimea si numarul de tricouri si bineinteles sa le si plateasca. Costul unui tricou este de 30 de lei.
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Pana acum nu v`am prins niciodata "jucandu`va" cu masinile . Eu nu pot face nimic deocamdata pt k trebuie sa imi schimb placutele de frana , senzoru` asa indik eu nu ma pricep la deastea
bine venit vali .....welcome to the 4tuning club arad....sau cum naiba ne mai chemam...: opelisti sa-si inchida urechile.......bagamas ceva in opel ca slab fac masinile astea....degeaba cele vechi au fost facute sa reziste ....astea noi (masinile in general vb acuma) au fost facute sa tina....,cred ca opelul a murit in inima mea....si a decazut mult!(in fata ochilor mei)...trebuie sa trec si eu la ceva mai serios...si mai vechi...la 46.000km si se duca deja rulmentul la roata(noroc ca am negociat garantie extinsa....ca ma pastea un 16mil....).....si am si lipit frana de mana sper sa nu mai raman cu ea in mana......no coment...doamne deie sa o dau....
P.S. au iesit faine bluzele ...doar sa vedem ce marime ....bravo.....eu diseara duc gratarul....
Quote:
Originally Posted by rangerxtr
bine venit vali .....welcome to the 4tuning club arad....sau cum naiba ne mai chemam...: opelisti sa-si inchida urechile.......bagamas ceva in opel ca slab fac masinile astea....degeaba cele vechi au fost facute sa reziste ....astea noi (masinile in general vb acuma) au fost facute sa tina....,cred ca opelul a murit in inima mea....si a decazut mult!(in fata ochilor mei)...trebuie sa trec si eu la ceva mai serios...si mai vechi...la 46.000km si se duca deja rulmentul la roata(noroc ca am negociat garantie extinsa....ca ma pastea un 16mil....).....si am si lipit frana de mana sper sa nu mai raman cu ea in mana......no coment...doamne deie sa o dau....
P.S. au iesit faine bluzele ...doar sa vedem ce marime ....bravo.....eu diseara duc gratarul....
hai pe bune nu stie nime sa ma instruiasca cu ce sa curat rugina ce grund sa iau ce kit dur dupa fin si ce jmirglu sa o pot pregati pt vopsit plzplzplzplzplzplz help me
Quote:
Originally Posted by valipimp
hai pe bune nu stie nime sa ma instruiasca cu ce sa curat rugina ce grund sa iau ce kit dur dupa fin si ce jmirglu sa o pot pregati pt vopsit plzplzplzplzplzplz help me
scartait de roti o sa auzi 100%, material pt rugina si kit si alte cele cauta pe forum la search ca sigur gasesti sau scrie un privat la canny cu dacia alba si te poate ajuta el
astazi a fost minunat mai ales ca au fost foarte multe masini,asa intilniri sa tot fie
am facut si un burn cu dacia
era sa si vindem o dacie
a fost distractie
speram ca daca vine caldura sa fie si mai multa distractie
Alex si Birky va multumesc pt tricou
Asteptam vinerea viitoare dar acum asteptam pozele si filmuletele