Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Io o sa fiu prezent (nu sa mananc doar la intalnire)
Apropo numerele mele de telefon pt cei care mai vor tricouri ( sa ma sune si ne intalnim cumva sa imi dea banii): 0742731342, 0721445484 0762964963.
Alin bag flexu in aripi
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
Originally Posted by alexalfa2006
Tricourile sunt gata azi cei care vin la patinoar le vor vedea live iar pentru cei care nu vin pun 2 poze. Cei care vor tricouri sa faca o comanda ferma cu marimea si numarul de tricouri si bineinteles sa le si plateasca. Costul unui tricou este de 30 de lei.
sal...vreau si eu 480 de bucati....cand le pot ridica??merci
chiar asa mai raule, cum faci ca tot atunci cand e mai "spumoasa" intalnirea, tu nu vii?!!!
io zic sa-i zici lu' Veveritza sa te lase liber vinerea.... si recuperezi sambata!
Originally Posted by calinpetco
chiar asa mai raule, cum faci ca tot atunci cand e mai "spumoasa" intalnirea, tu nu vii?!!!
io zic sa-i zici lu' Veveritza sa te lase liber vinerea.... si recuperezi sambata!
calin apropo pe marimea noastra exista tricoaie?.....adica cu multi de xxx...)....
Quote:
Originally Posted by calinpetco
trebuie sa am o discutie cu el sa facem o intelegere....