Sa stiiti nu ia fost usor la ramo...pt ca am fost de fata cam 90% din timp petrecut la timi si "colegii" daca imi perit sa zic de drift sau mai bine zis concurentii ei....nu ia oferit sprijinul(ea fiind incepatoare la drifting)(doar vreo 2 au fost colegi! si ia oferit sfaturi) dimpotriva chiar faceau misto citezi "vad ca masina ta stie sa faca drift dar tu nu" si tampeni din astea....tipic rasei mioritice ..ca de exemplu comentarile cu gramatica...dar asta vine cu peisajul..... deci din nou fericitari ramo si curaj inainte noi te sustinem moral ......sa stii ramo ca li ciuda ca ai atras toata presa si atantia asupra ta....si ei nu au mai fost pe prim plan....stii cum e cu capra vecinului....jos palaria.....cu asta ar trebui sa ne ocupam timpul.... sa laudam performantele si sa ajutam...... nu sa comentam de gramatica sau cu ce ne laudam.... baga mare mia!!!!! " trebuie sa iti facem cadou la mia stiker = car that goes only sideways!!!
P.S. cine are sau imi face ceva cd cu muzica tare hip hop (soundtracks The Fast and The Furious)din alea ...help mersi anticipat ......ca calin cu alin se ocupa de mine cu cd ul anilor 90! mersi si voua....will not forget...