Quote:
Originally Posted by koffa
Nu avem inca o masina la care macar lacul sa fie de show international da ce sa mai vorbim de restul.
|
Nu e bine să vorbeşti despre TOATE maşinile din Romānia cānd voi nu numai că sunteţi plecaţi din ţară, dar chiar dacă sunteţi īn ţară nu ştiţi decāt maşinile făcute la Bucureşti şi īn īncă 1-2 locuri maxim.
Există o maşină (sunt mai multe acolo) dar eu mă gāndesc la una care a cāştigat premii afară destule, (acolo unde unii se tānguie şi se dau de ceasul morţii că noi n-avem ce căuta) şi īn Romānia nenumărate, dar pe care oamenii o ignoră, pentru că e din Bihor şi deh, dacă nu-i sub reflectoare la centru, sau dacă nu-i din cluburile sau din găştile mari, nu există, al cărei vopsea şi lac bat de departe orice s-a făcut īn Romānia. Ce contează, e mai uşor să arunci cu noroi, că pari mai interesant dacă spui că īn Romānia totul e prost, aşa e trendul şi aşa ne-am obişnuit că trebuie să funcţioneze lucrurile, aşa ne-au format părinţii şi aşa vedem la tv, īn ziare, la prieteni...
Poate n-om fi noi chiar rāsul lumii, doar că trebuie să mai avem şi informaţia, care din păcate ne este prezentată peste tot, inclusiv pe 4tuning, trunchiat, cenzurat, sau īn funcţie de interesele economice sau de orgoliile diverşilor factori de răspundere.