re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgârie retina
Quote:
Originally Posted by green_e30
Se incadreaza?
Nu prea intra la kitsch! Asa e modelul! ) I-a aplicat omu' portbagaj ca de...se fura si e mai practic asa. Cred ca nu intra la kitsch. Daca vrei sa spui ca Dacia in sine e o masina kitsch...atunci e altceva! )
Referitor la cielo-urile astea bmw style...sunt prea amuzante. Mi se pare ciudat totusi ca nu am vazut cielo sau dacii transformate in altceva decat bmw. ) Alte modele nu sunt bune?:P Ala cu faruri de seria 5 e chiar bine facut! ) Ar trebui sa incerce si invers: seria 5 cu faruri de cielo . La fel de bine da?!)
Ala e spate de Dacia utilitară, cu 5 locuri, doar că Daciile care aveau bena scurtă cum e aia aveau geamul drept la spate, erau tăiate(au fost într-adevar o serie limitată, erau inutile şi hidoase). Ăsta e un produs de "chop-shop" o berlină corcită cu Dacia pomenită de mine.
O fi dar aici gresesti putin. Îmi aduc aminte, prin anii 80 (finele anilor 80) înainte de a pleca eu din tara, aveau unii prostul obicei sa ridice portbagajul la dacii în halul ca cea din poza. Asta faceau mai ales cei de la tara care mergeau cu trancote la piata sa aiba mai mult loc.
Se pare ca cea din poza este un exemplar din asta.
Quote:
Originally Posted by CyberCSX
O fi dar aici gresesti putin. Îmi aduc aminte, prin anii 80 (finele anilor 80) înainte de a pleca eu din tara, aveau unii prostul obicei sa ridice portbagajul la dacii în halul ca cea din poza. Asta faceau mai ales cei de la tara care mergeau cu trancote la piata sa aiba mai mult loc.
Se pare ca cea din poza este un exemplar din asta.
Păi ce am spus noi doi diferit?
Omul şi-a sudat spatele de la Dacia cu benă pe berlina lui, fix aia am zis şi eu.
Nu si-a sudat parte cu bena. M-ai înteles gresit. el are parbrizul oblic de 1300 si nu cel drept.
El a taiat 2 cm de la marginea portbagajului, partea înclinata, a ridicat-o ptin RESUDARE pe plan ORIZONTAL, în locul lateral (de jur împrejur) ce a ramas deschis, a închis cu tabla.
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
Corceala e facută cu aripi spate de break zic eu. Nu are spatele şi triplele nici de berlină, nici de papuc din ăla cu 5 locuri.
Dacă decât îi ridica partea înclinată cum e la 1310, spatele din vertical ar fi devenit oblic.
Se vede clar că are spate de break.
Şi nu are spatele drept la lunetă? A fost o "serie limitată", ce şi-a făcut omul e fix spatele ăla, de Dacie cu benă şi capac spate de zici că-i tăiat de pe Dacia Break. Nu e taiat de pe break, aşa s-au scos din fabrică.
Pfuai, mor de ciudă că nu găsesc pe net niciuna să vă arăt modelul minune, era scoasă pe la sfârşitul anilor 90 struţo-cămila aia