CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
24-06-09, 12:01
|
|
Banned
 Stage 5
|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgârie retina
De MASCARICIU NEGRU din mijloc, coloana 2 de poze sa nu rîdeti ca ala musca rau de tot. Cunosc unul identic din LEIPZIG dar este Alb si are Motor V 8 de Corvette pe el cu nitro la 600 CP de-l frîneaza cu parasuta.
A fost acum vreo 5 ani la curse de sfert de mila pe NURBURGRING si i-a spart pe toti de ia înebunit. Racheta nu gluma.
Edit - ADAOS:
Am Luat într-e timp legatura cu CUF (CHROME & FLAMES) revista de specialitate în care a fost publicat si descris pt. a-mi trimite o revista din arhiva.
Acolo se vede si motorul de Corvette montat în el.
Am sa scanez pozele, traduc descrierea si am sa l-e pun pe forum dar în alt topic.
Last edited by CyberCSX; 24-06-09 at 17:46.
|
|
|
24-06-09, 12:14
|
|
 Stage 5
Member of: [FORD]
|
in afara de coloana 3 restu arata bine. nu prea au ce cauta la kitsch.
|
|
|
24-06-09, 12:14
|
|
REDACTOR 4TUNING
 Stage 5
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Baieti,sa stiti ca si rusii tuneaza masinile lor!!!!
|
Cu postul asta ai dat-o in bara,nici una din masinile postate de tine nu intra la categoria aceasta,toate sunt facute cu gust parerea mea,carei problema la o lada limuzina,sau o lada decapotabila.La ultima masina intradevar nus cele mai potrivite jante dar nu sunt KITCH.
|
|
|
24-06-09, 12:21
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by Sasha
|
daca e masina de care cred eu ca e vorba , atunci asta e un evo "coupe" modificat in anglia de o firma specializata . are tot ce-i trebuie , de la rollcage , la un motor f potent de peste 700cai . s-au investit peste 100k lire in el . eu il stiam fara eleroanele alea uriase  or fi fost puse ulterior , asa , de show ...
24-06-09, 14:16
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Tipu cu acel "EVO" ar trebui împuşcat
|
|
|
24-06-09, 15:06
|
|
 Stage 5
Member of: [Virtual Tuning]
|
Evo-ul acela este în Time Attack.
Aripioarele acelea sunt pentru Aerodinamycs.
|
|
|
24-06-09, 21:04
|
|
Dacia Driver
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
Tipu cu acel "EVO" ar trebui împuşcat 
|
Poate tu ,Sasha care a postat pozele si Coman Razvan ar trebui impuscati , masina aia este un evo9 cu ampatament scurtat modificata de Simon Norris si are 814 hp/860 Nm si face prima suta de km in 2,5s. Ar trebui sa va documentati inaite de a posta ceva mai ales Sasha care este "modelator" pe un forum de tunig 
E46 320d touring BR 04 KRO
|
|
|
24-06-09, 21:18
|
|
 Stage 5
Member of: [SKODA]
|
Quote:
Originally Posted by vali vtk
Poate tu ,Sasha care a postat pozele si Coman Razvan ar trebui impuscati , masina aia este un evo9 cu ampatament scurtat modificata de Simon Norris si are 814 hp/860 Nm si face prima suta de km in 2,5s. Ar trebui sa va documentati inaite de a posta ceva mai ales Sasha care este "modelator" pe un forum de tunig  
|
Cei de mai sus s-au referit strict la aspectul exterior(care fie vorba intre noi e urat) performantele sunt  dar exteriorul mie personal nu imi place ..Salut
|
|
|
24-06-09, 21:23
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [4Tuning International] [2 Roti] [4Rally]
|
Un body kit e urât cand e degeaba ... dar asta ajuta la aerodinamica ... dacä tu ai curaj sa conduci masina aia färä body kit-ul asta, sa ma anunti si pe mine
|
|
|
24-06-09, 21:27
|
|
Girl on Road
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning]
|
Quote:
|
E posibil să ai dreptate, trebuie însă să recunoaştem că nu e cel mai fericit look, sunt maşini numeroase cu performanţe comparabile care arată mult mai bine.
Asta însă e tare urâţică, de aia e şi postată aici.
O Seara buna!
Last edited by aleks; 24-06-09 at 21:30.
Reason: o să iei bătaie....
|
|
|
24-06-09, 21:37
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Dark Side
Baieti,sa stiti ca si rusii tuneaza masinile lor!!!!
|
Astea sunt chiar interesante, daca nu tari!  )
|
|
|
24-06-09, 22:46
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
|
Este urâtă rău ,acele bări ieşite EXAGERAT de mult în exterior şi acele aripioare de carbon mult prea mari nu mă interesează că are 10000hp
p.s să vă mai arăt eu ceva  !A se observa E60 auriu  
Last edited by aleks; 24-06-09 at 23:06.
Reason: calmaţi-vă, fiecare are dreptul la o opinie.
|
|
|
24-06-09, 23:34
|
|
4Rally
 Stage 5
Member of: [VW] [Toyota] [2 Roti] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by Tweety_rzw
|
5-arul nu cred ca isi are locul aici ... chiar deloc ... da .. ii auriu , nu imi place nici mie ... dar kitsch nu cred ca e ... mai degraba ii "nebunia araba" ... numai ei cromeaza caroseriile la masini ... sau le face aurii , argintii , cristalii s.a.m.d..
|
|
|
24-06-09, 23:38
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by scturoag
5-arul nu cred ca isi are locul aici ... chiar deloc ... da .. ii auriu , nu imi place nici mie ... dar kitsch nu cred ca e ... mai degraba ii "nebunia araba" ... numai ei cromeaza caroseriile la masini ... sau le face aurii , argintii , cristalii s.a.m.d..
|
Daa,fiecare cu părerea lui dar eu o consider kitsch deoarece,nu îi văd legătura cu aceea culoare,şi eu consider orice modificare a aspectului maşinii(chiar şi schimbarea culorii) spre tuning ,cam ăsta este începutul !Alte păreri despre e60? 
|
|
|
25-06-09, 00:02
|
|
REDACTOR 4TUNING
 Stage 5
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by scturoag
|
5-arul e nebunie rusa,nu araba,a fost postat si pe forum.
|
|
|
|
|