re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
e3xista o discordantza intre culori grava ... caa griul cu galben merge dar cu negru de pe folie nu mai merge ... oricum nu imi place ... eee o prostie ... ideea era buna daca ramneau piesele stock
- Fitment ( reglaje ale suspensiei + modificari ale jantelor sa pice cat ai bine pe masina )
- Modificari Fibra
Ce ti se pare Kitch la masina asta ?
(In afara de interior)
Frate KITCH inseamna de prost GUST!
Daca proprietara(ul) e fana Hello kitty ce'i mare lucru?
Daca era plina de stickere atunci mai ziceam.
+ Asta merge la Kitch sticking.
Thread-ul asta tine mult si de gusturi. Nici mie nu-mi plac spoilerele foarte extravagante si elereoanele uriase. Si totusi Passat-ul ala break verde nu-l consider kitsch. Se vede oricum ca pozele au ceva ani,de pe vremea cand bodykit-urile mari erau la moda.
Referitor la cromul de pe Audi : grila de pe capota (cea cu stema) arata bine,cele din spoiler cam zgarie retina. my2c
Quote:
Originally Posted by VladM
Asta va place ? E tare nu ? Tin sa precizez ca arata mult mai rau in realitate.
Ce capota aiurea..Ma intreb ce motor ascunde ca vad ca are doua elici radiatorul..
Pisica aia e urata..si da e kitch,golful arata destul de ok,oglinziile is aiurea rau.
DrifterGT - nu e kitch..dar arata aiurea,adica mie unul nu-mi place cromul in exces.
Nu că vreau să vă stric distracţia, dar ar fi tare bine dacă am reuşi să rămānem pe ideea topicului, şi anume: imagini cu maşini prost modificate(stickerele intră la celălat topic) şi comentarii/păreri despre fotografiile urcate.
Unul din participanţii la scandalul proaspăt şters este momentan īn pauză timp de 7 zile deci nu prea ar mai fi motive de noi postări off-topic.
Spor la comentat