re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
Buun, bine că l-ai postat!
Dacă nu, oricum īl postam eu.
Ca posesor de oltcit, pot să spun că acest exemplar este oribil! Cel puțin eleronul ăla īmi provoacă silă.
Păcat, ca și calitate a lucrării este deasupra multor oltcituri, dar ca și aspect...
Dar tevile de evacuare , eleronul si spoileru din fata lasa de dorit ....
in rest ... mi se pare ... ok .. culoarea e frumoasa ... iar desenul pe portiera ... da bine
Sunt sute de masini pe care scrie M3 sau S...sau RS...sau AMG...deja este ceva normal...nu mai este ceva extravagant sa vezi ca scrie pe un seria e m3....
Quote:
Originally Posted by laur_fcp
Sper sa numai fi fost pe aici...
Jantele sunt pe 17" prea urat.
Dezastrul asta e si de vīnzare de un car de vreme AICI
Pacat ca raritatile astea intra pe mīna unor criminali tehnici care-si bat joc de ele parca s-ar razbuna astfel pt. cei 40 de ani de era romāneasca īntunecata. Cu ce or fi saracele masini de vina, nu stiu.
Member of: [4Tuning International] [Opel] [Fiat] [Nissan] [Mitsubishi]
Quote:
Originally Posted by RuDoLf3721
Rolls 300 c )
ehehe am si eu niste poze cu unu din asta la fel cu grila aia de rolls si niste roti de 22^ dar eu l am vazut pe aici prin spania ,o fi vreo optine de la casa grila aia??o sa urc si eu niste poze mai tarziu