doamneee...dc a facut asa la sclass???? mai bine lasa capace decat jentile alea) de celelalte elemente de tunnnning nu mai zic... no comment!
tigan sa fi S sa ai....
baaaaaaaaaa aia nu e dacie break e doar caroseria,pt cn nu stia e 4x4 care sunt cateva exemplate,dupa cum se vede este pe platform ala aro......motor de aro.......
baaaaaaaaaa aia nu e dacie break e doar caroseria,pt cn nu stia e 4x4 care sunt cateva exemplate,dupa cum se vede este pe platform ala aro......motor de aro.......
Acum am aflat si io ca cei de la Mioveni trimiteau caroserii de break la Campu' Lung iar aia o modificauuu......
A fost la cererea lu Ceausescu pt oameni importanti de la sate...
__________________ Corvette Racing Fan
~~~" PREA DES NOI NE BUCURAM DE CONFORTUL UNEI OPINII FARA DISCONFORTUL CUGETARII."~~~ J.F. Kennedy
Pe asta l-as impusca. Taran obosit care munceste de se speteste prin Italia si apoi se face de ras acasa cu modificari de genul asta. Sunt curios cei din alte tari ( cele pe care le traverseaza cand vine acasa ) ce parere au despre masina. Sunt sigur ca toti gandesc : "punem pariu ca e un roman in masina aia cu numere de IT?"
Member of: [4Tuning International] [Opel] [Fiat] [Nissan] [Mitsubishi]
Re: Kitsch Tuning .... part 2
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Pe asta l-as impusca. Taran obosit care munceste de se speteste prin Italia si apoi se face de ras acasa cu modificari de genul asta. Sunt curios cei din alte tari ( cele pe care le traverseaza cand vine acasa ) ce parere au despre masina. Sunt sigur ca toti gandesc : "punem pariu ca e un roman in masina aia cu numere de IT?"
stai linistit ca eu sunt in spania si cateodata cunosc romanii dupa masini
Asta spuneam si eu. Imi imaginez cum e. Cand vin acasa in concedii, imi dau seama daca un om e roman cu numere straine sau doar strain dupa masina, dupa felul in care arata, ca sa nu mai zic dupa muzica care o asculta.
Ferrari cu motor diesel de 1.5.....
O fi noul sedan ferrari numit (de mine) Ferrari F150 Logan Corse.
In culoarea Giallo Modena.
Cu nivelul de echipare kitsch.