Mai Mojo era unu cu gti la fest care avea niste chestii pe masina.....de te doare capu'
Cica se pregateste de concursul european....ca intra si Romania....ala cu fideliatea sunetului.....tu ce faci ?
Sau iar tre sa scot autobuzul din parcare sa va arat muzica....
cred modjo ca sunt alti mai tari,mereu asa o sa fie!!!pt mine e chiar suficient ce am!!!! oricum are stil gti-ul tau nu ma asteptam de la un santierist sa iasa asa de bine!!!
Te felicit pt bijuteria ta!imi place la nebunie cum arata mai ales ca imi place in special peugeot!sper sa pot veni si eu la o intalnire a voastra,a celor de pe forum,chiar daca sunt cu numere de VN(VN-23-MAI)!
INCA ODATA FELICITARI PT MASINA TA!
aceasta jetta cum ii zici tu americanule e de mult prin bacau!e fosta ycy !numai ca noul proprietar e putin mai darnic si a bagat ceva banisori in ea!felicitari lui!
m... da arata super masina! nu stiu parca treaba aia cu bara spate nu da bine acolo, cu neoanele despre care vorbeai arata super. e un 190d la timisoara care seamana ft mult cu al tau, dar tipu si-a lasat garda foarte mult si in loc de neoane a optat pentru niste angel eyes si ceva xenon de 4000k pe proiectoare