o sa incep eu cu masina mea ( inca )
masina e un mercedes 190 din 1990
acum are un motor diesel de 2000 cmc clasic, simplu, fara figuri
.
atunci cand am luat-o era o varza totala . am schimbat pe ea cam tot ( motor , grup, cutie, discuri si etriere frana fata si spate, arcuri, amortizoare, de 124 -modelul mai mare- , jante de c class, bord cu insertii de lemn de 190 din '93 (ultimul lor model), volan cu lemn, sistem audio kenwood, scaune, banchete, tapiterie, mocheta, i-am pus geamuri electrice, i-am pus abs, am muncit la spoilerele alea de mi-au iesit ochii
, ala pe spate e facut de mine si de un prieten, ca si bandourile laterale, si pleoapa de pe luneta, i-am schimbat culoarea din visiniu mat in argintiu metalizat, semnalizari albe in fata, stopuri fumurii, eleron, folii ultra dark black, skimbat iluminarea la bord ( albastru intens si turometrul cu rosu) acum urmeaza angel eyes si neoane under car( sunt sub masina dar nu am facut legaturile corect si mai tre' sa muncesc putin) ... si muulte altele pe care nu mi le mai aduc aminte acum, oricum ideea e ca din masina initiala doar sasiul a mai ramas, si inca vreo doua componente