Ce-as mai face eu urmatoarele chestii ar fi refacuta bara spate de la bodykit, Si pusa o finala care sa intre exact in gaura facuta in plasa( una cu 2 tevi rotunde nichelate). De asemenea daca poti sa scimbi jantele ar merge bine niste AMG replica (ca cele originale sunt f scumpe) de 17 cu 5 spite, dar nu cromate ca n-ar merge cu, culoarea masinii.
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [FullSpeed Racing]
Foarte elegant! Bravo! Nu vad decat cuvinte de lauda...
nu sunt multe masini bricolate asa migalos la noi, ar da foarte bine niste stopuri cu led acolo.. dar nu cred ca gasesti pt modelul tau
La mai mare! Bafta!
salut man...frumoasa mashina ai...felicitari...ar trebui sa faci nishte poze moaptea shi nishte pleoape parca pe faruri...nu shtiu dar pt mine asha ar arata mai belea...depinde de gusturi...
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"aR99bMw\"
frumos frumos...dar este una in arad...mai frumoasa) la fel...
am vazut si una in constantza .. k sa fiu carcotash .. da mashina e ok ... merge .. mai ai d lucrat la ea .. schimba`i culoare ..a rde`i nishte vinyl`uri ... nishte spininng .. si e ok
Frumoasa masina, e chiar draguta
Asa cum s-a vehiculat pe aici, parca ar da mai bine niste jante mai agresive de diametru mai mare :P
Succes pe viitor la proiect
PS: M-a surprins in mod placut... u r welcome - aleks