Quote:
Originally Posted by \"TheSinner2\"
ok.. voi fi sincer
1. volanul n-are nici o legatura cu masina...
2. eleronul nu-mi place
3. spoilerul spate ar trebui refacut..
4. spoilerul fata e furmos ca idee.. de nu-mi place cum l-ai aplicat
5. pragurile sunt ok.. dar nu pe masina asta
e frumos ca te-ai apucat de lucrat pe o masina ca asta... nu sunt multi cei care incearca... dar mai ai de lucru.. parerea mea
|
1. nu am facut eu poza interioara cum trebuie...
interiorul se completeaza bine cu volanul de lemn pt ca e tot cu insertii din aceeasi nuanta
2. e hand-made, asta e, se putea si mai bine ce-i drept...
4. acu' l-am dat jos si il reconstruiesc, o sa iasa mai bine
5. sa stii ca e forma dubioasa la caroserie, si nu prea vin nici de unele, am incercat vreo cateva modele si astea se integrau cel mai bine
Quote:
Originally Posted by \"Singurelu\"
Pe cand in Iasi,sa`l vad si eu...sa`l vedem putin mai mult!?
|
pai cred ca luna care vine o sa ajung prin iasi, oricum tinem legatura
Quote:
Originally Posted by \"pimp_lex\"
De asemenea daca poti sa scimbi jantele ar merge bine niste AMG replica (ca cele originale sunt f scumpe) de 17 cu 5 spite, dar nu cromate ca n-ar merge cu, culoarea masinii.
|
am incercat chiar saptamana asta cu niste jante de 17 absolut criminale, dar nu se potriveau la prezoane
Quote:
Originally Posted by \"MMihai\"
ar da foarte bine niste stopuri cu led acolo.. dar nu cred ca gasesti pt modelul tau
La mai mare! Bafta!
|
nu gasesti pt modelul asta aproape nimic, trebuie sa improvizezi si sa adaptezi cam tot, de aia nu am pus alte stopuri...
Quote:
Originally Posted by \"CT-03-ART\"
salut man...frumoasa mashina ai...felicitari...ar trebui sa faci nishte poze moaptea shi nishte pleoape parca pe faruri...nu shtiu dar pt mine asha ar arata mai belea...depinde de gusturi...
|
pai are pleoape pe faruri si sus si jos, numai alea mi-au luat trei zile de munca ...
poze noaptea o sa-i fac dupa ce conectez neoanele... sper ca sapt viitoare
Quote:
Originally Posted by \"Psycho\"
mai ai d lucrat la ea .. schimba`i culoare ..a rde`i nishte vinyl`uri ... nishte spininng .. si e ok
|
culoarea abia i-am schimbat-o, cat despre viniluri... nu prea stiu daca merg pe mercedes... ma mai gandesc
Quote:
Originally Posted by \"the_mav\"
nu sunt expert in mertzuri, insa stiu ca unele benzinare mari de pe la inceputul anilor 90 aveau in partea dreapta sus a aripilor fatza 3 sau 4 fante de aerisire pentru motor, realizate super finutz... cred ca stii mai bine despre ce vb... personal cred ca ar fi ok daca ai avea shi asha ceva...
|
sunt la modelele pe benzina intr-adevar dar la modelele din 93-95 cred pe benzina la e-class ( primele modele, cu caroserie asemanatoare cu a mea, doar ca mai mare)
Quote:
Originally Posted by \"dj05dpx\"
Poti sa mai pui si alte poze cu masini din Bacau?sa ne mai clatinam ochii
|
pai o sa mai pun alte masini... o sa prezint constant ce are bacaul mai frumos... asta e si o invitatie pt bacauani sa isi puna masinile, indiferent cat de mult sau putin lucrate ar fi, ca oamenii vor aprecia destul de obiectiv ceea ce detineti