![]() |
Maşinile modificate din Bacău
hai sa vedem... ce are bacaul mai frumos :D
|
BC 11 ADV
9 Attachment(s)
o sa incep eu cu masina mea ( inca )
masina e un mercedes 190 din 1990 acum are un motor diesel de 2000 cmc clasic, simplu, fara figuri :lol: . atunci cand am luat-o era o varza totala . am schimbat pe ea cam tot ( motor , grup, cutie, discuri si etriere frana fata si spate, arcuri, amortizoare, de 124 -modelul mai mare- , jante de c class, bord cu insertii de lemn de 190 din '93 (ultimul lor model), volan cu lemn, sistem audio kenwood, scaune, banchete, tapiterie, mocheta, i-am pus geamuri electrice, i-am pus abs, am muncit la spoilerele alea de mi-au iesit ochii :lol: , ala pe spate e facut de mine si de un prieten, ca si bandourile laterale, si pleoapa de pe luneta, i-am schimbat culoarea din visiniu mat in argintiu metalizat, semnalizari albe in fata, stopuri fumurii, eleron, folii ultra dark black, skimbat iluminarea la bord ( albastru intens si turometrul cu rosu) acum urmeaza angel eyes si neoane under car( sunt sub masina dar nu am facut legaturile corect si mai tre' sa muncesc putin) ... si muulte altele pe care nu mi le mai aduc aminte acum, oricum ideea e ca din masina initiala doar sasiul a mai ramas, si inca vreo doua componente :twisted: :lol: :peace: :woowoo: |
Masina arata foarte bine! Good job. :wink: Sa ne tii la curent cu urmatoarele modificari. :wink:
|
Frumos.Felicitari !
Am vazut ca ai stopurile negre,n-ai avut probleme cu politia pana acu?...sau la geamuri? |
ba da dar... se rezolva :)
|
selektha mashina... bun gust... umpic tre lucrat la bara spate... shi ceva jante in timp.... fara croame!!! :wink: felicitari pt ce ai facut shi s-o stapaneshti sanatos :)
|
am sa mai lucrez eu ceva pe la ea... dar pana o vand
|
Masina arata super!! De ce nu ai deskis topicul la sectiunea \"masina mea\"... eu zic ca merita!
Vreau sa stiu si eu ce-s aia Angels Eyes! :oops: Felicitari pentru masina! Ai facut treaba buna! |
Frumos... Foarte frumos cand cineva pune suflet si pasiune intr-o masina. Respect pt efort si munca depusa. FELICITARI!
P.S Toto esti penalizat... Cum sa nu stii ce sunt angels-urile :lol: |
multumesc mult carmen
|
Felicitari aleks ..e super tare..imi place cum ai facut-o ..ai gusturi ca ale mele :P .. merita munca sincer.. :wink:
|
Re:
Quote:
|
ok masinuta..:) bara spate e prea intalnita pe toate bmw=urile..parerea mea :lol: si masca radiatorului..in rest..e frumusica
|
Re:
Quote:
eu am facut-o dupa imagini cu un prieten, si asta a iesit |
Bravooooooooooo!!!!!!!!!!!!! :dance: E primul Mertz pe care`l vad tunat!!Arata super!!!Bravo vecine!!!Huhh mi`a dat emotzii mai tari ca o fata!!Pe cand in Iasi,sa`l vad si eu...sa`l vedem putin mai mult!?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:22. |
- Copyright 2026 4Tuning